torsdag 17. desember 2009

Jule pynt og cedertreJeg innser at jeg ikke kan få et pjuskete juletre i stuen. Jeg må jo ta hensyn til de som vil ha et fyldig juletre. Og selv må jeg jo innrømme at det er koselig med vanlige trær også. Men suget etter et pjuskete tre var så stort, at jeg dro til byen og kjøpte meg et cedertre som nå står plassert i gangen. Dette treet kan vare i mange år hvis jeg er flink til å ta vare på det. Jeg digger denne puslete saken som står der med vakre julekuler på. Det store hjertet på veggen har blitt dekorert med lysslynge for å få det til å skinne litt ekstra.


Jeg falt for disse uglekulene. Jeg er egentlig ingen ugle fan, men disse to kunne jeg ha som julepynt.

I går ettermiddag var jeg på loftet og hentet fram litt julemorro fra kassene. Så the Big B har også fått litt julesus over seg. Så nå er jeg i gang.

I går kom den første snøen, og julestemningen ble umiddelbart merkbar. Det er kald og det blåser her, men jeg synes det er koselig. Måtte det bare vare til julekvelden...

6 kommentarer:

 1. Det var et søtt tre. For å kommentere mannen din som ikke såg B-en. Et år når jeg tok vekk julen med tre og alt når min kjære var på jobb. Forventer meg thumbs up når han kom hjem. ...han sa ingenting!
  30 min går jeg spør, merker du noe? blikken til kjære flakker rundt, nei vadam har du klippet deg? Jeg spør det samme om igjen og han blir mer stresset. Da stiller jeg meg i hjørnet vår treet hadde stått. MERKER DU VIRKELIG INGENTING?
  NEII?!?! svarer han.
  Men hva f-n jeg har jo kastet ut HELE julen!!!
  Å jaha, jeg trodde det var noe viktig, nei det såg jeg ikke.
  I år hang min hjemmelagde krans, som jeg er litt stolt over, på ytterdøren i tre uker, før han sa vada har vi krans på døren?
  Snakk om fjern man.

  SvarSlett
 2. nydelig pjuskete tre.
  jeg har også måtte ofre meg når det kom til valg av jueltre i stuen:)

  SvarSlett
 3. Utroligt fina ugglor...och så gulligt det ser ut med den lilla granen..
  ha en mysig dag!

  SvarSlett
 4. et slikt pjuskete tre = koselig :)

  vi må ha noe så stusselig som plast vi fordi begge er allergiske-skikkelig kjedelig! her har det også kommet en del snø den siste tiden og det er så koselig og vakkert.. julestemningen strømmer på da :)

  bordet blir hvitt, takk skal du ha minmillvennen min!:)

  kooos og klem

  SvarSlett
 5. Hei søte deg :-) så utrolig hyggelig bursdaghilsen du har lagt igjen hos meg..tusen hjertelig! 25 år er en fin alder..kom frem til å igår over en bedre middag og et godt glass vin at jeg har egentlig hele livet foran meg..hehe..var litt i det filosofiske hjørnet ja :-D

  Det var en skikkelig søtt og pjuskete juletre du har funnet deg ;) vi har kjøpt et på nesten 3 meter i år!! Det er første juletre for begge to, så dette blir stas! Ønsker deg en nydelig helg. Klem fra meg

  SvarSlett
 6. For en stor og lekker bokstav!! Hvor har du fått tak i den hen? :-)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!