onsdag 7. januar 2009

Ut på tur

Favoritt stedet mitt i denne byen er Baneheia. Her er det så uendelig vakkert. Liker meg godt i dette turområdet. Enten er jeg der alene på joggetur, eller sammen med venner og familie og går på tur. En morgen i romjula var jeg så kvikk på morgenen. Jeg dro avgårde helt alene og jogget avgårde klokken åtte på morgenkvisten. Fikk med meg soloppgang og det hele. Da jeg kom hjem trodde mannen jeg var blitt gal. Nei, jeg er ikke gal, bare ute etter å gjøre ting jeg ikke pleier å gjøre. Tror han var litt misunnelig jeg.
Her er minmill og mine to skjønne frøkener. (Usikker på om jeg har vist bilde av meg selv før, men her er altså jeg. ) Vi koser oss på tur i sola. Vi på sørlandet har vært så heldige med været i det siste. Så når solen stikker fram, hiver vi på oss tøyet og løper ut. Det er nesten litt sånn våraktig.

Utsikt mot byen fra Branntomta (gammel utkikkspost for brannmenn).

5 kommentarer:

 1. Så SUPERKOSELIG å lese ordene om meg/bloggen min under her!!!Varmet skikkelig, tusen takk :o)

  Grattis med egen bruktblogg, så gøy!Kan jeg legge ut link til din bruktblogg inne på min bruktblogg?

  Klem :o)

  SvarSlett
 2. Hei Minmill
  Så uendelig vakkert bilde fra Baneheia! Hørtes ut som en herlig morgen, og å gjøre litt uvanlige ting kan jo føles befriende og spennende.
  Koselig å se bilde av en fresh mamma og de søte jentene hennes. Du er jo så tøff å vise forfrabilde du , ikke som Kardemomme og meg. Hilste henne fra deg jeg!
  Ha en fin kveld! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 3. Hei igjen Minmill
  Tusen takk for lang, koselig kommentar! Litt vittig det, du skal med jobben til byen min og der ligger også denne butikken i Kirkegata 8.
  Det er vel kanskje fullt opplegg og stramt program for deg, men du hadde jo vært hjertelig velkommen innom meg i morgen. Fredag har mannen min bursdag, og vi skal ha mange gjester, så da er det ganske travelt her.
  Uansett ha fine jobbedager i byen min, og bare si fra dersom du har en mulighet til å stikke innom.
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 4. Heisann :)
  Er inne for å ønske deg god tur til Kasparas by :)
  Mannen min er fra den byen så jeg kjenner også godt til den.
  Nå får du kanskje besøkt den flotte butikken til Kasparas søster også, men stålsett deg for den er virkelig full av fristelser :)Så koselig å se bilde av deg og prinsessene dine!
  Du er nok litt modigere enn meg som ikke helt tør å vise meg fram, men skal skifte ut bildet i presentasjonen til noe nytt likevel..
  Får se om jeg tør å vise litt mer enn en legg hihi!!
  Håper du får fine dager i Sandefjord! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 5. Hei! Så nydelige bilder! Dessverre grøsser jeg på ryggen av å lese navnet baneheia, men det er sikkert flott der. Litt dumt at grufulle hendelser skal "forfølge" et stedsnavn egentlig. Svigermoren min er fra kristiansand, så vi er der en del. Er et nydelig sted! Du spurte om butikker i sandefjord, håper jeg ikke svarer for seint. Jeg synes sandefjord er et shopping-mekka. Mine favoritter er Lykke og Cordelias hus. Og plym&co, lekebutikk. På vei opp mot cordelias hus er det noen fine bruktbutikker også:) god tur! klem fra silje.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!