søndag 14. februar 2010

Tre i en og House Doctor

I dag er det Fastelavn, Morsdag og Valentines dag på samme dagen. Jeg er alene hjemme og jobber mens resten av familen er på hytta. Det var ingen som kom og klemte meg og gav meg pakke i dag morges. Så her sitter jeg da... Jeg lager istedet et lite trøsteinnlegg med herlige bilder fra House Doctor sin møbelkolleksjon, og det hjelper på humøret. Dette skjønne trebordet med metallben kunne jeg hatt på mitt lille kjøkken.

Daybeden er røff og hadde nok også glidd inn hjemme hos meg, spesielt med alle putene på og wallboardet på baksiden.

En nett liten benk med masse lekre detaljer på...

Stoler og kiste i en herlig sammensetning. Hvis du klikker inn på http://www.nordhjem.dk/, så får du et innblikk i hva sånne møbler koster, og de er ikke billige.... Men de kan være til inspirasjon og vi bloggere er flinke til å lage etterligninger av loppefunnen våre.

Jeg gleder meg til familien min kommer hjem i ettermiddag. Da skal jeg stå klar med nystekte boller og gi alle en god klem.

God morsdag alle mødre, god Valentinesday og god Fastelavn til alle bloggevenner som titter innom.

15 kommentarer:

 1. Likte "daybeden"....:)kunne gjerne hatt den ja:)Forstår godt du kunne hatt dine rundt deg denne morgenen:)Det er fint med slike tradisjoner.Kos dere når de kommer hjem:)

  SvarSlett
 2. Nei...er ikke noen klem eller frokost på sengen her heller :(
  En 15 åring som ligger og snorker er alt:)
  Men skal ut og gå tur med venninne og drikke kaffe....så litt hygge blir det:)
  Kos deg når fam kommer hjem..
  klem klem

  SvarSlett
 3. God tre i en søndag til deg Minmill! Det blir nok superkoselig å få familien hjem igjen:)
  House Doctor sine bilder er fantastiske i år! Suger til meg inspirasjon fra dem titt og ofte:) Men møblene er for dyre, ja... så det blir å fikse det sjøl! Kos deg med bollebaking! Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 4. virkelig mye fint her!
  lykke til med bollebakst.

  SvarSlett
 5. Så mye kult - virkelig inspirerende! Ha en fin "tre-i-en-søndag" :-)

  SvarSlett
 6. Herlege bilete og skjønne fargar. Ha ein god dag. Det blir god stas når dei kjem heim.

  SvarSlett
 7. Masse fine bilder :) Kan tenke meg at det var litt av en trøst for humøret steg enda noen hakk når jeg så på de! Du må kose deg masse når familien endelig kommer hjem da - og ha en deilig morsdag med velfortjente klemmer og boller ;)

  Kos deg!!

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 8. Kjære Minmill! Jeg klemmer deg litt i tankene mine! Det er jo trist med arbeid på en søndag - på denne søndagen....Herlige inspirasjonsbilder! Daybeden liker jeg mest. Den kunne jeg god tenke meg å ha :)
  Du, det var jo morsomt at du visste hva har skjedd med meg på torsdagkveld :)) Men det var da selvfølgelig ikke for villt, det sverger jeg!
  Ha en fin dag videre og kos deg med de dine da de kommer hjem fra hytta! Ekstraklem fra Pillepalle (som har familien her, men ingen har tenkt på Valentines....)

  SvarSlett
 9. Herlige bilder, har selv vært inne der og tittet... masse inspirasjon men ikke akkurat billig nei...
  Du får kose deg masse med familien din når de kommer hjem....
  Og god morsdag
  klem victoria

  SvarSlett
 10. Da får du en verbal morsdagsklem av meg:)

  Ikke mye feiring her heller. Har tilbrakt dagen i en håndballhall. Men det er kos det også når eldstedatteren scorer sitt første mål.

  Kos deg med familien når de dukker opp!

  SvarSlett
 11. Er alene hjemme begge to i dag da:) Skal bli deilig å få familien hjem ja, men timene før de kommer skal nytes de også.. House Doctor har sååååå mye fint! Og er så flinke til å style produktene sine også. Når jeg skal bestille inn til butikken er det nesten et problem for jeg har lyst til å bestille ALT..., men det kan jeg jo ikke, hihi

  Har forresten svart deg på mailen din, det ble et langt, kanskje litt rotete og ikke minst et svar med mange skrivefeil:)

  Ha en strålende søndag med og uten familien:)
  klem

  SvarSlett
 12. God morsdag, fastelavn og valentines til deg også!!!:)
  Her er jeg alene med barn, og min valentine kommer ikke hjem før på onsdag. Jeg har dermed kjøpt mine egne 'blomster' (kirsebærgrener), og er storfornøyd med dem!! (Er dritlei roser, unnskyld språket!;), og håper dermed mannen ikke har bestilt blomster på døra. Kjempekoselig det, altså, og han er flink til sånt (jeg høres jo ut som verdens mest utakknemmelige her;), men jeg ønsker meg bare alle andre blomster enn akkurat roser for tiden...:)
  Håper du koser deg i ensomheten, og også når resten av familien kommer hjem:) Nå skal vi til svigers på boller:) Klem b:)

  SvarSlett
 13. Javel der!
  Bare en liten oppdatering: Kom akkurat hjem igjen, og hva står på trappa? Flott bukett med....... grønne grener/blader, orkideblomster... og noen få rosa/røde roser:)
  Buketten var superfin, noen av rosene var bittesmå knopper (fra grenroser?). Så jeg skal IKKE klage, men bare være knallfornøyd med at jeg har en mann som sender meg blomster når han ikke kan kjøpe dem selv - det er ikke alle som har det!;) (Dessuten var det jo ikke en tradisjonell rosebukett!!!;)

  God kveld!;) Klem B:)

  P.S. LOL betyr 'laughing out loud' - tror jeg;)

  SvarSlett
 14. Ja, men du har sikkert godt av litt tid for deg selv også, også blir det nok et ekstra verdsatt gjensyn.
  jeg liker selvfølgelig bilden, så mye herlig (drømme seg bort)
  ha en fin 3 i en dag!
  klem fra liten og stor

  SvarSlett
 15. Jaa, de är underbara dessa möbler. Gillar denna industri-stil skarpt och det vore ju faktiskt inte så svårt att få till egentligen!!! Ojs, nu måstebarnen till skolan visst!!

  Kramar Lycke

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!