onsdag 9. desember 2009

Big is Beautiful


Det haglet inn med gode forslag for hva B'en kan stå for. Det var to grunner til at jeg valgte en B av de bokstavene som var til salgs, den ene var at B er en flott bokstav og i tillegg kan den brukes til hylle, og den andre var at familiens etternavn begynner på B. Men MiaNostalgia gav meg et fint slagord til overskriften i dag: Big is Beautiful. Takk til deg Mia.

Jeg synes bokstaven ble veldig Beautiful når den først kom opp på veggen. Jeg har brukt halve dagen i dag for å finne ut hvordan jeg skulle henge den opp og kjørte ned til isemkremmeren for å finne de rette feste-dingsene. Da jeg kom hjem var det bare fram med drill og skrujern, og vips, så var den på plass. Den så ikke så skummel og stor ut når den kom i sitt rette element. I love it....

I all hast fikk jeg samlet sammen noen ting herfra for å lage litt miljø rundt den store B. Retrotapetene på rull gjør sitt for å myke opp litt her....

....og vasen fra Helbak myker også opp litt. Må passe meg så jeg ikke bruker for lite farger, det blir jeg litt trist av.

Nå gjenstår det bare å se hva mannen sier når han kommer hjem i morgen. Jeg har snakket med han på telefonen i dag, og han har tydligvis ikke lest bloggen. Håper han blir like begeistret som det jeg er. Hvis ikke så er B'en plutselig til salgs (skal huske på deg Borghild).

24 kommentarer:

 1. Det ble rålekkert!
  Hvor får du tak i de lekre tapetene?

  SvarSlett
 2. BBBeautiful.
  been hadde ikke hatt behov for å ha noen betydning i mitt hjem for å kunne være på veggen her ....hihi.
  Kuli juli.
  Oki, kommer innom deg til uka jeg Minmill...her blir det nemlig tur på Dropsejenta....Copenhagen here I come...trall al laaaal la..Og klimakomferansen...h aha...Eh.. Not...
  Drops

  SvarSlett
 3. *oj, oj, oj så fin!! big is really beautiful;) tør jeg spørre hvor du har kjøpt den?*vigdis

  SvarSlett
 4. Åhh så fint det blev när den kom upp på väggen! Din man kan inte annat säga än att det är superläckert ;-)

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 5. åå fy søren så fiiiiiiiiiin!!!

  SvarSlett
 6. He he...
  Den ble jo knallfin på veggen, da, så det spørs om mannen ikke synes det samme?;)
  Klem B:)

  SvarSlett
 7. *takk for tips, minmill!! da er en v for vigdis og en t for thomas på vei til oss- noe så romantisk å dekorere en vegg med våre forbokstaver-hi,hi!! ikke meninga å herme, men jeg klarte ikke å dy meg-de var så fine* finfin kveld til deg*klem v

  SvarSlett
 8. Stilig var den!
  Så smart å bruke den til hylle !
  Det blir jo 3 ting på en gang det...bokstav, lykke og hylle ;O))

  Smil og klem fra meg.

  SvarSlett
 9. Hehe nå måtte jeg le litt her, ikke meningen at jeg skulle skremme deg med innpakkningen min. Men det var et prosjekt i seg selv.. Ser det er kommet så mange kommentarer rundt bokstaven.. link gjerne opp til bloggen min. Kanskje det er noen andre som også tørr pakke opp den digre pakken.

  Må fortelle deg at hun på posthuset måtte spørre meg. " hva skal du sende??" hehe hun lo godt da jeg kom inn med to digre pakker under armen:) Da jeg fortalte hva det var ville hun også ha den...

  Håper du venner deg til den, syns det gjorde seg veldig på veggen min.

  Ha en fin kveld.

  K-J

  SvarSlett
 10. HEI!

  Tusen takk for "hjerte-tipset", i dag har jeg vært på Hansen og co, og et stoooort hjerte har blitt mitt.Jippi!!! Mitt henger ute og ønsker hjertelig velkommen :-).

  B-en er jo kjempefin, virker ikke stor i det hele tatt når den kom på rette plassen! Du kan sakene du....

  Natti natti

  Hilsen Tussi

  SvarSlett
 11. Jeg er 'helt' trønder, jeg da:) Selv om jeg snakker kristiansandsk med ungene mine (av en eller annen merkelig grunn;)
  Jeg tror jeg snakker trøndersk med voksne da, men jeg hører jo at dialekta blir mer utvannet ettersom tida går... Og så snakker jeg skikkelig bredt når jeg er hjemme hos mamma og pappa, he he...

  Ja, det blir ikke jul uten tomtenøl, altså!! Mamma sitt er dødsgodt, og jeg håper nå at mitt er like godt. Jeg smakte på det i stad, og det kjentes søtt nok ut iallfal (det er jo ikke noe godt hvis det er for lite sukker), og nå håper jeg bare det blir litt futt i det også, vi får bare vente og se:)

  Synes fortsatt bokstaven din er knallfin, fulgte linken, og lurer på om det er en blogger som selger... Mener å ha sett disse bokstavene før, skjønner du.
  Dessuten er det mulig jeg får egne bokstaver, vi skal nemlig få ny logo på jobb (samme navn, altså, men nye skilter/farger), og nå slo det jo meg at jeg kanskje kan demontere noen av dem, hmmmm...
  Nattaklem B:)

  SvarSlett
 12. Hei på deg Tussi. Så flott at du fikk tak i hjerte. Skjønner nå at du bor i nærheten siden du var og handlet på Hansen og Co. Fin butikk med masse lekkert. Jeg har handlet mye der opp gjennom årene.

  "Hjertelig" hilsen Minmill

  SvarSlett
 13. God morgen Minmill :))Det ble jo rålekkert med bokstaven på veggen!!
  Smart å bruke den som hylle!!
  Som bloggere har vi virkelig en unik tilgang på damer med fantasi og tips til hjelp på alle mulige og umulige hjemlige "problemer".
  Bokstaven din er så flott at jeg tenker den ville blitt fin overalt men den gjorde seg virkelig på veggen hos deg!! Kan ikke skjønne annet enn at mannen din må bli begeistret altså :))Ha en fin dag videre! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 14. Hei, så flott det ble med den B`en!! Og for en fin blogg du har :)
  Titter du innom hos meg finner du en award/utfording til deg der ;o)

  Ha en herlig dag, håper B`en faller i smak hos mannen din :)

  SvarSlett
 15. Jeg kan ikke skjønne annet enn at han må like dette arrangementet..Det er SÅ stilig!!
  Industrielt og annerledes! Akkurat som jeg synes er aller finest!
  Her blir det en roligere dag i dag. Vi hadde besøk fra vestlandet i går kveld men i dag blir det rolig i stua. På ettermiddagen skal vi en tur til gjenbruket igjen. Vi har små planer om å bytte ut det hvite spisebordet med et gammelt som har innleggsplater slik at vi får et litt mindre bord i hverdagen..Dessuten er bordet vi har fra før så smalt at det ikke er plass til fat på det. Det er langt og med mange sitteplasser men altså for smalt til at det fungerer optimalt. Og på gjenbruket finner man bord til en 100,- lapp eller to så det blir ingen stor utgift i tilfelle.Får vel se om det ultimate bordet dukker opp i dag..Vil dessuten gjerne bytte ut Rondostolene med gamle pinnestoler som skal males i sort eller hvitt.Har et bilde i hodet skjønner du :)Kos deg med karmer og vinduer i dag :))

  SvarSlett
 16. synes det ble knallfint jeg! sikler på både retrotapetene og vasen din-herlig herlig...hi-hi...:)
  tror jeg heller mot enten hvitmalt eller sort blank maling når det gjelder bordet. gøy at du likte det, trenger noe gammelt blnadet inn i alt det nye...blir en stemning jeg liker ut av det..

  blir spennende å høre hva mannen din synes!

  varm klem

  SvarSlett
 17. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg!
  Her inne var det også myyye herlig! :)
  Herlig stooor bokstav du har fått deg! Me like ♥
  Skal titte litt mer her jeg! Fiiin desemberdag til deg ♥

  SvarSlett
 18. bare innom med en varm helgeklem til deg minmill! ønsker deg en strålende og god adventshelg,
  vibeke :)

  SvarSlett
 19. herremiiiin, at det går ann! i tillegg til klemmen så skulle jeg jo liksom takke for engasjert kommentar fra deg!! hvis du ikke hadde lagt igjen kommentaren du gjorde så hadde det nok blitt sort bord!!!!! jeg har en sort rondo stol fra erik jørgensen som jeg satte foran veggen for å bare teste ut og det ble IKKE fint...hadde du ikke skrevet kommentar til meg så hadde jeg nok ikke kommet på å teste det først. så tusen tusen takk for at du engasjerte deg for nå sparte du meg for masse unødvendig sliping, grunning og maling :)
  KONKLUSJONEN blir med andre ord:
  eggehvit som veggene.
  du har et stort poeng når det gjelder alle mine vakre og sarte ting: mange av dem betyr jo mye for meg så de blir ofte brukt og da det er ikke noe hyggelig at de drukner i en sort bordplate.
  hjertet henger faktisk på kjøkkenet, gjør meg så glad og varm om mitt hjerte når jeg ser det der det henger...snill du!

  er spent på reaksjonen på mega B'n!?

  klem og kos

  SvarSlett
 20. åååH! det ble RÅKULT :D knallstilig å henge den på veggen sånn, tipper mannen din også blir fornøyd jeg :D var innom og kikket litt på bokstaver jeg også, men jeg tror jeg må spare litt på pengene nå som det er jul, hehe :)

  SvarSlett
 21. Kjære Minmill! Denne B'en er så flott!
  For en god idé å ta det også som hylle :))
  Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlett
 22. Hei Minmill :))Du er sikkert ute og rangler nå men det har du fortjent :))Det er vel slik det er i førjulstiden for noen og enhver av oss. I dag har mannen bursdag og jeg skal slett ikke sitte og blogge hele kvelden men vi har bestilt pizza fra Peppes og nå sitter vi og venter ved hver vår pc alle sammen..Bokstaven din er så flott! jeg har sittet og sett på den og jeg liker at den er lys!
  Jeg har en i sort som er litt for hard synes jeg så nå går jeg rundt med ideer i hodet om at den muligens skal gjenoppstå i hvitt eller lysgrønt..Tenke, tenke!
  Jeg fant faktisk ikke spisebord på gjenbruket på torsdag og jeg ble SÅ overasket! Jeg pleier jo å finne det jeg ønsker meg så nå er jeg helt lamslått!! Hahaha!!!
  Altså vi fant et bord men innleggeplatene manglet så vi droppet det men hele uka har jeg gått og tenkt og jeg tror jeg skal overtale mannen til å snekre en sånn plate..Kan da ikke være så vanskelig! For bordet var 50-talls! Akkurat som jeg ønsket meg..
  Torsdag er det åpent igjen, siste dag før jul så vi må tilbake og se om det fortsatt står der.
  Ønsker meg nye stoler rundt det også.De skal være gamle og malte i hvitt og så kunne jeg tenkt meg en eames plastic chair i sort ved siden av de gamle stolene..Får ikke dette bildet ut av hodet altså! Du vet sikkert hvordan det er ;)Nå skal jeg slå av her! Må bare innom en leser som ville ha fargekoden på skapet men du får ha en fin kveld og så sees vi på bloggen når du har tid og lyst igjen! Stor klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!