onsdag 17. mars 2010

Innlegg nr. 241 og det nærmer seg en give away

Jeg får bare være rask til å lage innleggene på løpende bånd nå framover slik at jeg kan komme meg raskt til innlegg nr. 250. Jeg har aldri vært aktiv på å lage blest rundt bloggen min, men nå synes jeg det er på tide. Derfor skal innlegg nr. 250 her på blogger feires. 2. April 2008 laget jeg mitt første innlegg i min første blogg. Tenk at jeg har holdt på med dette her i to år. Hvordan har jeg klar å finne på og skrive om ting? Men mer skal det bli.....

Her er bilder fra Line Juhl Hansen sitt hjem. Dere har sikkert sett dem før, men en fin ting kan vel ikke gjentas for ofte.
Line er min favoritt - kunster for tiden. Hun lager herlige lekne bilder i spreke farger.

Galleri Gerly i København har fast utstilling av hennes bilder. Du kan gå inn her på denne nettsiden for å få et hint om hva de selger for henne og hva prisen er. Jeg synes ikke prisene er helt ville. Jeg kunne godt tenkt meg å spare opp til et bilde av henne og ha det på veggen her hjemme.


Hele leiligheten hennes er full av hennes egne bilder. I dette bildet er det tre små malerier over sengen. PS! Jeg elsker det lysegrønne garderobeskapet her.


Her i sofakroken er det herlig mix av puter, og herlige egenlagde bilder på veggen. Det er så delikat.

Dette bildet liker jeg.

Ha en fin dag alle sammen. Nå må jeg stikke........

3 kommentarer:

 1. Ja...det grønne skapet var helt super nydelig:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Eg elskar også Line juhl Hansen. Veit du at ho har butikk på Etsy også? Lik før eg bestilte hin dagen, men kunne tenkt meg eit i mykje større format, så eg utsatte det :)

  Ha ein flott dag, klem frå Linda

  PS! Er bildet i headeren ditt? Eg såg det i ein anna blogg her ein dag og tenkte at nokon hadde stole det frå deg. Om så er tilfelle skal eg sjekke om eg klarer finne tilbaka til bloggen :)

  SvarSlett
 3. Helt enig, disse bildene kan man se mange ganger! For et innbydende hjem i herlige farger!
  Jeg er også stor fan av hennes kunst!

  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!