mandag 15. mars 2010

Mitt brune og hvite paradis

Som sagt så gjort. Tidligere i vinter lovet jeg dere et innlegg fra hytta som vi driver og drar til nesten hver helg gjennom vinteren. Denne hytten leier vi for et halvt år, og den er "vår" gjennom hele vinteren. Her kan vi ha utstyr og tøy liggende slik at en helgetur ikke bare består av å pakke sammen. Den ligger på et bittelite sted i Åseral, bare 1,5 timers kjøretur fra der vi bor. Her er det masse snø gjennom hele vinteren. Det er preparerte skiløyper og det er en alle tiders slalombakke som vi kan boltre oss i.
Interiør messig, så er ikke dette min drømmehytte, men jeg merker at jeg slapper av her. Det er ujålete, brunt og gammelt, men her er alt vi trenger. Det er innlagt vann og strøm og hytta har dusj og toalett. Men jeg synes det er så allright, for her slipper å tenke på matching, design, farger osv. Her er det sånn som det er, og ferdig med det! Om vi velter inn i hytta med slalomstøvler på benene, og om det kommer vann og skitt på gulvet, så er det helt greit.
Jeg har jo med meg litt knasje farger hjemmefra for å gjøre dette til litt mer meg. En lilla og turkis veske på veggen.....

Liberty toalettvesken min er en frisk pust mot panelveggene......

En krukke med skorpor på benken...

Her er bilde fra lørdagens skitur. Da tok vi skitrekket til toppen av fjellet, og hadde en nydelig skitur, og voksne og barn koste seg. Her er jeg og mine to små.

Hytta ligger ikke langt fra alpinanlegget, og her har vi rent mange turer. Begge ungene mine elsker å gå på ski, og begge to renner slalom. Alt dette får de lov til fordi vi leier denne hytten. Skjønner dere hvorfor jeg synes dette er et lite friparadis?

Jeg ønsker alle som er innom en herlig uke...

11 kommentarer:

 1. Ja..jeg skjønner hvorfor det er ditt paradis:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. så deilig. har vært på åseral og det er flott der:) så herlig å kunne leie et slikt sted rett ved bakker og preparerte løyper hele året.
  kos dere masse i solveggen neste gang også:-)

  SvarSlett
 3. Her så det koselig ut!! Avslappet og rolig stil.. slik hytter skal være spør du meg:-)

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 4. Så fint bilde av deg og jentene dine. Og hvor heldige dere er som har en slik hytte dere kan dra til.
  Vi skal låne min onkels hytte helgen før påske, så nå kommer vi endelig avgårde på hyttetur igjen. Vi jobber så mye i helger, at det nesten blir dumt å ha egen hytte.....
  Jeg leste ikke kommentarene der du spurte etter farger på puter til den nye sofaen din, men jeg ville også sagt TURKIS siden stolene dine er det. Og så ville jeg kanskje ha noen linfargede med feks brunt mønster i innimellom de turkise.
  Kanskje du skal hekle deg et bestemor-ruteteppe til å ha i kosekroken??? Det er bare å sette igang, vet du.

  SvarSlett
 5. Mmm det ser verkligen ut som ett skidparadis ;-) Härligt att ha en sådan hytte att åka till...

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 6. Hei Minmill!

  Så herleg paradis!! Godt å ha ei hytta å komma til,som dykk har over lengre tid. Fint bilde av deg og jentene:)

  Me har ikkje egen hytta men låner av foreldra mine som har to stk og svigerforeldre som har ei. Eg er vaksen opp med masse hytteturar oppigjennom barndomen, det er skikkelig kos :)

  Ha ei strålande flott veka!
  Klemmer frå Kamille

  SvarSlett
 7. Skjønner godt du trives der, ja! :) Akkurat så deilig og ujålete det skal være når man er på snøferie.

  SvarSlett
 8. Det var hytta si det:) Fikk lyst å ta meg en tur på hyttetur nå kjenner jeg, klemmer

  SvarSlett
 9. Godt med noe "ujålete" også :)
  Vi skal og på en lignende hytte i påsken =)

  SvarSlett
 10. ååå jeg også vil!!!
  Jeg er litt frustrert over at minimum mannen som har stått på ski HVER NENESTE helg fra han var 15 - ikke ønsker det samme for ungene sine... MEN han har rett når han sier at hans unger ikke er 15 ennå og at han ser eldstemanns ønske og glede av å spille fotball hver helg, men MEN alikevel sier jeg - så jeg får han med til Norge en uke, hvor han syns det er fint, vi ligger ved bakkene, det er tilpasset å ikke måtte kjøpe dyr mat i løypene og det er langt i fra så mye folk som det er her i helgene....MEN jeg skulle ønske meg et hytte paradis om det så må være brunt og gammelt;-)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!