søndag 20. desember 2009

Nye klær, julepakker og julepynt


Dette blir et innlegg om litt av hvert, og sånn må det bli når det er dårlig med tid. Jeg stresser ikke altså, men det skjer koselige ting hele tiden, som jeg har lyst til å være med på. Denne uken var meg og en god venninne på handletur i byen. Jeg kom over denne skjønne tunikaen, og dermed var juleantrekket sikret. Denne er så anvendelig og kan brukes til pent og til dongeribukser. Jeg falt pladask....

Den er laget av noen som bor i København, og det likte jo jeg...

Denne formiddagen har jeg brukt til å pakke inn julegaver. Innpakkingen av ørten julegaver tar sin tid, men endelig så er jeg ferdig. Det er kun en julegave som ikke er innkjøpt nå, og det er jo ikke verst.

Fargerikt papir fra house doctor....

Dette er et lite bilde fra kjøkkenviduet vårt. Her henger det tre metallhjerter på rekke under hverandre med julekuler inni. Enkelt og greit.

Tusen takk alle sammen for herlige kommentarer om retrolampen. Dere varmer mitt hjerte med de gode ordene, og gjør at bloggingen er en herlig hobby. Måtte dere alle ha en søt førjulstid, og kose dere.

3 kommentarer:

 1. Hihihihi!!!!!! Nå må jeg smile! Du har kjøpt deg en fantastisk flott tunika - Jeg har akkurat kjøpt den samme før jeg skulle til julemiddag i går!!!! ArtiG!

  SvarSlett
 2. Så flott tunika! jeg leste boligliv igår, og kan godt forstå du ble inspirert av det pistrete juletreet.Kjempestilig! Men likte veldig godt ditt lille og:-)

  Ha en fin søndag Minmill!!

  SvarSlett
 3. Ljuvlig tunika...och pappret är så dekorativt!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!