mandag 8. mars 2010

Æ vil ha en GLOBUS

Ja, det vil æ. Hihi, er man Kristiansander så må det av og til skinne gjennom på bloggen. Hvis jeg hadde begynt å skrive i dialekt, tror jeg mange av dere ikke ville forstått meg. Så derfor skal jeg selvfølgelig holde meg til bokmål.

Men jeg har faktisk lyst på en globus, helst en gammel en slik som den som er avbildet her. Sist gang jeg så en fin globus, var i Oslo på Fretex på Grunerløkka. Men jeg fant ut at jeg ikke kunne drasse på den gjennom Oslo og på toget hjemover.

Hvis jeg hadde kommet over en bugnende globus butikk som dette, ville jeg nok besvimt. Om jeg ikke hadde besvimt så hadde jeg definitivt fått pusteproblemer og hjertebank.

Globus jakten får fortsette, så kanskje en dag er det min tur til å ha en sånn på pynt. Ha en fortsatt fin mandagskveld. Jeg ser det er sent, og jeg sitter her og smågjesper, så nå kryper jeg til køys.

7 kommentarer:

 1. Jeg "måtte" også ha globus.. hehe.. Har blogget om den og er så fornøyd, men jeg tror ikke det er sånn du ser etter.. hehe. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. eg har ein sånn globus (det va min dialekt) !! hi hi..

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker meg også en sånn globus.... er så flotte, spesielt når de er ordentlig gamle....
  ha en fiiin dag
  klem victoria

  SvarSlett
 4. Jeg har vært i samme situasjon.. letet og letet etter den perfekte globusen i duse farger i en halv evighet.. så en dag gikk jeg innom en bruktbutikk og rett der, gjemt bak noen esker stod globusen min og ventet på meg :-) Den var verdt all ventingen :-)

  Ha en vakker dag :-) klemmer

  SvarSlett
 5. Det har jeg lyst på, og!
  Men jeg har ikke funnet en enda... Den må være litt sånn gammeldags, ikke sånn nymotens i stål *rister på hodet*

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 6. Hihi, e håpæ du finn ein globus snart! Det var min dialekt,kanskje bra jeg også skriver bokmål:D Vi får krysse fingrene for at du finner en rotekte globus under årets loppejakt!

  Maya

  SvarSlett
 7. Sønnen min hadde en slik gammel globus da han var liten. Min bestemor fant den frem fra loftet til ham. Men han snurret så på den, at den fallt i gulvet og gikk i stykker. Ellers kunne du jo fått den av meg da.......

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!