lørdag 13. februar 2010

M by Minmill

Dette bildet er nær å ligne min header, iallefall med tanke på den gule M. Det ble litt sånn påskesus over den. M er for Minmill, men også for mine to små døtre som har navn som begynner på M.  Minmill er jo bare mitt pseusonym her på bloggen. En del av dere vet hva jeg heter i virkeligheten, men jeg synes det er så moro å bruke et annet navn her. Det føles også litt tryggere, uten at jeg kan si hvorfor.

M'en er laget i papp og kjøpt på Panduro. På samme sted har jeg kjøpt knall gul akryl-hobbymaling, så det tok ca. en halvtime å gjøre bokstaven ferdig med to strøk gulmaling. Når jeg blir lei av gulfargen, kan jeg male over med en annen farge.

Ideen til dette fikk jeg fra min skjønne niese. Hun har nettopp flyttet inn i egen leilighet og har innredet den veldig nydelig. Takk for herlig inspirasjon min venn.

13 kommentarer:

 1. Kjempe fin! Og herlig farge. Jeg elsker gult. Har jo også et pseudonym jeg går under, og er enig at det liksom føles litt tryggere. Disse bokstavene har jeg og kjøpt, bare I LOVE til rommet til snuppa. De har jeg lakkert, men skal snart tapetsere fronten på de. Tror det blir fint :)

  Ha en herlig lørdag kjære du!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar hos meg. :) Sender deg en mail.
  Jeg har lett etter disse bokstavene hos Panduro, men tror bare jeg må bestille. Og gult er jo så fint, da!

  SvarSlett
 3. Gult fascinerer meg..Denne fargen er en fantastisk gla'farge som gir energi..
  Nå skal jeg ta "mot" til meg og male et eller annet i gult.
  Elsker M'en din:)
  Super fint lite tablå.
  Ønsker deg en herlig lørdag, her er snuta på vei mot den lokale bruktbutikken.igjen*skratt*

  SvarSlett
 4. Den ble superfin! Skal på Panduro etterpå - tror jeg må se etter de bokstavene.

  SvarSlett
 5. Kjempe flott....
  Har selv den bokstaven bare i A for min lille frøken....
  Planen er å male den etterhvert....
  Ha en fiiin lørdag
  klem victoria

  SvarSlett
 6. og jeg som trodde du het minmill.
  (not)

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. nydelig bilde og jeg elsker headeren din, nyyyydelig og frisk er den :)

  her var vi knalltidlig opp i dag så nå er vi allerede ferdig med innkjøp av mat til morsdagsmiddagen vi skal holde for mødrene våre i morgen. nydelige buketter med tulipaner er også i boks så nå kan jeg bare lene meg tilbake og ta siste innspurt på strikkelappeteppet....3 lapper igjen så er det bare sammenheklingen igjen.

  god lørdag til deg,
  klem og kos

  SvarSlett
 9. Herlig gul M!
  Ha en fin helg Minimill :-)

  SvarSlett
 10. Minmill - mente jeg selvsagt :-)

  SvarSlett
 11. Hej søde deg :-) Tusen takk for weekend hilsen og jeg sender en tilbake til deg. Du skal vite at jeg ikke har glemt deg :-) Klem

  SvarSlett
 12. Kjempe dekorativt med bokstaver. Har disse fra Panduro selv. Har H J E og M. Tenkte å male dem i en fin farge og ha dem i gangen men de har likson ike kommet til sin rett ennå... Må få svingt meg om snart;) Fortsatt god helg til deg og dine.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!