lørdag 24. januar 2009

Litt av hvert

Sukk. Det har sin pris å reise. Når man kommer tilbake på jobb er det jo bare dobbelt så mye å gjøre. Jeg har jobbet mye overtid for å bli ajour. Jeg reiser ikke i jobben til daglig, men i begynnelsen av året og på høsten, er det seminarer å kurs for å holde seg oppdatert i det man driver med.

I dag er jeg hjemme med en liten syk datter, det snør ute, og det er en deilig innedag. Har ikke fått tid til å lage noe ordentlig innlegg i det siste, men i dag har jeg hatt fotosession og tatt masse bilder. Deilig å få det gjort.

Her er fangsten fra Rått og Sanselig i Larvik. De hadde jo salg, så da måtte jeg jo få shoppet litt. Ble julepynt til halv pris og en herlig lilla skål fra Mateus. Har litt av dette fra før, og hiver meg over dette hvis jeg har sjansen til et lite kupp. Sjekk linken til Mateus. Herlig nettside med masse fargerike herligheter.


Likte godt disse babuscka skålene:

Kamel julepynt:

Heklede reinsdyr:

Kremmerhus:

Rosa silkehjerter med perlepynt:


Sinkhjerte med gullhjerter:

Nå skal julepynten opp på loftet sammen med det andre.

Ønsker alle som er innom en god helg.

7 kommentarer:

 1. Hei :o)

  Ønsker deg en god helg også!Herlig lillafarge på skålen...
  Håper veslejenta blir fort frisk!

  Vibeke

  SvarSlett
 2. Herlig med slikt kupp.. For det er jo sikkert det ...moro...

  Syk datter har vi og...ugh...oppkast...gruer meg til natta jeg nå..men heldigvis har jeg en mann som takler slikt bedre enn meg...pizzA, brus og godis vil jeg ha ååååå...ja ja....må lage meg en toast jeg nå....

  Ja er det ikke gøy med farger og litt annerledes og artige innslag i heimen..,....jepp..

  Ha en fin kveld..
  Hilsen fra Nina og hennes drops.

  SvarSlett
 3. Hei Minmill :)Så flotte fat/skåler du har kjøpt fra Mateus kolleksjonen! Jeg kjenner veldig godt til Agnetha Livijns produkter og har to store fat fra en tidligere utgave av kolleksjonen..Begge fatene er helt flate og det ene er lilla som ditt mens det andre er grønt! Bruker de til servering av alt fra kaker til store salater..Kjøpte de på ROOM for noen år siden og er mine flotteste fat..
  De heklede reinsdyra var fiiine!!!
  Hihi!!! Utrolig gøyale!!
  Nå begynner Grand prix ropes det fra stua..Vi skal sette oss med lørdagsgodis og se på både Grand Prix og Spelemannsprisen..
  Blir nok litt hekling i sofakroken også..Nå må jeg løpe men ha en herlig lørdag alle sammen! Klem herfra :))

  SvarSlett
 4. Hei Minmill
  Så mange fine bilder! Aller best likte jeg det lilla fatet med skinglekant fra Larvik. Herlig!
  Det har snødd masse her i dag også, og ungene har måket stier og bygd små snøhytter i hele bakhagen. Kakao med krem har også vært selvskrevent i dag,
  Håper datteren din snart friskner til! ha en fin kveld og en herlig søndag! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. God søndag morgen!
  Hyggelig at du var innom Bloggen min igjen! Og på din Blogg har det jammen skjedd mye ogstå!!!
  Likte godt innlegget om hjelp til å freshe opp Ikea produkter :)
  Og reinsdyr og rosa hjerte julepynten var artige!
  Hyggelig at du fikk lagt inn litt shopping i jobb utflukten til Larvik og som du sier kjedelig å bo på hotell alene, men med en pc så er mye ensomhet borte!!!
  Ha en hyggelig søndag - Klem

  SvarSlett
 6. Heisann!
  Så mye fint du har kjøpt! Liker salg jeg altså:-)

  Jeg var i min lokale interiørbutikk i går og spurte om pris på drømmeskapet mitt jeg da, og hun ringte inn for å sjekke lagerstatus og vet du hva??? Det har gått ut av produksjon! *WRÆÆÆL* Nå må jeg på jakt!

  Håper du har en fin søndag!
  Stor klem fra Livy

  SvarSlett
 7. For et fint lillafat du kjøpte deg:-)
  Også likte jeg veldig godt de babuscka skålene!


  Kjenner meg godt igjen med den overtiden. Og måtte ta igjen alt det tapte når man har vært vekke litt. Kjedelig. Håper datteren din er blitt bedre. Nesten frisk,men ikke for frisk til gå på skole/barnehage. Så frisk at derekan kose dere masse hjemme:-)

  ha en fin søndagskveld:-)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!