onsdag 31. mars 2010

Påskekranser av gåsunger

Jeg har lekt meg som stylist i dag. Hehe. Opplegget mitt er sikkert ikke helt etter boka, og en profesjonell stylist ville sikkert gjort det annerledes. Men gøy var det iallefall.

Utganspunktet for innlegget er gåsungene jeg var ute og plukket i hagen her om dagen. De sto inne i en bøtte med vann i et par dager for å springe ut litt mer.

Jeg fikk kjøpt noen hjerte-formede bøyler på en blomsterbutikk i byen, Camillas blomster. Jeg så umiddelbart at det kunne være en ide å lage noe fint til påske av disse.

Det var utrolig enkelt å lage og gåsunger er egentlig veldig fine....

Så ble det litt mer stemning med levende lys til...

Jeg fant fram Maileg eggene fra i fjor, en liten bukett med ranunkler...

Mens alt dette står framme er jeg fristet til å fyre opp i peisen i kveld og sette meg her og kikke inn i flammene.

Jeg takker dere bloggere for alle søte og oppmuntrende kommentarer. Det er med på å gi meg lyst til å blogge mer og lyst til å lage små prosjekter som jeg kan legge ut her. Jeg skylder dere en haug av takk. Tusen takk.

Det er jo helt utrolig hvor mye jeg har fått til å dille og blogge i det siste. Det er nok fordi jeg er alene her i huset. Det kommer faktisk et innlegg til, og det blir i morgen før jeg reiser oppover til hytta og tar meg en liten påskeferie.

10 kommentarer:

 1. Oi det var jo kjempestilig og kooselig :o)

  SvarSlett
 2. Så utrolig stilig da :-) Flinkesen.. digger muren din!!kul!

  Er innom for å ønske deg en super god påske :-) klemmer

  SvarSlett
 3. Det ble jo kjempe flott.... Så flott og koselig ble det, flink som stylist synes nå jeg.....
  Og den peisen er jo bare så flott...
  klem victoria

  SvarSlett
 4. Fint och vackert har du fått till det! Dte bor en stylist i dig!

  SvarSlett
 5. Hei Astrid.

  Synes bildene dine her er kjempe flotte! Og en super blogg! Og du er jammen kreativ. At du skal gå på fotokurs er sikkert lurt, men synes bildene her var bra jeg!

  Vet ikke om du vet det, men her er noen tips.

  Legg det av vesentlig verdi i "det gyldne snitt", det vil si, 1/3 fra siden og 1/3 fra toppen eller bunnen. Dette er området som øynene våre synes det er mest naturlig, istedenfor å legge det i midten.

  Skal du ta bilde av natur, eller større flater, sørg for å ha noe interessant i forgrunnen. Sørg da for at alt er i fokus. (Liten blender (stort tall), og lav brennvidde)

  -Vidar-

  SvarSlett
 6. Knallstilig og skikkelig påskestemning.. Synes så absolutt du fungere strålende som stylist.. Mitt verste oppdrag ever, må være stylist på fotoopptak til en meksikansk resturant.. Trenger jeg si noe mer;)

  Ha en fin påske, god tur og kjør forsiktig!!

  SvarSlett
 7. så fint og kreativt!!

  God påske:))

  SvarSlett
 8. Jeg er også veldig fornøyd med gråfargen på sofaen. Lys, men ikke for lys :) Det var godt med noe annet en den tunge dystre svarte ja :/ (selv om den var veldig praktisk)

  Ha en fortsatt fin påske!! :D

  SvarSlett
 9. LIkte utrolig godt den kransen av gåsunger. Nydelig var den. Det er trivelig å få seg nye hobbyer, interessen for interiør har økt kraftig med bloggingen. Det å dra på på bloggreise å finne slike inspirerende blogger som deg gjør verden kreativ og spennende:)
  Ha en fortsatt hærlig påske:)

  SvarSlett
 10. dette var en hyggelig blogg. legger meg til her hos deg:) ha en fin dag. Klem

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!