torsdag 4. februar 2010

Halllllloooooo!

Ukedagene flyr så fort at jeg ikke får nok tid til å pleie bloggen så mye som jeg kunne ønske. Det er veldig periodisk at jeg er så opptatt som akkurat nå. Nå er det mye å gjøre på jobb, så hadde det vært opp til meg kunne jeg jobbet 12 timers dager, men det klarer jeg jo ikke.

I tillegg jobber bredbåndet på halv hastighet hos oss, så det er litt kjipt å åpne tunge bloggsider og vente i en evighet til alle bildene blir synlige. Telenor har sendt meg et nytt modem, men nå gjenstår det å få byttet det ut slik at hastigheten kan bli normal igjen.

Jeg har jo et bittlite prosjekt med bokstaver her hjemme, som også har måtte ligge og vente. Men jeg skal vise det så snart jeg er i gang igjen.
I mellomtidnen får jeg vise dere to fantastisk interiørbilder, med helt ulike stiler. Jeg er litt altoppslukende på interørfronten, og synes det er utrolig vanskelig å velge stil her hjemme. Så hos oss er det en mix av hummer og kanari, nytt og gammelt, moderne og rokokko, 50 tall, retro osv. Til sammen blir det vel en stil som kan kalles personlig. He he. Er det bare jeg som sliter med å finne stilen i huset?

16 kommentarer:

 1. Nei du er ikke alene om det, er så masse forskjellig jeg liker fra forskjellige stiler at det er vanskelig å begrense seg så det blir en god blanding av masse forskjellig, men blir jo som du sier et personlig hjem av det...
  Og så har jeg en mann å ta hensyn til, som uheldigvis er interiør bevist... Noen ganger litt slitsomt, noen ganger skulle jeg ønske han var en mann som ikke brydde seg....
  Men skal vel kanskje være glad han er litt intressert...
  Ha en snart super helg
  klem victoria

  SvarSlett
 2. Jeg vet akkurat hvordan du har det!
  Temmelig splittet jeg også når det gjelder interiør stil - litt industri/retro - litt hvit shabby -litt klassiskt og litt new englend på sommerstid !! jadda

  Ha en deilig kveld,
  klem

  SvarSlett
 3. I love the quote... the graphic touch it adds to the style of the whole room

  SvarSlett
 4. hihi,der kjenner jeg meg igjen,du...litt sånn salig blanding,men akkurat sånn jeg liker det ♥
  klem ♥

  SvarSlett
 5. Hihi - ikke alene!

  På en og samme dag kan jeg elske alt fra det helt hvite og nusselige til det helt urbane og makuline. Men da blir det jo mye mere spennende også, tenkter jeg, når en ikke bare går inn i en butikk og kjøper med seg det som er der, og så er man ferdig liksom:) Det gjør i alle fall ikke du, og det er jo derfor jeg liker å lese bloggen din:):)

  Sender gode modemtanker til Telenor. Utrolig hvor k j e d e l i g det er når alt går sakte..

  Håper du får litt mindre jobb å tenke på, vi må huske på kos og sjel også, hihi!!!

  SvarSlett
 6. Det er jo det som gjør det kjekt at ikke alle hjem er like....har selv endel blanding...som victoria har også jeg en mann som har en del tanker om hvordan det skal være..:)

  SvarSlett
 7. Du er ikke alene, nei. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Trodde jeg hadde funnet stilen min for en stund siden, men i det siste så er jeg ikke sikker lenger... Landlig hvit stil, retro, industrielt, moderne loft... Ja takk til alt! :-)

  SvarSlett
 8. ....stilen vår blir til mens vi går den, men jeg har funnet noen elementer som er viktige. Jeg satser på minimalt med farger, og de som kommer inn er ganske så "støvete". Ellers er jeg glad i naturlige materialer, tre og ull, lin og silke, skinn...... Så da er det bare å vente å se hva som dukker opp på Finn.no.....det er der vi handler!! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. Fine bilder :)
  Kjenner meg så utruleg godt igjen i det du skriv. Eg likar også mange forskjellige stilar men det blir til vår stil og vår heim :) Ikkje alltid lika lett med ein mann som også skal bestemma men me finn alltid ei løysning.
  Ønsker deg og dine ei god helg!
  Stor klem frå kamille

  SvarSlett
 10. For et fantastisk "bilde" med den passende teksten på soverommet. Det kunne jeg tenkt meg på soverommet!!

  SvarSlett
 11. Personlig stil er det BESTE JEG VET!
  Er så deilig med en stil som er litt ulik andres, med en ekstra vri her og der*skratt*
  Herlig inspirasjonsbilder du viser her:)

  Klem på deg

  SvarSlett
 12. ..nei helt sikkert ikke - men det er jo den personlige sammensatte stilen som er fin!! Smil!!

  ..sitter å drikker te av en herlig prikkete kopp!! Smil!

  KlemKKann

  SvarSlett
 13. Jeg skulle også vært på et slikt kurs...:)hver gang vi flyr sier mannen min:når vi kommer hjem skal du på kurs....så glemmer jeg det liksom:)

  SvarSlett
 14. Åååh som jeg likte veggplaten på det første bildet, en slik vil jeg ha ;o)))

  Nydelige bilder, hadde dette vært hjemme hos meg hadde jeg ikke brydd meg så veldig om det hadde vært stilbrudd - Kjempeherlige bilder!!!

  SvarSlett
 15. du er neimen ikke alene om det nei, hadde nylig et hjertesukk på bloggen min jeg også :D er så vanskelig å få plass til alt i så liten leilighet, hehe!

  vi får ta til takke med den personlige stilen vår :D så lenge vi trives så er jo det det viktigste :D

  SvarSlett
 16. Stilmessig schizofren...! det er vel diagnosen jeg ville gitt meg selv. Liker så mye forskjellig, med unntak av 80-tallsfuru, tung chesterfield og stramt svart/hvitt. Mikser nytt og gammelt, billig og noen oppnåelige designklassikere. Gjerne også en liten "dæsj" med humor i det hele. Imponeres ikke av de som har designmøbler på geledd - det sier meg ikke så mye mer enn at de har penger nok til å kjøpe dem. Så hold på din "vinglete" smak du Minmill - det er det som gjør den spennende :o)

  Magnolia

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!