tirsdag 15. desember 2009

Kreativt kaos....


Velkommen til et innlegg fra kaos heimen vår. Det har vært vanskelig å få tid til å lage noen innlegg, så da tenkte jeg at dette er bedre enn ingenting. Dagene fram mot jul går så svimlende fort og det er så mye å rekke, og så mye å være med på. Men det er jo gøy også da. Det blir lite velregisserte bilder fra meg denne gangen. Disse ble tatt i hui og hast i dag morges. Dette er noen av aktivitetene som vi har holdt på med her hjemme: Jeg holder på med å male en pianokrakk. Den mangler et strøk og nytt trekk, og jeg aner ikke hvor jeg skal ha den, men det finner jeg ut av senere.

I går kveld sydde jeg et par julegaver. Jeg kan ikke ta bilde av dem for da er det ingen overraskelse for dem som får dem.

Verktøy ligger på bordet hele tiden. Jeg holder på med å henge opp det ene og det andre her hjemme.

Vi har handlet julenøtter.


Vi har bakt pepperkaker. Deigen til Ikea er veldig god altså. Må vel ha litt dekor på dem etterhvert.


Til slutt et bilde av de sydde pakkene fra i går. De er pakket inn i Jeanette (Fryd og Design) sitt mønster. Mønsteret ligger på bloggen hennes, og det er bare å skrive ut og bruke det. Takk flinke Jeanette.

Er du en av dem som lurer på hvordan mannen reagerte på innkjøpet av den store B som henger i vår stue (se innlegg under)? Historien er slik at jeg bestilte denne av en eks blogger uten å forhøre meg med mannen først, og forrige uke da han var på reisefot, ankom den store B vårt hjem. Jeg hastet med å få hengt den opp i stuen, over skrivebordet, og laget straks et innlegg om den. Dagen han kom hjem fra reisen, hadde jeg glemt hele greia. Jeg hadde jo vent meg til at den store B'en hang der så flott og fjong. På kvelden satt vi å så på TV og hadde en helt vanlig kveld hjemme. Plutselig kom jeg på å spørre han: Har du sett noe spesielt her i stua? Hæææ....hva da? Snu deg, sier jeg. Og rett bak hodet hans henger den. Er det mulig å gå forbi denne flere ganger i løpet av dagen uten å legge merke til den? Jøsses!

Nei, så stilig! Så tøft! Den likte jeg! Det var vel omtrent det han sa. Jeg trakk et lettelsens sukk. Puh, takk og lov, nå kan den henge der og ikke selges videre.

Er dette vanlig for menn? Å være så totalt blind for endringer i interiøret? Bokstaven var ikke direkte liten.  Jeg bare spør. Han har jo visse meninger om hvordan ting skal være her hjemme, men jeg har inntrykk av at jeg stort sett kan gjøre hva jeg vil dersom jeg ikke spør først.

10 kommentarer:

 1. Ha, ha... min sambo märkte inte ens när jag målat om köket medan har var på jobbet ;-) Så, Ja, jag tror att det är typiskt karlar att inte märka sådana förändringar! Vilken tur att din man gillade bokstaven då....
  Vilken fin pianopall du gör iordning. Skall bli kul att få se hur den blir med tyget på.

  Ha en bra dag!
  Kraam Lotten

  SvarSlett
 2. Hehe- min samboer er nok ikke helt ulik din altså ;) Er nok vanlig blant mange menn, hvis de ikke har en spesiell interesse for interiør. Her går dagene også unna i stor fart. Litt julesyssel blir det jo, men ikke så mye som jeg hadde trodd. Julegavene er snart ferdig innpakket. Pairet fra Jeanette var nydelig. Printet du det bare ut på vanlige hvite ark?

  KLem

  SvarSlett
 3. hahaha..ja,sånn er min samboer og. Men han er så vant til endringer i både interiør og klær at han legger ikke merke til om noe nytt dukker opp. hehehe..

  kjekt innlegg:-) Julekaos ja. Stress og kos i full fart. også lager man gjerne julegaver som man ikke kan blogge om. Så jammen ikke lett å blogge da. gleder meg til å se krakken din! ha en vidunderlig desembertirsdag minmill!:-)

  SvarSlett
 4. så nydelig fryd og design papir! kjempefiiiint :)

  så bra mannen din likte B'n!

  er sikker på at det du har sydd er KJEMPEFINT! synd vi ikke kan se :)

  klem og kos

  SvarSlett
 5. Ser ut som dere får gjort masse i førjulstida, gitt! Gleder meg til å se hvordan pianokrakken blir - og den store Bèn var jo kjempestilig!

  SvarSlett
 6. hehe, måtte le:-)) JA det er vanlig at menn er "blinde" når det gjelder interiøret, det er hvertfall min:-)) men det var litt drygt at han ikke så den store B...dA:-))
  Jeg er ganske fersk blogger, men velkommen innom en gang:-))
  har fulgt bloggen din en stund, masse flott!!!!

  SvarSlett
 7. Her skjer det ting, ja!
  Kos deg med oppussing, kakebaking og andre juleforberedelser:)

  SvarSlett
 8. koselig å se hav du driver på med.
  og må smile av reaksjonen (litt forsinka) til mannen din:)

  SvarSlett
 9. God formiddag, Minmill!
  Herlige bilder fra kreativt kaos!
  Mener å huske du kjøpe pianokrakken, blir spennende å se den etter makeover`n.
  For en fantastisk stor B du har handlet!Den var sååå rå! Utrolig at husbonden ikke oppdaget den! Skjønner forøvrig godt at han likte den, var liksom litt rå og ikke så suppesøt.
  Min mann hadde garantert oppdaget den, han ser nesten alt! Nesten litt irriterende det også...hi,hi. Er jo ikke enig med meg alltid i hva som er fint osv. jeg hadde hengt opp verdenskartet i stua , mens han var på jobb og hans første reaksjon var "hm....... gjør ikke dette kartet stua mindre? Ting blir kanskje trykt litt sammen?" vel... det hanger der enda, og jeg gliser lurt når jeg går forbi det, for jeg er så fornøyd.
  Den fine kakeboksen du viste på innlegget bor forresten hjemme hos meg også. Herlig med gamle bokser.
  Sjelden jeg finner en ny, jeg liker.
  Ha en fin førjulsdag i kreativt kaos! Og du så lekkert det var med papiretprintet med ide fra, Jeanette!!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 10. Sådär ser det ut här hemma nästan jämt :) grejar man så blir det lite åt kaos hållet:) för kreativitetens skull..

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!