lørdag 27. mars 2010

Noen skjønne bokser

Jeg må innrømme at jeg rasket med meg litt mer den dagen jeg var på Den Blå Dør. Til de som ikke vet hva Den Blå Dør er, så er det en kjempelekker forretning i Kristiansand Sentrum. Der har de utrolig mange fine ting med litt nostalgisk preg. Jeg fant iallefall noen veldig nostalgiske metallbokser der. Denne blåturkise boksen står på toppen av bokhyllen i stuen....

Disse to boksene er matbokser. Jeg husker jeg hadde metallboks til matpakken da jeg var liten jente, så da jeg så disse to boksene gikk jeg rett tilbake til min egen barndom. Jeg har ikke vist dem til mine to døtre enda, men jeg tar som en selvfølge at de vil bli begeistret.

Disse boksene hadde til og med hengsler slik at lokk og underdel henger sammen, og til de små er det så absolutt en fordel. Gjett om jeg gleder meg til å putte nistematen oppi disse..... :) Jeg er enkel å glede må dere skjønne.

Akkurat nå sitter jeg i godstolen med pc'en på fanget og leste nettopp alle de herlige kommentarene fra gårsdagens innlegg. Tusen takk søte, snille jenter for at dere legger igjen kommentar her hos meg. Jeg blir så glad når dere skriver litt.

Jeg er nettopp ferdig med å slipe rekkverk og vanger med sandpapir på trappen. Det tok ca. 6 timer, og nå skal jeg vaske trappen med salmiakkvann. Jeg får se om jeg rekker å kvistlakke i kveld. Den verste jobben med støv er iallefall over. Det jeg gleder meg mest til er å begynne å male for da blir resultatet mer synlig. Min far lærte meg alltid at grunnarbeidet er utrolig viktig, så jeg tar altså ingen snarveier når jeg pusser opp. Puh, opp av godstolen nå, og til arbeid..... Ha en fortsatt fin lørdag og påskefeiring.....

13 kommentarer:

 1. Så fine bokser:) jeg har jo helt boks-dilla for tiden.. Tenker jentene blir helt henrykte:)

  Oi, så flink du er, nå har du virkelig fortjent en god pause..

  Klem fra Idyll

  SvarSlett
 2. Skjønne bokser!!Skal ta turen innomder neste gang vi er i kr.sand:)Ha en god kveld:)

  SvarSlett
 3. Hei Minmill!

  Må bare sie at eg er litt dårleg med å legga igjen spor etter meg men du skal vita at eg følgjer nøye med her inne.
  Trappa blir nok kjempe bra!!
  Flink du er som setter i gang med slikt. Her er det meste nytt så slikt får me venta med til me får noko større.. mulig me må pussa opp då? Litt kjekt og då :)
  I alle fall når ein ser resultatet.

  Herleg vår og sommar garderobe. Det er så fint når det heng slik på hengarar. Det har eg akkurat gjort her og berre det er med alle cardigan/strikkejakker. Sko gjerna hatt sommar kler på slike også.Det blir jo verkeleg dekorativt i seg selv.

  Dei boksane dine var skjønne. Eg er heilt vill etter slike boksar!! Er det midt i Kristiansand sentrum? Blir nok ein sørlandstur til sommaren på oss så da er det litt greit å vita for eg vil gjerna ta turen der :)

  I kveld begynner årets grillsesong,hihi.. Me er invitert på grillfest til eit vennepar. Gler meg masse!


  Ha ein superduper fin lørdag og finfin påske!!
  Storgodpåskeklem frå Kamille

  SvarSlett
 4. Disse boksene var supersøte! Heldige du.

  Ha en fin lørdagskveld.
  Hilsen Sølvi

  SvarSlett
 5. Kjempe fine bokser, klart små jenter elsker å få maten sin pakket i så fine matbokser. Kurvene på første bildet var jo bare helt nydelige, de skulle jeg gjerne hatt kloa i. Finnes butikken andre steder enn i Kristiansand og tror du?

  Er sikker på at trappa deres blir kjempe fin, og at grunnarbeid er viktig- det vet jeg. Har selv slipt og sparklet trappen her hjemme og det tar tid. Men malingen er jo bare moro. Gleder meg til å se resultatet. Ønsker deg og dine en fantastisk fin påske feiring.

  Klem

  SvarSlett
 6. Å, digget de boksene! Der skal jeg definitivt gå innom neste gang jeg er i Kristiansand! Kan nesten ikke vente! : ) God påske!

  SvarSlett
 7. Så utrolig flotte bokser skjønner godt at du ikke klarte og motstå det.... Herlig var de...
  Ha en fiiin kveld vidre
  klem victoria

  SvarSlett
 8. utrolig fine bokser.
  og du..veldg bra med skikkelig arbeid. det har så mye å si. ikke pent med slarvearbeid.

  SvarSlett
 9. Hej!

  Vilka söta boxar med så fina färger....man blir alldeles glad...

  Kram och ha en bra dag!

  Hanna

  SvarSlett
 10. Den Blå Dør er min favoritt her i Kristiansand. De har utrolig mange fine ting, også er de veldig gode til å vise det fram; kopper, kar, garn, klær og alle de søte kaninene fra Maileg. Han som har butikken har snekret et eget hus til kaninene, kjempefint! Det beste av alt er at i den butikken får du topp service, og tingene du kjøper pakket inn i gråpapir med brune prikker på!! Du svever liksom ut av butikken med gråpapirposen dinglende!!

  Hei og hopp fra en god kunde på Den Blå Dør

  SvarSlett
 11. Utrolig flotte matbokser!
  Disse vil jeg gjerne hatt. Synd vi bor så langt borte.
  God påska!
  Kos

  xxx

  SvarSlett
 12. Det var headeren din som fekk meg til å scrolle nedover bloggen din. Her vil eg gjerne vera følgar:-) God påske frå Vivi

  SvarSlett
 13. Nyyydelige bokser! Kan jeg spørre hvilket merke det er? Bor litt for langt unna til å gå innom den blå dør...haugesund:) men kanskje noen butikker her kunne skaffet dem! Og hvitmalt trapp er superfint! Vi malte vår for nå 6 år siden, og den trenger nok litt behandling igjen nå...gammelt hus som lever, så på trappa vår er det kommet noen sprekker her og der... Høres imidlertid ut som om du gjør skikkelig grunnarbeid, det lønner seg veldig!

  Kjempefin blogg du har, jeg leser den faast selv om jeg ikke har vært så ivrig på å kommentere til nå...

  mvh Maria fra Haugesund

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!