torsdag 11. februar 2010

Vårlig shopping

En slunken lommebok er ikke noe hinder for meg til å gå på en liten bytur. Etter en heidundrende og sløsete desember og julefeiring, er lommeboka og kontoen helt tom. Alle som kan sende regninger til oss har gjort det nå, og det er så svimlende summer jeg snakker om at jeg ikke tør si det. Selv om det ikke er penger å hente, så måtte jeg kjøpe disse tingene. Det får gå utover matbudsjettet vårt da. Så nå blir det havregrøt og vann resten av uka. hehe. Stakkars familien som må lide for at mor har shoppingtrang.

Det ble noen fargerike servietter fra Marimekko med i posen hjem. Jeg har aldri sett denne fargekombinasjonen før, og hver gang jeg oppdager en ny fargevariant av disse serviettene, klarer jeg ikke stå imot. Den lille trådkurven fra House Doctor ble også med meg hjem, og henger i kroker på kjøkkenstangen. Rosa oppvaskmiddel er kjøpt i Danmark i fjor sommer.

Nye fargerike og prikkete vaskekluter fra Rice havnet også i shoppingposen. De underste klutene ble kjøpt inn i fjor. Jeg har lagt alle klutene i en stabel på benken, og synes de er så dekorative der de ligger. Fargetrangen min stiger jo nærmere jeg kommer våren, og det er jo ikke så rart at jeg lot meg friste. Jeg lurer på om det er noen som kjenner seg igjen i meg? Shopper du selv om lommeboken er veldig slank?

17 kommentarer:

 1. så herlige farger! suger til meg :) har dilla på prikker for tiden så de klutene kunne mer enn gjerne bodd hos meg...hi-hi...
  det er ingen som har house doctor i nærheten av her jeg bor og det er så kjedelig men da er det veldig kjekt at lykke og lykkeliten har det i sin nettbutikk :)
  ja her er det også slunken lommebok for tiden og sånn synes jeg alltid at denne tiden på året er.
  siste kjøp var et teppe og en pute fra purpur, passet ikke lommeboken nå men endte opp med det alikevel...fristelsen ble for stor.. så nå er det kjøpeforbud i en stund fremover!
  pleier enten å kjøpe meg blomster eller servietter når jeg er sugen på noe nytt og ikke har "god" lommebok :) er ikke så mye som skal til..

  fin dag til deg minmillvennen,
  klem

  SvarSlett
 2. Jeg er også vilde med disse klude fra Rice. De får en til at blive i godt humør og minder mig om sommer og sommerhus:-)

  SvarSlett
 3. Herlige farger både på klutene og serviettene. Jeg kjenner meg igjen i det med slunken lommebok og shopping, ja. Det dukker som regel opp noe man øsnker seg akkurat når man har dårligst råd... Men ingen har vondt av å leve på havregrøt og vann i noen dager. Hi-hi...
  Ha en fin dag.

  Klem fra MiaNostalgia

  SvarSlett
 4. jeg er faktisk ikke så shoppete av meg tror jeg. men det har nok kanskje litt å gjøre med at etter at vi fikk unger har vi nesten hele tiden levd på en lønn-og da har det blitt lite penger til interiørting og sånn. nå jobber jeg jo litt,men jeg tar ikke helt av den grunn.

  SvarSlett
 5. åja om man kjenner seg igjen. hehe.
  det finnes alltid noe nytt man ønsker seg.

  hvor kjøpte du klutene? jeg skal en tur til krs i morgen skjønner du ;)

  klem

  SvarSlett
 6. Kjenner meg godt igjen og skjønner da godt at du ikke kunne motstå disse herlige fargeklattene:)

  SvarSlett
 7. Vanskelig å motstå alt det fine som har dukket opp i butikken nå som det nærmer seg vår - det er altfor mange fristelser :) Herlige farger du har fått med deg hjem.

  SvarSlett
 8. uff ja jeg gjør det. Finner alltid en grunn til å kjøpe noe nytt. Prøver å spare til barcelonatur også, og det er vanskelig når det er så mye nytt fint i butikkene. De klutene var kjempe tøffe. Vi holder på med hustitting og jobbsøking i Kristansand nå. Det er så spennende, venter på telefon fra en jobb nå. Gleder meg så til å flytte sørover igjen.
  Ha en flott dag.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 9. Fantastiske farger på Marimekkoserviettene. Jeg er Marimekkoholiker, så det er ikke så mange fargekombinasjoner som har gått meg hus forbi på Unikko-mønsteret. De du har funnet er helt ferske fra vårkolleksjonen 2010. Jeg har to skuffer fulle av servietter (apropos shoppingdilla...) og gleder meg til å få kloa i disse også. :o) Litt mere marimekkonyheter finner du her: http://www.marimekko.com/ENG/interior/fabric/spring2010/frontpage.htm

  SvarSlett
 10. nydelige farger.. våååår!! :)
  ha en fin dag.
  -Lindus

  SvarSlett
 11. "shopper" stort sett bare i min egen butikk jeg da, hihi
  mailen min er: lykkeogliten@live.no:)

  SvarSlett
 12. Tjopp!

  Men vilka underbara trasor från Rice, de har verkligen en massa godis på det där stället, man vill ju ha ALLT de tillverkar :D

  SvarSlett
 13. takk for det :)
  ja men jeg skal legge det ut, hansen og co ja de har mye fint, men jeg er enig i fargene! også finnes det jo et par andre bra butikker i byen. har du noen bra og anbefale, som jeg kanskje ikke har vært på?
  jeg kommer nok til å blogge om det i morgen ja, så da er det bare å følge med :)

  SvarSlett
 14. Så gode farger å se på!!!Det begrenser seg med shopping når man har 2 små barn hjemme;)Når jeg først har fri frister det mer å strikke eller sove:)men den tid går jo over...he he

  SvarSlett
 15. Härlig shopping!
  Och ja, jag shoppar mer än gärna trots att jag inte borde! Shopping gör mig happy!!

  Kram Caroline som gillar din fina glada blogg!

  SvarSlett
 16. God aften! Synes du har vært riktig flink til å bare bruke LITT penger på noen søte ting, jeg! Jeg har det akkurat som deg og handler lite for tiden. I går var vi derimot i verdens mest fantastiske låve full av brukt, og vips hadde vi brukt 600 kr, men så fikk vi da både nydelig lærerstol, tallerkenhylle og lampe!! Må man så må man... Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 17. Åhr, våren nærmer seg... :) hvertfall føles det slik her i sør om dagen :)
  Har samme kurv, fra House doctor. Kjøpt et par stykker av de på butikken i Lillesand. Må ha flere.. er så himla greie:)
  Og ja, kjenner meg igjen... Ikke bra.. he he.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!