tirsdag 9. mars 2010

Litt påskepynt på plass...

Er det ikke snart påske? Jo, det er det. Det slo meg i går at påsken er på full fart mot oss. Skal man pynte med litt påskepynt, må det jo skje litt før slik at man kan få nytt den pynten. Sånn er det jo også med julepynten også.

Dere som har fulgt bloggen min en stund kan kanskje huske disse eggene som jeg laget i fjor. De gledet jeg meg til å hente ned igjen fra loftet. Det er ikke så mye påskepynt jeg kunne tenke meg å ha framme, men disse eggene er et must å henge opp.

De er laget med 300gr. papp i midten og et tynt lag med mønsterpapir på hver side. Den tykke pappen er brukt for at ikke de skal vri eller bøye seg.

Jeg synes at skrivebordskroken i stuen ble veldig koselig nå, eller hva?

18 kommentarer:

 1. Så koselig skrivebordskrok!! Og din store B er så kul!!!
  Herlige egg du har laget, skjnner godt at du gledet deg til å hente frem de :)
  Jeg må visst frem med litt påskepynt snart jeg også..pleier å være litt treg med det, men når man har litt koselig pynt er det flott å la det henge litt :)

  Ha en fin dag
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig! :-) Gleder meg veldig til påsken i år, håper vi får nytt den sammen med et nytt familiemedlem. hihi
  Første påsken vi skal ha her hjemme og vi har ingen påskepynt..er vi ikke heldig?? Da kan vi jo kjøpe og lage alt mulig fint..hoho

  SvarSlett
 3. For en flott skrivebordkrok du har :) Masse sjarm!!! Ekstra nydelig ble det med de flotte eggene - kanskje jeg skal pynte litt til påske i morgen jeg også - den forsvinner jo nesten før den kommer, hvis man ikke gjør som deg og pynter litt før ;)

  Ha en finfin dag!!

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 4. Så skjønn skrivebordkrok med nydelige påskeegg. Jeg elsker trollhassel. Synes det er så fint å henge ting i grenene, uansett årstid.
  Ha en fin dag, hilsen fra Kastanjedamen

  SvarSlett
 5. Knallfint skrivebord du har - liker den gamle stilen, og ja det ser veldig koselig ut :) Påskepynten din var også helt etter min smak - spreke farger og herlige mønstre.

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 6. Så fine påske-egg. Kjekt å pynte litt før påsken. Den varer jo ikke så lenge så skal en nyte pynten litt så må en starte litt tidlig :)

  SvarSlett
 7. ÅÅ så fint, det er som tatt ut av interiør blad!! Jeg trodde faktisk det var der du hadde fått det fra før jeg leste. ME LOVE!

  SvarSlett
 8. Koselig påskepynt!
  Jeg er ikke en typisk påskepynter men slik fin, fargerik men samtidig diskre påskepynt likte jeg godt! Kanskje ideen blir brukt i LahrA hjemme :)

  SvarSlett
 9. Jeg synes skrivebordskroken ble veldig stilig! LIker blandingen av mørke møbler, bokstaver, fargerikt papir og grenen med egg på. N*I*C*E :D Jeg har ikke begynt å tenke på påske ennå. Jeg er liksom ikke så "påskete" som jeg er julete. Men det kommer nok noe smådill opp her også etterhvert:P
  Og ja, jeg er nordlending. Dialekta er nok blitt en del utynnet etter en del år i utlendighet (altså, utenfor Nordland). Men dialekten sitter som et skudd i skriftlig form ihvertfall:)

  Maya

  SvarSlett
 10. Stilig krok og egg :))

  Kanskje er du fingernem med tekstil også?
  I så tilfelle, så titt inn hos meg.

  Jeg er illustratør og har laget en Give-Away av mine illustrasjoner på overføringsfolie til tekstiler.

  http://enfuglianden.blogspot.com/

  mvh Tone - en fersk blogger :))

  SvarSlett
 11. Heisann Minmill :))) Kroken med skrivepulten er virkelig kjempefin!
  Sen store bokstaven er så flott og du har stylet dette hjørnet så det ser ut som om det er tatt fra en interiørkatalog! Nydelig er det!
  Jeg skjønner godt at du lengter til påske.Påskepynt gir den ultimate vårfølelsen og eggene din er virkelig søte! Tenk på alt det lekre man kan lage av papir.
  Håper sofaen deres har kommet og at du er fornøyd med den. Jeg kjenner godt til følelsen man har når man har invesert i noe dyrere og er redd man ikke skal være fornøyd likevel. Det har jo absolutt hendt noen ganger hjemme hos oss..Så koselige ting du hadde med deg fra Oslo da. Skjønner at dere hadde det hyggelig! Neste gang må du ta deg en tur innom Bruns efterfølger..Nydelig sted som er innredet med loppemøbler og en masse deilige litt spennende småretter på menyen.Og så må du si i fra til meg at du kommer altså ;)
  Globuser er så fine og jeg tror jeg skal ta meg en titt når loppesesongen begynner igjen. Det er jo snart hipp hurra!
  Jeg er verdens tregeste til å legge igjen kommentarer hos deg og andre men kommer nok sterkere tilbake skal du se :)Stor solskinnsklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 12. kjempe fint!!! du er jo bare råflink:-)

  Ganske mye wow faktor her må jeg si!

  SvarSlett
 13. Så fin "arbeidskrok" dere har!!! Den B`n din er virkelig så stilig!

  Syntes eggene dine er knallfine, hm - kanskje noe for ungene og meg å pusle med nå før påske.... Må bare finne fint papir :)

  Ha en fin fin uke!
  klem

  SvarSlett
 14. Lekkre egg med fine fargar. :)

  SvarSlett
 15. Kjempe koselig skrivekrok.... flott bord og stol...
  Kanskje jeg også må pynte litt snart, kjøpte noen flotte egg til å henge opp så er jo bare å sette igang da....
  klem victoria

  SvarSlett
 16. Skivebordet ble kjempe koselig. Jeg må nok også snart finne fram litt mer påskepynt. Eggene var rå tøffe.

  Ha en fin søndagskveld.
  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 17. fy søren - for en rå skrivebordskrok!!

  SvarSlett
 18. så tøft og lekkert :)
  God påske

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!