lørdag 22. oktober 2011

Hvorfor heter bloggen Minmill?

Jeg har hevet meg på utfordringen til Mrs. Hardy som går ut på og fortelle hvorfor bloggen heter det den heter. Det er mange bloggnavn i blogglandet vårt, og man bør jo derfor være litt kreativ for å finne noe som gjør at man  blir husket. Klikk HER for å les Mrs. Hardy sitt innlegg.

(En av mine tidligere bloggheadere)

Først en liten historie om hvorfor jeg begynte å blogge:
Jeg begynte å blogge i mars 2008, dvs 3,5 år siden. Bloggingen begynte med at jeg jaktet på hjemmelaget knekkebrødoppskrift på nettet. Jeg fant en blogg som het Ost, kjeks og rødvin. Jeg fikk laget meg knekkebrødene, men jeg fikk ikke ut av hodet det med blogging, noe som var helt nytt for meg. Jeg gikk tilbake og leste mer i bloggen til Ost, kjeks og rødvin og lurte på hvorfor i all verden noen ville legge ut bilder av seg selv, sitt eget hjem og samtidig fortelle historer om hverdagsliv, følelser og så videre. Denne bloggen førte meg videre ut i blogguniverset og jeg oppdaget den ene fine bloggen etter den andre, og tenkte at dette ville jeg også prøve. Det ble interiør som ble hovedfokus i min egen blogg, akkurat sånn som i dag.


(Denne headeren husker sikkert mange av dere og den brukte jeg lenge)

Bloggnavnet skulle være noe som ingen andre hadde, og enkelt og greit så døpte jeg bloggen Minmill fordi jeg har to døtre med navn Mina og Mille..... sammensatt så ble det Minmill.

(Dette er headeren jeg bruker nå i dag, men lurer på om jeg skal lage meg en ny snart)


(Dette er headeren for fotobloggen min.) 
For de som ikke vet det har jeg den siden jeg driver med foto som hobby. Jeg har mest bilder av mennesker der inne. Ta gjerne en titt dit innimellom. 

4 kommentarer:

 1. Hej hej!

  Vad kul att su din headerhistoria:)

  Jättefina!

  Kram o trevlig helg!

  SvarSlett
 2. Takk for titten, liker det jeg ser og leser:) ses innom bloggen min neste gang? Lisette:)

  SvarSlett
 3. Gøy å lese historien:-) husker godt begge de øverste logoene!
  Stor klem

  SvarSlett
 4. Hei og hopp!

  Dette var interessant lesning! Fikk meg til å tenke over mitt eget navn og grunnen til at jeg startet opp.

  Jeg sitter forresten i likhet med deg og gleder meg til jul og alt rundt det. Kanskje mest tiden før...:)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!