torsdag 25. mars 2010

Litt påske på kjøkkenveggen

En liten runde i byen og en liten tur innom Den Blå Dør, det er lik litt shopping. Jeg falt for disse søte påskefigurene til Maileg. Jeg er jo ikke noen påskepynter, men har latt meg rive med litt likevel. Det er jo veldig gøy for de små at mor pynter litt til påske.

Hvis dere husker det, brukte jeg denne tavlen til jul. Da hang det julekort og julepynt på den. Men nå har den fått litt påske-pynt på seg. Datteren min har laget en liten påskehilsen på skolen. Den måtte få lov til å bli med her.Jeg synes allerede at fotokurset jeg var på har gitt resultater. Jeg ender opp med lyse bilder innendørs bare med å justere litt på hvitbalanse og ISO. Sier det deg noe? Denne gangen slapp jeg å bruke lysningsfunksjonen i picasa for å gjøre bildene lysere. Jeg gleder meg vilt til å lære flere funksjoner.

Kan også røpe at trappen her i huset har hatt besøk av en herremann med slipemaskin. Det er ikke ferdig enda, men han regnet med å bli ferdig med sin jobb i morgen. Og da skal jeg ta noen bilder som dere kan få se....

7 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig pynta!!!Det med hvitbalanse osv sier meg ingenting:)

  SvarSlett
 2. Hei! Stemmer det, vi har likedan tavle vi. :) Kanskje jeg burde få opp påskepynt på min? Artig med fotokurs da. Jeg har fått et lynkurs av min svigerinne, men jeg kommer nok aldri til å bli noen stor fotograf, men jeg får vist frem det jeg vil på bloggen. :) Ha en fin påske!

  SvarSlett
 3. Hej!

  Vilka söta påsksaker. Jag är sugen på att fixa men tyvärr hinner man ju inte allt man vill:)

  Tack för inspiration!

  Hanna

  SvarSlett
 4. Den blå Dør er en nydelig butikk!

  SvarSlett
 5. God morgen Minmill :))Her var det mye nytt siden sist jeg var innom.Dagene er så hektiske nå at siste uken har gått som en vind og bloggbyen har måttet vente.
  Herlig at Rie Elise har kommet med ny inspirasjon. Ingenting er mer inspirerende enn denne dames hus og klipperier. Den siste papirkolleksjonen hennes er helt vidunderlig.Jeg elsker den eplegrønne fargen. Synd det er så vanskelig å få tak i dette i Norge. Så fint det var på oppslagstavla di! Slike tavler er fantastiske å ha til pynting og til å lage fine kollasjer som kan skiftes ut etter årstid og lyst. Så deilig at trappa deres er slipt. Du har jo snakket om denne trappa en stund og det er herlig å komme videre med planlagte prosjekter.Så er det siste dag før påskeferien begynner for mange. Jeg skal kun jobbe neste onsdag og ellers ha fri. I morgen reiser jeg og datteren på jentetur til en leid hytte i Drøbak og det skal bli kjempekoselig. Håper bare at været blir litt bedre enn det er nå. Her er det grått og overskyet for øyeblikket. Ha en fin helg og herlige påskedager både du og din familie! Stor påskeklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 6. så søt påskepynt som ikke er såå uttrolig påskepynt - det er veldg fint syns jeg!!
  Uttrolig fine bilder du viser i innlegget under også!!!

  SvarSlett
 7. Du asså! Gurilann å herlig pønt ;)
  Foto kurs, så spennende. Jeg går på heklekurs nå, det er så gøy å lære noe nytt.
  God påske (snart) :D

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!