tirsdag 8. desember 2009

Fri uke

Det har vært litt stille her på bloggen en stund nå, så nå var det på tide å gi et lite livstegn fra meg. De siste to ukene har det vært utrolig hektisk på jobb og her hjemme, så hele bloggen har vært siste prioritet. Jeg skulle så gjerne vært rundt og tittet og lagt igjen kommentarer hos alle dere som har vært innom her. Ble imponert over responsen over juletre innlegget. Det er mange som liker pjuskete juletrær som meg, men som ikke tør eller kan ha slike, av hensyn til resten av familien. Det blir nok et vanlig tre her i huset også, men jeg skal ut og finne meg et bittelite pjuskete tre som bare er mitt. Fram med spade og lommelykt, og hvis noen ser et rart vesen i området på jakt etter et tre, så er det bare meg.
På shoppingfronten har det skjedd noe nytt siden sist. Siden det er desember, og lommeboka er litt slakk i åpningen, så er det fort gjort å falle for fristelser. Jeg har kjøpt meg dette gedigne hjertet som henger i gangen. Jeg skal vise et bilde senere som viser hvor stort det er (må bare rydde først. Hi hi) Meningen var å ha lysslynge tvunnet rundt det, men lysslyngen var ødelagt, så jeg må ut og handle en ny.
Meg og en venninne reiste til Ikea og handlet. Tenk, vi brukte en hel lørdag for å kjøre til Ikea på Forus. Jeg gleder meg til Ikea åpner filial her i Kristiansand, men det er kanskje farlig det? Jeg liker hyllesystemene de har på Ikea, og vi trengte litt nye hyller her hjemme. Denne Besta hyllen står på kontoret/hobbyrommet. Som dere ser har jeg allerede begynt å fylle den opp, og fullere skal den bli.
En kombinasjon av Billy og Benno havnet i stuen. Jeg er bare så fornøyd med denne. Tidligere har bøkene våre stått i sortert i størrelser, men denne gangen ville jeg teste hvordan det var å sortere på farger. Jeg ble overrasket over hvor effektfullt det ble. Det virket mye ryddigere. Det er nok ikke vanskelig å skjønne hvilke bøker som er mine....den rosa serien er det.
De grå bast kurvene og de søte små hvite vasene er også fra Ikea. Jeg må innrømme at fargebruken skal tones ned litt her hjemme, iallefall forløpig. Jeg merkes jeg tiltrekkes litt mer lune farger nå på vinteren, og det går mye i grått/hvitt/brunt. Men en fargeklatt her og der har jeg lyst til å ha. Stuen vår er jo helt ribbet akkurat nå, og det er deilig å kunne sette inn litt etterhvert.
Ny TV-benk ble også handlet inn. Egentlig ville jeg finne en sjarmerende loppis benk, men mens jeg jakter får denne duge i mellomtiden. Så nå er det sjarmerende TV-benk og salongbord som står på jakt-listen.

Denne uken har jeg fri fra jobb, og er hjemme og maler dør og vinduskarmer. Det er mental terapi for meg å dille med sånt. Så lenge jeg slipper å tenke på jobb, så skal jeg med glede pusse her hjemme. :))

10 kommentarer:

 1. Så hyggelig å se at du er på igjen! Jeg har også hatt en blogpause et par uker, men tenkte at det var på tide å vise ansikt igjen. Så heldig du er som har IKEA i nærheten! Masse flotte ting for en billig penge ;-) Håper IKEA kommer nordover snart. Ha en fin advent.

  SvarSlett
 2. Endelig ett nytt innlegg:)
  Masse flott shopping. Var på Ikea selv forrige uke og brukte over 3000 på oppbevaring! - plastkasser, bokser, esker... Sånn er det når man skal lage orden i kaoset!

  SvarSlett
 3. HEI!

  Du har en fin og variert blogg! Har fulgt deg lenge, men er ikke flink til å legge igjen kommentarer... Beklager... Håper gulvet ditt blir knirkefritt nå, og at adventstiden og julen blir varm, koselig og full av gode minner. Knallfint hjerte du har kjøpt, hvor har du fått tak i det???

  Hilsen Tussi

  SvarSlett
 4. Hei Tussi! Neste gang du legger inn kommentar: kan du legge igjen link til deg eller mailadresse, sånn at jeg kan få svart deg. Men en kommentar her duger vel like godt kanskje?

  Jeg er smigret og jeg er kjempeglad for din kommentar, Tussi. Ordentlig hyggelig. Tusen takk. Jo, gulvet vårt er knirkefritt nå og jeg er så glad for at det ble fikset før jul. Denne friuken er nødvendig for at jeg skal få orden på listverk som har blitt ødelagt etter at snekkerne har vært her.

  Hjertet som det er bilde av i bloggen er kjøpt hos en lokal forretning i Kristiansand, Hansen og Co. Så hvis du bor i nærheten, er jo ikke det noe problem. Da jeg var inne i Oslo i helgen, så jeg at de hadde samme hjerter på Shabby på Frogner.

  Ha en fin dag Tussi, og legg gjerne igjen flere kommentarer. Klem Minmill

  SvarSlett
 5. Så herlig med litt fri minmill - deilig å pussle hjemme..åsså så flink som du er til virkelig å få gjort litt når du er hjemme..

  Masse flott du har kjøpt på IKEA - IKEA er herlig!...farlig herlig!! Hihi!!

  ..så flott det ble i bok hylla di..smil!

  Ha en super tirsdag!

  SmilKKann

  SvarSlett
 6. så deilig med en fri uke! tenker du har nok å henge fingrene i hjemme også, godt å komme litt a jour :)
  er så glad for hjertet, sprer glede der det henger! snill du :)

  nyt dagene min venn,
  varm klem

  SvarSlett
 7. Hei Minmill!
  Tusen takk for hilsen! Ja, jeg har også vært langt unna dataskjermen i det siste. Noen ganger får jeg som deg en liten data-sperre for en liten tid. Det er så mye annet som skal gjøres rundt omkring i disse dager.
  Alikevel er det veldig koselig å svinge innom å finne hilsener fra deg og andre søte blogger og lesere!
  Så fine bilder du viser! Bildene er så klare, rene og flotte! Jeg likte veldig godt hylla fra Ikea og farvesorteringen! Jeg har farvesortert selv i mange år og trives best med det.
  Hjertet var også flott, fint med naturmaterieler!
  Og så blir jeg alltid glad av å se farverikt papir! Har ikke blitt så mye klipp og lim i det siste her.
  Eldstemann og jeg har streptokokker, men med litt pencelin innabords, er vi nok på beina og " fit for fight" snart igjen.
  Har akkurat laget en deig som skulle hvile en time i kjøleskapet. Skal bake ut juletrær, som skal bli fint pyntet.
  Gutta får spille Wii så lenge, så kommer de nok løpende til utbakingen. Ha en fin kveld og gode fridager. Husk og kos deg litt og ikke bare mal da, Minmill!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 8. *likte så godt den hvite puffen med grønt trekk på første bildet-har du trukket den om? *vigdis

  SvarSlett
 9. Så kult det hjertet var! Her har det også blitt litt mindre farger i det siste. Vi har flyttet til en liiiten leilighet midlertidig, og da blir det veldig rotete med mange farger. Dessuten er det litt herlig med litt roligere farger nå om vinteren, som du sier. Jeg trekkes litt mot pasteller merker jeg, grønn, blå, lilla osv. Å sortere bøker etter farger er genialt! Det gjør jeg også - når jeg har plass.. Nå ligger bøkene nedpakket. :) Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 10. har du vært på shopping på denne kanten av landet ja? :) jeg er jammen meg glad for at jeg bare bor en liten kjøretur unna ikea på forus, den blir flittig besøkt :D ble kjempefint med nye hyller hos deg :D og så er det jo greit å ha en tvbenk fra ikea, sånn til det ultimate loppefunnet dukker opp :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!