fredag 19. mars 2010

En herlig haug med inspirasjon

Det tikker stadig inn flere og flere bilder fra House Doctor der ute i cyberspace. Jeg er en svoren fan av deres produkter og de er så flinke til å style og lage innbydenede bilder. Så disse bildene må jeg bare vise dere. Hvis jeg liker dem, så kan det jo være at dere også gjør det. Det er vel en viss fare for det. hehe.

Her er det bokstaver og høy nostaligfaktor. Lurer på om jeg ville satt meg ned med en gammel skrivemaskin bare for å være nostalgisk? Neppe, men jeg kunne godt hatt en framme for pyntens skyld.

Bokstavene i gull er jo kjempelekre. Det glinser og gir et preg av eksklusivitet og eleganse. Og sammen med små glassvaser med friske blomster ble det jo riktig så lekkert.

Til dere hekleglade damer der ute: hvorfor ikke hekle en elegant potteskjuler ala dette. Stilig er det iallefall sammen med alt det andre herlige her.

Vil ønske dere alle en fanstastisk helg med disse inspirerende bildene. Det er mange flere i bildemappa mi, men jeg må begrense meg og heller la det dryppe litt av gangen.

Helgen vår skal tilbringes hjemme. Teppet skal rives av trappen vår og gjøres klar til sliping, og mannen sa han skulle fikse en benk på vaskerommet, så da får vi se...... Klem

14 kommentarer:

 1. House Doctor kan sine saker, ja!
  Herlige, fristende bilder. Bare synd det er så få butikker i nærheten av meg som tar inn de litt mere retro/industri pregede varene til HD.

  Ha en deilig helg!
  ♥klemmer

  SvarSlett
 2. Har fått opp øynene for House Doctor jeg også - veldig gjennomført styling og inspirerende bilder :)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. HouseDoctor er så bra!
  Perfekt miks av mykt og røft!
  Og alltid med så fine farger!
  God helg!
  Marlene

  SvarSlett
 4. Skal sjekke ut House of Doctor. Bildene du viser er absolutt inspirerende!

  Go' helg til deg også :o)

  SvarSlett
 5. inspirerende dette.
  house doctor er i støtet for tiden!

  SvarSlett
 6. Jeg blir aldri lei av House Doctor. Får masse inspirasjon fra bildene deres.
  Lykke til med tepperivingen!
  Jeg kommer meg forhåpentligvis avgårde på loppemarked i morgen, gleder meg:-)
  Ha en finfin helg, hilsen fra Kastanjedamen

  SvarSlett
 7. Herlige bilder! Takk for det;-)

  God helg til deg òg!

  SvarSlett
 8. Jeg får en stor pakke fra HD neste uke , gleder meg kjempemye, da blir gangen min ferdig og det kommer til å bli SÅ bra ;O))

  Ønsker deg er superduper helg, kos deg masse med masse prosjekter. har en del på gang her også,men vi får se hvor langt vi kommer ;o))

  SvarSlett
 9. Det var lekre saker, ja! Her jeg bor er det en liten gårdsbutikk, og eieren tar inn det jeg måtte ønske fra HD, så lenge jeg lover å kjøpe det;)
  Jeg har sett en heklet fruktbolle, så hvorfor ikke? Kan da ikke være så vanskelig å få til en potteskjuler. Jeg kommer tilbake til det, om jeg skulle finne på å prøve meg;)
  Nå gå det i vogntepper, etter at jeg heklet ett til babyen, skulle selvfølgelig de to eldste ha hvert sitt til dukkevognene.

  Ha en nydelig søndag:)

  SvarSlett
 10. Takk for herlig inspirasjon:) Mye fint;)

  Fiin søndag til deg,
  Klemmer

  SvarSlett
 11. Fin inspirasjon :D
  Jeg syns å huske at du ønsket deg en globus, eller flere og det er nå en give away med en utrolig lekker en
  http://lobeliahjem.blogspot.com/2010/02/konkurransegive-away.html
  ;)
  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 12. God morgen Minmill :))Ingen tvil om at House Doctor vet hva de holder på med. De har så utrolig mye lekkert i sitt sortiment. Skulle ønske de hadde egne butikkjeder som førte produktene sine. Sånn som det er så er det så spredd og vanskelig å få tak i.
  Den lysegrønne lampa er helt vidunderlig. Har sett den flere steder nå og den frister nesten over evne. Håper du har hatt en fin helg! Ser du skal på fotokurs. Det er noe jeg kunne tenkt meg også. har store planer om å investere i et dyrere og større kamera og det vil nok ta tid å sette seg inn i alle finesser.
  Hadde vært greit med et kurs med en instruktør. Blir mer levende da enn å sitte med en instruksjonsbok.
  Det er mye å sette seg inn i for en uerfaren fotograf som meg. Jeg vet knapt nok hva man bruker objektivene til. Ønsker deg en fin dag. Ser ut til å bli en fin dag her i Oslo. Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 13. Fin blogg du har :)

  Nydelige bilder ♥
  Syntes lilla er så fint om dagen, har hørt det kommer litt av det fremover ;) så litt av det her..

  Mye inspirasjon hos deg :)

  Siv ♥

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!