søndag 30. oktober 2011

1 2 3 4

Fire på rad av herlige krus fra Day Home. Jeg elsker disse krusene. Jeg drikker kaffe eller te fra dem hver dag. Jeg har ikke hjerte til å gjemme dem inni kjøkkenskapet, så derfor fikk de en knagg hver over kjøkkenbenken. Så da har jeg litt eyecandy på kjøkkenet mitt.

Kanskje jeg må ha en kaffe snart?

8 kommentarer:

 1. hehe, ta deg en kaffe.. det er helt sikkert velfortjent! *S*

  flott krus!

  klem

  SvarSlett
 2. Hei du!
  ....synes det er kjempe fint å la koppene henge fremme! Har man vakre kopper, så vis dem frem!*smile*

  ..dessverre får ikke koppene henge hos meg ennå,...jeg har et stykk dum murvegg, som jeg er litt usikker på om vi vil lage hull i...men det er definitivt oppe til vurdering. Er jo så fint!

  ...og du, for et herlig innleg under her også. Vakre farger i bildene, og må jo ogå nevne de lekre tapetene der..*sukk*

  Flott søndag til deg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Åhhh fine koppene :) Jeg låner et bilde fra saken om "julepynetn " fra ferm living og linker til deg, er det ok. Gir deg beskjed når innlegget kommer ut... Klem til herlige du!

  SvarSlett
 4. Kaffe smaker ekstra godt i fine kopper :) disse var knallflotte!!
  Jeg har også mine favoritter stående fremme - så får jeg heller bytte om litt ettersom nye kommer til!! Ha en flott dag!
  Heidi :)

  SvarSlett
 5. Flotte krus! Kjempe fint å henge dem til pynt:)

  SvarSlett
 6. De krusene var fiiine!

  Herlige bilder også :)

  Ønsker deg en fabelaktig dag!
  Maiaklem

  SvarSlett
 7. Ble det en kaffe på deg?! Veldig fristende når sånne lekre kopper henger framme! De var bare knallstilige!!! Og takk for velkomst! Gøy å lese om din vei inn i bloggingen også! Koselig variant av bloggnavn du har:) Fin kveld til deg!!! smil fra ida/innendørs

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!