fredag 26. mars 2010

En sniktitt på trappen

Jeg er så spent på trappeprosjektet hjemme hos oss at jeg må vise noen bilder derfra. Slik så det ut da jeg kom hjem fra jobb i går. Jeg er så utrolig glad for at vi valgte å sette bort jobben til noen som kan slipe trapper, og som har gjort det mange ganger før. Jeg skjønner nå at vi ville ha slitt veldig for å få til dette selv.

Han vi bruker driver et lite selvstendig firma, og han har investert i en diger støvsuger som han kobler til slipemaskinene sine. Da jeg kom hjem i går var det ikke et spor av svevestøv i hele huset, noe jeg var overlykkelig for. Vi hadde en ringerunde til flere firmaer, men det var kun han som kunne tilby støvfri sliping. Så da var valget enkelt. Hvis du bor på sørlandet og vil ha slipt et gulv, trapp eller noe annet, så skal jeg med glede videreformidle kontakt til dette firmaet.

Allerede i ettermiddag kommer jeg til å begynne på vår del av jobben. Pusse litt på rekkverket, vaske med salmiakk, kvistlakke og fuge. Så jeg har nok å gjøre i dagene framover nå. Mens dere andre nyter eventuell påskefri og koser dere, så skal jeg kose meg med dette. :-)))

5 kommentarer:

 1. Åhh det kommer att bli såå fint när det är gjort! Jag skulle verkligen vilja fixa våran trappa med.... Måste samla ork och lust!
  Lycka till med målningen... som sagt - det kommer att bli såå snyggt!

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 2. Kommer til å bli strålene vennen, gleder meg til å sluttresultatet*SMILE*
  Ikke mist trua på vatt-teppe kjære deg..Det kommer til å dukke opp en dag..Jeg hadde mistet trua selv..Også hadde det vært hjemme hos mamme hele tiden*ler* Flax for meg at jeg kapret de før de fant feien til søppeldunken:/
  Jeg har en give away gående,om du ikke er med alt sleng deg på snuppeliten:)
  KOSELIG.
  Ha en nyyyydelig helg, her er det en litt sen frokost..Heter lunch da kanskje?pyttpytt..Mat er det iallefll*ler*
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  SvarSlett
 3. Hei!
  Liker bloggen din så godt og har fulgt med en liten stund! Blir spennede å se trappeprosjektet ditt, blir sikkert superfint!

  Jeg er veldig ny blogger, titt gjenre innom meg:)
  E

  SvarSlett
 4. Nå ble jeg spent på hva du skal gjøre med trappen.. Er det en hemmelighet eller vil du dele med oss nysgjerrige?

  Gleder meg i allefall og se..

  Fin blogg:)

  SvarSlett
 5. Oj, så spennende. Vi har også en trapp som skal gjennomgå en forvandling. Om det blir i år eller neste år, eller året etter er uvisst, men spennende å følge med her for resultatet deres - kanskje vi får noen gode tips :)

  god påske!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!