torsdag 6. oktober 2011

Ikea love


For en lekker stol Ikea har laget, men dessverre er den ikke i Norge enda. Jeg håper virkelig den kommer på det norske markedet etterhvert. Stolen heter  Storsele og prisen er under 1000 kroner. Jeg heller vel mest mot den lyse varianten og kan se den for meg med masse skinn, puter og pledd oppi. Hva synes dere?

***NB NB! Jeg må visst korrigere. Stolen finnes visst hos Ikea Norge likevel. Takk til deg Englermor som gjorde meg klar over det.

7 kommentarer:

 1. Jeg har nettopp kjøpt fire stoler av den lyse varianten på Ikea SØRLANDET :-) Så den er å få i dette landet :-)
  Så løp å kjøp :-) Er SÅ fornøyd med mine stoler.

  Ha en finfin dag.
  Klem

  SvarSlett
 2. Stolene var kjempefine. :)
  jeg er veldig glad i mørke møbler, så jeg ville nok valgt den mørke. ;)

  SvarSlett
 3. Jeg ville nok også valgt den sorte for å ikke bryte med de andre møblene vi har, og jeg fikk veldig lyst på en selv nå. Men desverre bor vi langt fra Ikea vi i nord :( Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg forresten. Puten med hånd trykket er fra Day Home ja. Den kom ut første gang i forrige kolleksjon men da rakk jeg ikke kjøpe før de var utsolgt så populære er de uten tvil. Ikke rart heller for de er skikkelig lekre. Den er utsolgt hos Tabita home der jeg kjøpte mine, men hos hviit.no har de fremdeles igjen :)

  Håper du får en fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Den sorte helt klart!! Ligner på Nordal eller House doctor sin variant:-) bare mye billigere:-)

  SvarSlett
 5. Jeg så den på ikea i dag....tror jeg må tvinge mannen til å kjøre dit i morgen- så bare den lyse varianten utstilt...men den var nydelig;)

  SvarSlett
 6. Hurra for IKEA!! Elsker disse stolene :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!