lørdag 8. oktober 2011

Nytt sengetøy

Jeg har vært ute og handlet nytt sengetøy fra Kid. Jeg falt pladask for det lysegrå stjernemønsteret, og det beste av alt er at stoffet er i flanell. Både mannen og ungene synes det er det beste sengetøyet vi noen gang har hatt. Flanell luner nå som nettene begynner å bli kalde. Mmmmm, får nesten lyst til å legge meg ned litt jeg. 

I dag har jeg stor-ryddedag i boder og på loft. Det har en tendens til å hope seg opp på slike rom, så innimellom må jeg ta et rydde raid. Det føles så godt etterpå. Ha en fin lørdag alle sammen.

PS! Peace tegnet i innlegget under er kjøpt hos Lille Himmel på Amfi senter Vågsbygd. Det er egentlig et gryteunderlag, men jeg bruker det som pynt. :-)

7 kommentarer:

 1. Tusen takk for sanne, gode ord inne hos meg :)
  Det sengetøyet likte jeg VELDIG
  GODT ;)
  Nydelig rett og slett...
  Flink du er som rydder i dag. De skulle jeg også ha gjort. Kanskje noen nye esker og bokser fra Ikea, samt innlegget ditt hjelper på motivasjonen...
  Det peace gryteunderlaget har jeg også. SÅ fint ;)
  Ha en fin lørdag videre.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. bare hyggelig det:) Ja de malerkostene var geniale:D

  ååh så fint sengtøy fra Kid! Jeg jobbet der før når jeg bodde i Stavanger, og savner virkelig alt det fine der! Dessverre er det ikke Kid i Danmark:/ Håper det kommer en gang.

  Ha en fantastisk helg du også! :)
  go'klem

  SvarSlett
 3. Lekkert! jeg tror jaggu dette må på ønskelisten til jul..*S*

  Så lekre puter du har strikket...

  Jeg sliter selv med å kommentere, alt jeg skriver pleier å bli borte når jeg skal publisere!

  Ha en fin kveld..
  klem

  SvarSlett
 4. Heisan Minmill
  Så koselig med hilsen fra deg, gamle traver,hi,hi. Vi har jo vært sååååå lenge i bloggland at en pause i ny og ne kan vi jo unne oss.
  Sengetøyet så nydelig ut og så fint med disse strikkeputene ved siden av. Tror aldri jeg har ligget i flanelles-sengetøy men det høres unektelig behagelig ut.
  Sola skinner og gutta hopper på trampolinen og far i huset sitter fordypet i statsbudsjettet. Med andre ord stuller jeg med mitt og det er blogging og litt sying.
  Fin lørdagskveld til deg, Minmill!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Så stilig sengetøy! Likte de stjernene jeg også, deilig at det er flanell. :) Første gang jeg ser din blogg, her var det mye fint, flotte foto du tar. :) -Husfruas Memoarer-

  SvarSlett
 6. Nydelig sengetøy! Flanell er så godt å ligge i.

  SvarSlett
 7. Flanell er veldig godt, men jeg har veldig lite av det selv- får tenke på det neste gang jeg skal kjøpe sengetøy. Det er herlig å rydde litt,det er utrolig hva som samler seg opp over tid. Fin lørdag til deg;)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!