fredag 18. desember 2009

Retro lampe


Sjekk denne lekre lampen da! Denne har vi fått av en snill mann i familien. He he. Hvis han leser dette må jeg jo si tusen takk igjen.

Denne mannen skulle flytte, og kjelleren skulle bli tømt for gamle møbler. Jeg fikk lov til å komme å se om det var noe av det jeg ville ha. Joda, jeg fant en liten skjenk. Men jeg fikk øye på denne lampen, og dristet meg til å spør om den skulle kastes dersom ingen ville ha den.
Mannen: Vil du ha den?
Meg: Ja
Mannen: OK
Meg: Mener du det?
Mannen: Kom vi går og henter den.

O Lykke. Jeg kjørte hjem på en rosa sky den kvelden og plantet den midt på stuegulvet og støvsugde og vasket den ren og fin. Lampeskjermene er helt intakte. Nå må jeg bare bytte støpselet på den for å få den til å fungere her hjemme.

Dette var litt av en førjulspresang må jeg si.

22 kommentarer:

 1. aaaaaaaaaaaaaaa!!! nydeligste av de nydeligste!

  SvarSlett
 2. Ja det var litt av en førjulspresang!!! Fy søren så heldig du er!!! Jeg sikler også på sånne lamper og håper på flaks når vårens loppesesong starter opp igjen!! Den ser jo så velholdt og fint ut at det er en fryd og kjempegreit at det var hvite skjermer så passer den jo inn overalt! Det ble ikke noe spisebord på oss på torsdag!
  Bordet stod der men vi venter litt før vi drar inn noe nytt og påtar oss flere prosjekter nå før jul (mannens ord;))Vi ville fått et problem med innleggsplatene tror jeg. greit nok å lage en som er bred nok men tykkelsen bør jo også stemme så vi venter til vi finner et bord med tilleggsutstyret intakt. De får stadig inn nye ting på låven så det skal nok ordne seg. Nå tror jeg vi har kommet såpass langt i prosjektene våre at vi med god samvittighet kan rydde bort alt verktøyet og heller ha det koselig så lenge det er jul.
  Kjøkkenet mangler noen små detaljer men nå er det egentlig ganske så ferdig heldigvis.
  Vi skal holde julaften hos oss og da vil jeg jo at det skal være så hyggelig som mulig.
  Skjønner at du har det travelt om dagen..Akkurat i år har det ikke vært så mye hos oss i skolesammenheng. Når barna kommer opp i 7 klasse blir det færre aktiviteter og felles tilstelninger. Har hørt at det blir enda mindre på ungdomsskolen!
  Savner litt den koselige tiden da datteren gikk i barnehagen hvor vi hadde julelefrokost,Luciatog og juletrefest. Fikk mer julestemning da..Så er det helg igjen! Har fortsatt julepresanger som skal kjøpes og et pepperkakehus som skal bakes men akkurat det gleder jeg meg litt til..
  Ha en fin helg med dine og så blogges vi ettrhvert! Juleklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Heldiggris! Det var en rålekker lampe - snakk om fin førjulspresang :)

  SvarSlett
 4. Ojojoj ;) For en snill mann!.Synes de lampene er utrolig kule. Akkurat passe retro. Har vært på utkikk etter en sånn selv, synes lyset blir utrolig fint i de. Godt og varmt! Satser som Kardemomme på at det kanskje dukker opp en til våren når loppene kommer for fullt!

  Ha en super fin helg ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. Den var utrolig kul! Og så gøy at den er så fin fortsatt!
  God jul!

  SvarSlett
 6. Ååå heldigen så kjenner så snill mann!! Jeg får nesten pustebesvær av å tenke på at jeg valgte å IKKE kjøpe en slik søt lampe jeg fant på loppemarked i sommer.. Angrer nå, men der og da var jeg superfornufig.. Vet ikke helt hva som gikk av meg;)

  Ha ei fin helg

  SvarSlett
 7. Lucky you!!! Snakker om snill mann, åååå. Envy!

  Maya

  SvarSlett
 8. Så heldig du er!!! En skikkelig moderne retro-lampe, og like fin som en ny! Må si du har gjort et kupp!
  Ha en fin helg! Klem fra meg.

  SvarSlett
 9. Ååååh! Fyttebuse, så heldig du er!!! De er jo sååååå fine!!!

  SvarSlett
 10. Kjære Minmill!
  Å, heldige du! For en kjempefin lampe du har funnet. Hvor finnes denne kjelleren?? :)) Jeg har kjøpt en gamle lampe som kalles sakslampe her hos oss, men før den kan henges opp må jeg bytte kabelen som er defekt. Lampeskjermen skulle også byttes, synes jeg. Vi vil få se. Ønsker deg en fin helg! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 11. Kjære Minmill!
  Å, lykke!!! For at scoop å få denne drømmelampa! Kan tenke meg det var en Minmill med skinnende øyne den kvelden ja. Den ser jo veldig bra holdt ut også!
  Godt den kom til et jhjem som vil verdsette den!
  Når det gjelder det nye verdenskartet, liker mannen min det veldig
  godt, han bare var usikker på stedet det er plassert. han synes det ble litt "trøkt" på en måte og gjorde rommet mindre. Han har sine tanker om interiør, skjønner du!
  Jeg kjenner meg igjen i den frysingen innendørs... Vi bor i gammelt hus fra 1930 og det er ikke isolert. Når gradestokken kryper godt ned på minussiden, kjennes det! jeg har også ull i lange baner på meg og venter på en mann som kan få opp varmen!
  Det blir nok et glass rødvin å varme seg på utover kvelden i dag.
  Gleder meg virkelig til denne finalen. Jeg tror jeg er aller mest spent her i familien.
  Ha en herlig finalekveld! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 12. Juhuuuuu - hvor ER DEN FLOT !
  Tillykke med en rigtig før-julsgave.

  Klem Maria.

  SvarSlett
 13. Super lampe! Den var du heldig med :)

  SvarSlett
 14. Ja, det var litt av en førjulspresang. Så heldig du er!

  Ønsker deg ei flott førjulshelg!

  SvarSlett
 15. å heldiggrisen.
  de der er vanskelige å få tak i.

  SvarSlett
 16. Uuuuuunderbar!!!!! vilken lycka kära du!!!!!!!!!!!!!! Den är fantastiskt fin - tänk bara vad som står hemma hos folk på deras vindor!!!!!
  Har köpt liknande skärmar på loppisjag - tänkte byta på lampan jag köpte i höstas som hade förskräckliga skärmar - tänkte ju först sy nytt tyg till skärmarna - men ådant tyg är inte lätt att få rätt på..så...en ljusrosa och en ljusgul skärm liknande dina fann jag rätt på...mmm...!
  hoppas du har goa dagar och inte julstressar för mycket...

  Mycket kärlek och många kramar...Lycke

  SvarSlett
 17. Dette er i alle fall min drøm:) Å bli invitert til å plukke ut fra en kjeller, som bare skal ut allikevel, og så finner du denne skatten!

  Heldig er jo bare forordet, så kjekt!!

  Håper du og lampa får en herlig førjulshelg, og at gavene ikke blekner helt i forhold til nyanskaffelsen:)

  SvarSlett
 18. FIKK du den! Heldiggrisen! :D :D :D
  Utrolig skjønn

  SvarSlett
 19. Grattis med herlig lampe!! Så heldig du var :)
  Syntes forresten du har fått deg et supert "juletre" også - jeg vil også ha ;o)

  Ha en fortsatt god førjulstid!
  klem

  SvarSlett
 20. HJELP!!! SÅ heldig du er!!!! Det er jo nesten for godt til å være sant!!! Gratulerer!!!! =)
  Den lampa er bare RÅlekker!!
  Ha en super 4 søndag i advent!!
  Klem M

  SvarSlett
 21. heldiggris - kjempefin. til og med intakte lampeskjermer. kos deg med den!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!