søndag 27. desember 2009

Litt mer inspirasjon av den herlige typen


Enda en liten surferunde på nettet resulterte i et lite slipp av bilder fra danske Bloomingville. Jeg er alene hjemme. Familien er på skitur, og jeg er litt sånn dagen derpå, og hadde overhodet ikke lyst til å ta på meg plankene på bena. Så jeg nyter dagen innendørs med pysjamas og kaffekoppen og PC'en. Jeg har planer om å rydde, sy, lese, titte på tv, høre på musikk og gjøre det jeg vil. I dag er første dag uten familietreff, og det kjennes godt etter tre dager til ende med sosialt samvær.

Jeg skjønner på Bloomingvilles sine bilder at vi har en fin vår i vente. Her er det masse herlige pasteller, og disse bildene er jo helt til å spise opp. Nyt inspirasjonen og la deg forføre...

En skjønn liten lysegrønn krakk med herlige bøker, flasker og vaser er et flott stillben.

En stor hvit bokstav, er jo helt etter min smak......

Til og med Boligliv er med på et bilde her. :)

Nyt dagen alle dere andre der ute for det skal nemlig jeg gjøre. Hei så lenge....

17 kommentarer:

 1. herlig herlig....den tapeten øverst forelsket jeg meg helt i, nydelig farge!!!:)

  tenk så heldige vi er som har oppdaget bloggverden, SÅ MASSE inspirasjon og glede jeg får ut av bloggingen...hadde vært kjedelig uten!

  her har det vært en lat dag i dag også..skal ha venninnekveld med film og godis seinere i kveld:) mannen er ute og brøyter dagen lang for her har det kommet sinnsykt mye snø.

  elemnts serien er som du sier knalldyr. det som var kjekt var at vi ønsket oss det noe av det bryllupet så vi fikk litt av det da. tenkte jeg skulle spare litt innimellom og kjøpe meg noe av det, synes det er så fint :) tror jeg kommer til å kombinere det med den hvite utgaven av det...feks. middagstallerken i farget dekor og dyp tallerken hvit og omvendt, tror det kan bli morsomt :)

  ønsker deg en superduper ettermiddag vennen og
  kooos deg masse

  varme klemmer

  SvarSlett
 2. Åh, det er så herlig å se at våren står for tur! Vi fikk Bloomingvillekatalogen i posten her om dagen, og det er sååå mye fint der!!:) Vakre inspirasjonsbilder!

  Kose deg hjemme idag med akkurat det du har lyst til!;)

  God klem:)

  SvarSlett
 3. Mmmmm, ja her var det mange fristelser også er det deilig å se på slike bilder - hvile for øyne og sjel !
  Jeg må titte litt mer :)

  Kos deg videre, godklem fra meg

  SvarSlett
 4. Eeeelsker Blommingville! Og spesiellt vårkatalogen deres! Fargene er helt nydelige :-)

  SvarSlett
 5. Herlig inspirasjon med deilige pasteller! Gleder meg til våren jeg:)

  SvarSlett
 6. å så herlige bilder.
  kjekt med litt vårlige bilder nå.
  og den k en der er jo til og med mye større enn b en din;)

  SvarSlett
 7. Herlige inspirasjonsbilder! Det er deilig å bare surfe nettet og finne bilder som dette:) Og nesten bedre å bare stikke innom deg og finne de;) Sparer meg for mye tid, er 3barnsmor, vettu!

  SvarSlett
 8. Fantastisk inspirasjon!! Elsker fargene...
  Det første bilde var utrolig fint. Den tapeten var så fiiin!
  Klem Kristina

  SvarSlett
 9. Vakre saker fra Bloominville, men det er det jo alltid. De er fantastiske med farger!
  Veldig koselig blogg du har!
  God romjul!

  SvarSlett
 10. God morgen Minmill :))Så deilig med late dager hvor man har huset for seg selv og kan pusle rundt i pysj og tøfler. Særlig godt med sånne pustehull i jula hvor det er mye som skal skje hele tiden.
  Herlige bilder fra Bloomingville!
  Jeg gleder meg til å bli kvitt julepynten og tenke framover mot lysere dager! Den grønne tapeten på det øverste bildet var helt skjønn. Jeg går og grubler på om vi skal kvitte oss med tavleveggen og heller tapetsere den. Det er en stor vegg som hadde egnet seg ypperlig med litt farge og liv. Må bare forsikre meg om at datteren synes det er greit. Tavleveggen har vært populær lenge men den brukes mer og mer sjelden nå..
  Dessuten har jeg virkelig fått blod på tann med å male med farger og har andre planer også. Rekker ikke å sy før etter nyttår men da skal jeg til gjengjeld ta igjen alt det tapte..Her er det 17 minusgrader men helt strålende vær om dagen og det ser ut som et postkort ute. Ha en fin dag videre! Stor romjulsklem fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 11. Kjære Minmill!
  Dette var virkelig en flott inspirasjon! Kjempefine bilder! Ha en fin nyttårsfeiring! Godt nytt år! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 12. Kjære Minmill
  Jeg elsker den lysegrønne krakken, tapeten på øverste bilde og den stor bokstaven!
  Her har vi akkurat kommet hjem fra naboby Tønsberg etter desperat jakt på boblebukse til minstemann. Det har vært så mildt og fint i høst, og så plutselig kommer sprengkulda og boblebukser fra i fjor er for små. Vel, litt dårlig planlegging på foreldresiden det der og med verdens dårligste samvittighet har vi måttet kle på han regnbukse utenpå olabuksa noen dager, når han skulle ut i snøen. Det var støvsugd for boblebuker og dresser i sandefjord og Larvik.
  Derfor var lettelsen stor da det dukket opp fin sort boblebukse i akkurat hans størrelse i Tønsberg i dag.
  Her blir det en rolig nyttårsaften. Vi svitsjer mellom to slags nyttårsfeiringer. Annet hvert år er vi sammen med tre andre vennepar og ungene deres, og vi blir 17 stk. Det er superkoslig og morsomt for liten og stor. De andre årene ber vi bestemor opp her til oss, for en stille rolig nyttårsfeiring. I år er det et slikt rolig år.
  Ønsker deg og dine en fin nyttårsfeiring og et boblende, jublende nytt år! Mange klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 13. Ååååå, tack kära du för dessa vårliga bilder - precis vad jag behöver när nu all jul börjar stå en upp i halsen - blev genast sugen på att måla pallen vår i den där färgen - skulle passa perfekt i vårat redan ganska vårlig kök (förutom pumlor och adventsljus och jox, hihi...)
  Här är svärmor ännu kvar - men det är gott för hon lär mig en massa virkning - och så åker hon ändå imorgon...skönt ändå att bli sin egen igen, har inte haft mycket ro till bloggning jag :)

  Nyårskramar Lycke

  SvarSlett
 14. Godt nyttår
  Så deilig å se myke og lyse farger igjen. Jeg har byttet ut dukene i dag, og i morgen går juletreet ut døra!!!! Nå har det vært nok med jul her hos meg.

  SvarSlett
 15. Åååå så herlige bilder;) lengter tilbake til sol og sommer.

  K-J

  SvarSlett
 16. Vilka ljuvliga bilder, måste kolla upp detta närmare :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!