torsdag 6. oktober 2011

Kommentarer - løsning

Hei igjen dere! Jeg skal prøve å begi meg ut på å forklare hvordan jeg løste problemet med at jeg ikke klarte å legge igjen noen kommentarer på andres blogger.

Min feilmelding gikk ut på at jeg måtte logge på på med en annen konto eller at "Cookie value is null for FormRestoration"

Blogger har en hjelpeside som du finner øverst i din bloggmeny. Her fant jeg ut at jeg måtte slette buffer og informasjonskapsler i internett browseren min. Oppskrift på det finner du her: http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=no&answer=32050&ctx=cb&src=cb&cbid=5vozdiw3w63q&cbrank=1

Dette kan løse problemet, men du mister all påloggingsinformasjon på alle nettstedene du har pålogging. Men det er ikke verre enn at du må legge det inn på nytt.

På denne linken: http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=63ee559f1372e340&hl=en. Her er det en som sier at når du logger deg på blogger må du ikke krysse av for "husk meg" eller "remember me".

Da jeg hadde gjort alt dette ble alt ok igjen.

Dersom du møter helt veggen, kan det være en løsning å bytte til Google Chorme, en annen nettleser. Jeg bruker Explorer. Problemene de fleste har med dette ligger i nettleseren og ikke hos Blogger.:-)

Masse lykke til dere som sliter med dette, og håper det ordner seg.

1 kommentar:

  1. Tusen takk for forklaring. Jeg kjente jeg datt helt av. Kanskje ikke så lurt å sette seg ned med dette trøtt og sliten, nettopp kommet fra seinvakt. MEN, skal se nærmere på det i morgen!!!

    Så håper jeg også får det til.
    Jeg får nemlig skrivet kommentar til noen, men bare noen få. Kjempekjedelig.

    klem

    SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!