søndag 14. februar 2010

Fastelavns-fest :-)

Endelig kom familien min hjem til meg. Jeg gledet meg sånn til at de skulle komme, at jeg gikk og kikket i vinduene. En helg uten dem er egentlig bra, men siden det var Fastelavn, Valentine og Morsdag på samme søndagen, følte jeg at jeg savnet dem ekstra mye.
Som jeg sa, laget jeg boller til de kom hjem og fylte dem opp med krem og hadde melisstrøss på toppen. Nå sitter jeg her foran PC'en utrolig lykkelig og utrolig kvalmende mett. hihi. Sånn går det når jeg ikke klarer å bremse. Det er ikke ofte jeg spiser boller med krem, og godt at det bare lages den ene gangen i året.  På toppen av det hele fikk jeg en konfekt av mannen, og et par sjokoladebiter passet fint etter bollene :-)

Well, det ble to innlegg på samme dag, men jeg ville så gjerne legge ut noen bilder av dagens bollebakst. Jeg synes bollene gjorde seg så godt på de nyinnkjøpte Marimekko-serviettene. Det ble så friskt og fargerikt.

11 kommentarer:

 1. Dei bollene såg gode ut!!Mykje fine bilder!! Herleg med slike helger men kan tenka meg at det var ekstra godt når dei kom heim :)
  Liker dei fine serviettane du har kjøpt deg.

  Klem frå Kamille

  SvarSlett
 2. Herlig! Bollene så kjempefine ut, ser ut som om du også baker fastelavnsboller uten rosiner. Jeg synes det er kjempegodt med boller m/rosiner, men når det skal være krem eller vaniljefyll e.l. i i tillegg, så blir det litt feil, synes jeg. Svigermors boller var forresten også gode - etter at jeg hadde plukket ut rosinene;)
  Holder på med bollebaksten nå, jeg da... Hadde lovet storebror det, men tenkte siden vi skulle bort på boller, så slapp jeg. Det syntes derimot IKKE storebror, og siden jeg hadde lovet, så baker jeg nå boller etter sengetid med lovnad om å få med en i bhg i morgen:) Hva gjør man vel ikke for disse barna??;)
  Klem B:)

  SvarSlett
 3. Mmmm.. så deilig :)
  Har den samme følelsen når barna er borte fra lørdag til søndag. Mannen i huset drar på fjellet når jeg har jobbehelg, så jeg får sovet godt.. *snilt*, men så er det såå deilig når de er tilbake!

  Morsomt at vi hadde publisert produkter fra HD på samme dag.. hihi, og likevel ikke valgt de samme! Husket igjen alle bildene du viste, for jeg hadde tenkt å bruke noen av dem. Spesielt det med kjøkkenbordet.. vil ha vil ha :)

  Ha en fiiin uke :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Lekkert, fargerikt og smakfult...
  Nam nam
  klem victoria

  SvarSlett
 5. Nam nam - bollene så veldig gode ut!
  Her ble det frokost på senga, levende lys, blomster og en liten pakke. Men det var meg som sto for dette siden MrNostalgia har ligget syk (forkjøla) hele helgen, stakkars. Men det har vært en fin helg likevel (for meg iallefall).
  Ha en god start på den nye uka som snart er på vei.

  SvarSlett
 6. ÅÅåå, de ser uunderbara ut kära du!!!! Och tänk att jag inte brukar bli sugen på något på morgnarna, men nu fick du mig allt :))) Det har blivit en semla för mig än så länge - gillar dem bäst med varm mjölk i en djuptallrik! Har ni också den traditionen?!

  Massa morgonkramar Lycke

  SvarSlett
 7. Mmm vad gott det ser ut! Jag skall äta semla nu i veckan som kommer ;-)

  Kraam

  SvarSlett
 8. Hallois M.
  Jepp, jeg vet hva du egentlig heter jeg vettu...herlig!!!
  Ja...ååå nammi, boller...det var godt i går, men som du sa...godt det bare er en gang i året de er fylt med krem...for det er digg, men og litt kvalmende på en måte...Ikke det at jeg går av veien for litt søtsaker..oh no...Queen of Sweets jeg vettu...
  Ja, er det noe jeg drømmer om så er det en butikk med Rice og House Doctor stæaj i ...For de lager bare så mye fint. Var en tur innom gave og interiørmessa for et par uker siden og der danset jeg rundt og rundt i deres to stands....Sukk, man kan bli happy med slike farger og møbler rundt seg, det er helt klart.
  Jepp, her har kjøleskapets marsipanstykke gått ned på høykant,...grr...skulle vel heller tatt meg et knekkebrød...Men.men...=)
  Ha ei kuli dag.
  klem klem
  Drops

  SvarSlett
 9. Det så herlig ut :-)

  Tusen takk for gode ord inne hos meg.. flyskrekk er virkelig en "pain in the ass" ;-) Spesielt når det beste jeg vet er å resie til andre land og oppleve andre kulturer...
  som du sikkert forstår klarte jeg det.. helt alene uten medisinsk hjelp :-) ( litt vin da.. men det må man jo kunne unne seg ;-))
  Så jeg håper jeg er et skritt nermere flyskrekkfri :-)

  ha en vakker dag videre søte deg :-) klemmer

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!