tirsdag 9. februar 2010

DIY Notisbok


Hva i all verden betyr DIY. Det lurte jeg veldig mye på siden jeg så utrykket bli slengt rundt her i blogglandia fra den ene bloggeren etter den andre. Jeg holdt på å bli gal av å ikke vite, så jeg rett og slett googlet det fram. Do It Yourself - herremin så enkelt, selvfølgelig måtte det bety det. :-)

Jeg må jo benytte meg av uttrykket nå da. Jeg har nesten laget en notisbok selv. hehe. Altså: jeg har tatt en notisbok mes stiv perm, som jeg har fått av en leverandør, og kledd den med retrostoff som jeg har fått av søte Kardemomme. Dette kaller jeg å utnytte ting. Notisboken ville jeg aldri hatt framme og brukt slik den så ut før. I tillegg er det brukt et gammelt stoffstykke til å trekke den i. Sånt liker jeg.

Oppskriften er enkel. Bruk det grå RX limet. Smør på slik at det nesten er tørt før du limer på stoffet. Limet må nesten være tørt slik at stoffet ikke blir gjennomtrengt av lim. Du kler boken akkurat som man gjør med bokbind. Enkel og greit.

I disse dager sitter jeg og blogger med en stein alder PC. Min jobbe PC tok kvelden i går morges. Den PC en jeg sitter med nå, går såååååå sent. Jeg får helt  nuggra, hetta og mere til av denne farten. I tillegg er internetthastigheten redusert her hjemme. Hmmmm. Men det er jo håp. I dag kommer det en tekniker fra DELL og skal bytte hovedkort, så la oss håpe at jeg er på lufta igjen etter at han har vært her. Så når PC'en er fikset skal jeg ta tak i modemet jeg har fått fra Telenor og bytte det selv.

Og til slutt. Takk for kommentarer i smårydde innlegget mitt som handlet om kvinner vs menn og rydding. En ting er sikkert, jeg har ikke samme instilling som de som ikke har barn, mann og hus. Det er rart hvordan livet forandrer seg, og oppgavene blir større for så og bli mindre igjen. Jeg er sikker på at den dagen jeg og mannen sitter her alene, så lengter vi etter mer å henge fingrene i. Ønsker alle der ute en fin dag. Klem Minmill

11 kommentarer:

 1. Yoho.
  Så flink du har vært da. Boken ble super fin. Så fin ide til gave til en god venninne foreksempel også...Lekkert stoff var det også.
  Joa...litt tilbake igjen jeg...Tror jeg i tillegg til å ha det vondt gikk litt tom for kreative ideer.
  Trodde ikke jeg hadde noe mer å blogge om jeg gitt. Men så...vips så er man tilbake gitt.
  Men usch, det finnes jo nesten ikke noe værre enn å ha dårlig nett-tilgang da. Booring! Føler med deg der assa.
  Digger å titte inn til deg, får alltid så mye kreativ inspirasjon her hos deg kjære Minmilla=)
  Ha en knallfin dag videre, her går ferden til Lillehammer for et venninnebesøk, samt en liten tur inn til hudpleier for litt øyebrynsnapping...AU"! også skal jeg en tur til Mega Flis...BOOORING!...for å kjøpe lim til flisene til badet (moro),Snart er vi ferdige med badet vårt, det blir kult, men åi så kjedelig å vente .....
  Oki, får slukke og lukke her for å ta en liten kjøretur jeg da.
  Stor stor klem
  Drops

  SvarSlett
 2. Herlig bok!
  Og herlig boks til å ha penner i!
  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 3. For en god ide- og for en fantastisk blogg du har :-) Gleder meg til å lese gjennom og følge denne videre :-)

  ha en flott dag :-)

  klem

  SvarSlett
 4. Super fin ble den:)
  Herlig stoff*ME LOVE*
  Som Nina sier, en super god gaveide;)

  *monsterklem til krative deg*

  SvarSlett
 5. Åh Tack för ditt svar om duken! Och tack för din kommentar om min blogg, den värmde. Skall till Indiska imorgon och leta knoppar till vår tvmöbel, då skall jag kika runt efter dukar igen ;-)
  Kram Jenny

  SvarSlett
 6. Hehe, jeg har også tenkt på hva DIY betyr. Det var fint at du hadde funnet det ut. Boken ble kjempe flott, tror nesten jeg må prøve det ut selv. Er så kjekt at man hver dag får nye ideer her i blogglandia.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 7. Så fin den ble - og takk for oppklaringen av DIY.
  Det er mye man skal spekulere på i denne bloggverdenen he he

  Har masse stygge notisbøker jeg også,så dette var jo genialt egentlig ;o))Det er vel bare å komme på det...

  SvarSlett
 8. så fint :D
  jeg kan da spare deg for turen til jysk fordi de var 120 lange bare ;)

  Ha en fin etter middag!
  klem liten og stor

  SvarSlett
 9. de har forresten en kortere og, den har jeg.. elskverdige hyller.

  lykke til da ;)

  SvarSlett
 10. Det ble stilig! En god ide.

  SvarSlett
 11. Kjempe flott bok du har laget, flink du er... Likte også veeeeldig godt den boksen du har alt av blyanter og div....
  Vet akkurat hvordan det er med treg pc, er det her i gården også, men håper det er fikset snart, for din del også....
  Jepp litt annerledes når man har fått barn og har hus og en mann som også roter en del *ler* men som du sier blir nok for stille når barna flytter ut, og mindre rot... kanskje....
  Ha en super kveld
  klem victoria

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!