tirsdag 8. desember 2009

Bevare meg vel for en pakke.


Jeg er litt forskrekket akkurat nå. Jeg var på posten og hentet en pakke i dag. Det var nesten vittig å se på denne pakken. Man kan jo se konturene av hva som er pakket inn her. Jeg var så spent, og hentet saksen og fikk av all tapen og papiret.....

Ta daaaaa.....B for Bravo!... eller noe sånt. Denne B'en har jeg altså kjøpt. Den var større enn jeg trodde, eller dvs. dypere enn jeg trodde. Jeg er nok fremdeles litt i forskrekket, men jeg synes den er Beautiful. Må  nok bare venne meg til tanken.

Jeg må jo finne et passende sted å ha den for at den skal passe inn her. Tror tallerkenhyllen i stuen må vike for denne store B. Lurer på hva min kjære mann sier nå. Well, han sitter vel kanskje på hotell rommet og leser innlegget mitt akkurat nå....gjør du det, mannen?

17 kommentarer:

 1. Tjihi! Den var stor, og den! Kul, da!

  SvarSlett
 2. Åhh den är ju helt underbar! Jag tycker sådana gamla riktiga bokstäver med lite djup är såå härliga ;-) Jag har ju ett stort "E" som även kan användas som en hylla.... Väldigt praktiskt!
  Jag ser fram emot att se vart du hänger eller ställer ditt "B"

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 3. den Bokstaven var jo Bare Best!

  Emma

  SvarSlett
 4. Big is Beautiful! Digger den store B`en din :-)

  SvarSlett
 5. Kul bokstav!! Og dersom mannen vil hive den ut, så vet du jo hvor du kan sende den - Borghild - B - du skjønner tegninga;)
  Flott hjerte også, det samme henger i gangen vår, får aldri bestemt meg om jeg vil ha det hengende på skrå eller rett opp og ned. Hadde egentlig tenkt å ha det ute, men det passer jo bare ikke ved inngangspartiet pga alle vinduene på sidene, hjertet er jo ikke akkurat lite!;)
  Ha en fin uke, og kos deg med 'hjemmearbeid'! Klem B:)

  SvarSlett
 6. Saa kult! :)
  Den skjoenner jeg at du er fornoyd med!
  Klem Marie

  SvarSlett
 7. Bold is Beautiful!!!! Brigitte Bardot. BAD (på Engelsk!!!!) Ja, her kan du bare kjøre på. Kjempeflott var den iallefall!!!
  Jeg funderer litt på å skrive ordtak på lerret om dagen, siden jeg ikke kan strikke. Har muligens noe på gang......gammel skiltmaker, som jeg er! ;)
  Lykke til med det magre juletreet, da!

  SvarSlett
 8. Mycket vackert! Och kul att det var stort!

  SvarSlett
 9. oj..den var gigantisk, men veldig kul! håper det står bra til!

  SvarSlett
 10. Stilig bokstav. Skal si pakken var pakkset flott inn,kremt. Mye rare pakninger ute og går. Ex til meg selv: En liten boks i ei stor eske, inni esken ei lita eske, inni der pakket inn og inni der var den lille boksen. En liten ting med liten vekt ble plutselig til noe stort med mange ganger doblet vekt. Og 180 kr i frakt hehe,jaja hva betaler en ikke når en vil ha tingen.

  SvarSlett
 11. Heisann :))Endelig et livstegn fra meg også..Har vært inne i en periode hvor jeg ikke har slått på pc'en i det hele tatt.Har brukt alle ledige stunder på å male møbler. Har malt et gammelt skatoll hvitt. En liten kommode hvitt og med tapet på, et gammelt skap har blitt rosa og så holder jeg på med en gammel skjenk som blir lys lilla og skal stå på jenterommet..
  Huset flyter av malersaker men det er jo moro da..For en lekker bokstav du har kjøpt deg..MIN bokstav også ;) B'er er flotte rent grafisk. Jeg har alltid litt problemer med å velge når jeg skal kjøpe bokstaver eller tall og ender opp med litt forskjellig.
  Bokstaven din var flott i hvitt og dessuten har den en patina som gjorde den ekstra flott!!
  Gratulerer med nye Ikeahyller forresten. Det er lusrt å fargesortere bøkene for det ser faktisk ryddigere og morsommere ut. Jeg la merke til den fine puffen i innlegget under her også. herlig stoff på topplokket!!
  Kos deg videre med førjulspuslerier og så tar jeg meg en tur innom igjen snart.
  Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 12. Hihihi, knallstilig! Herlig at den er så stor og dyp da har den jo flere bruksområder også og ikke bare til pynt:D

  Maya

  SvarSlett
 13. Stikker bare innom for å si at deler av Ikeashoppingen nå ligger i bloggen min - barnerominnlegg:)
  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 14. Kan jeg spørre hvor den er kjøpt??

  SvarSlett
 15. Ja, sannsynligvis sa det er

  SvarSlett
 16. Wow!! For en lekker bokstav! Hvor har du kjøpt den? :-)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!