torsdag 13. oktober 2011

Dagens plan

Dette er hva jeg har tenkt å gjøre i ettermiddag/kveld. Slenge meg på sofaen mellom alle putene og la meg henrive til Rom 123 og Costumes sine skriverier og bilder. I dag er det lesing av glossy magasiner for ho mor i huset. 

Takk for alle søte kommentarer om puten. Pute nr. 2 ble ikke sydd i går da jeg oppdaget at glidelåsen var forsvunnet, så jeg må ut og kjøpe meg en ny glidelås for å få gjort ferdig prosjektet. 

8 kommentarer:

 1. Høres ut som en strålende plan :) Jeg pløyde meg gjennom Rom123 i går kveld, men skal nok et par timers kos ut av det i kveld også :) Kos deg

  SvarSlett
 2. Du har en super plan for kvelden, helt etter mitt hjerte :O)
  Kos deg og nyyyyt!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Så fine puter!

  Det enkleste er å sy i glidelåsen i bunnen før du syr sidesømmene. Brett inn endene av stoffet, og tråkle eller stryk bretten godt. Legg den ene bretten så den dekker helt inn til midten av glidelåsen, tråkle eller nål den fast og sy langs låsen. Legg den andre enden av stoffet mot glidelåsen på samme måte, tråkle/nål (legge evnt en linjal eller noe annet hardt avlangt under glidelåsen, så du ikke nåler/tråkler fast stoffet under) og sy. Deretter er det bare å vrenge stoffet, sy sidesømmen fra bretten og ned til første hjørne, og fra hjørnet og bort til enden/starten av glidelåsen. Håper det var en enkel forklaring!

  Klem Linnette

  SvarSlett
 5. Det der så ikke dumt ut. Jeg er straks på vei oppi sjeselongen med nytt bonytt... hihi!

  Fabelaktig kveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Høres ut som en gode ide, Astrid!! Det er deilig å bare hengi seg i interiørbladets verden!
  Her er det fyr i peisen, men må innrømme at det blir en tidlig kveld etter litt sene kvelder i Køben!
  Herlig pute under her, flinke du!!

  Klem Bodil

  SvarSlett
 7. Tusen takk for finfine ord :)

  Hørtes ut som en goood plan. Og du, så flink du er å lage pute!

  -Amalie

  SvarSlett
 8. Ingen ting er bedre enn et par ferske mote/interiørblader! Jeg blir like glad hver gang nye blader dumper ned i postkassen min:) Kos deg:)

  Ønsker deg en fin helg!
  Klem, Pernille

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!