tirsdag 27. januar 2009

Perling og en utfordring

Formen er tålig grei i dag. Det jeg trodde var influensa i går, er gått over til "bare vond hals". Ille nok det, men ikke nok til å ligge under dyna. Tok meg sammen og fant på noe med de små. De trenger jo litt oppmerksomhet fra mor.

Nå i ettermiddag har meg og frøknene perlet litt. Må innrømme at det er jeg som har vridd og klippet ståltråden. Vi laget en haug av forskjellig symboler. Tenkte å henge dem opp som en uro når jeg finner noe å henge dem i.
En utfordring kom fra Fru. Fjeldhammer Kaos og Lilla-Lykke. Liker sånne utfordringer jeg, spesielt når bildet ikke er verre enn dette.

Den går ut på følgende:* Gå til foto/mapper* Ta ut den 6. mappen* Finn det 6. bildet* Sett bildet på bloggen og skrivnoe om dette bildet* Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Dette er et bilde fra vinteren 2006. Den minste frøkna spiser pølse når vi er på skitur. Det er jo allerede tre år siden, og hun ser ut som et lite rips. He he. Tiden flyr ja.

En annen utfordring som kom fra Pillepalle var å vise bilde nr. 6 fra bloggen:


Denne blogspot bloggen min er jo ikke så gammel, så bilde nr. 6 var en av Blafre sine fantastiske bokser.

Ok. Hvem skal jeg gi videre til da. Hmmm. Jo det blir:

Vibeke - Duften av Erteblomster

Hvis der har fått disse utfordringe før, er det jo ikke meningen at den skal gjøres to ganger.

11 kommentarer:

 1. Er det greit jeg hopper over disse utfordringene? Det er sikkert noen trøtte bilder jeg har i mappene mine.............hi hi
  Ser at du har vært på salg. Det er morro, det, men nå er jeg så lei av butikker, jeg vil heller sitte hjemme å strikke/hekle og kose meg, jeg. Ja, er jeg ikke kjedelig?
  Men noen tulipaner og levende blomster innendørs, sier jeg ikke nei til.
  Ha en hyggelig kveld.

  SvarSlett
 2. Jepp, jeg tar selvfølgelig utfordringene men jeg må bare vente til knappekonkurransen er over først :o)

  Du har noe å glede deg til for begge bøkene er superinspirerende!!!!

  Vibeke

  SvarSlett
 3. Ihhh, for et herligt billede af den lille frøken. Selvfølgelig skal man spise pølse når man er på tur. Det hører jo med da, hi hi :-)

  Tak for kommentar ved mig. Rosa opvaskemiddel er vist bare dansk ja. Kardemomme er så glad for det, efter hendes ferie her i DK i fjor, at jeg af og til sender en flaske op til hende ;-)

  Klem.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Takk for koslige kommentarer og for innlegget om nettbutikken:) Kjempefin blogg du har, har sitte å bladd meg bakover en stund nå. Når det gjelder garn har jeg ganske nylig oppdaget alpakkagarn.. utrolig mykt og deilig ullgarn. Forholdvis dyrt, men man behøver jo ikke kjøpe alt garnet til et teppe på en gang heller.
  Og herlige "perlerier" dere har laget, og kjempeflotte bilder du har tatt av dem:)

  SvarSlett
 5. Så bra at den vonde halsen ikke utviklet seg til noe større..Influensaen er ikke morsom fysj!! Så nydelige perlerier du og jentene har laget!! Jeg og datteren min laget noe lignende en sommer vi var i Danmark og da vi kom hjem hang vi de opp i vinduene på barnerommet og kjøkkenet..
  Er så koselig med ting som ungene har laget! Takk for at du tenkte på meg på den siste utmaningen :))
  Vi har ikke mapper som er delt inn på denne måten hos oss tror jeg..Alt er inndelt etter datoer..
  Og så må jeg sjekke om bildet er veldig privat først hihi!!
  Vil ikke miste leserne mine vet du haha!! Bare tuller jeg..men jeg har noen sperrer på bilder med ansikter på..Bildet du har lagt ut
  er den type bilde som jeg også kan legge ut..Ufarlig og morsomt :)
  Men la meg gå inn på mappene og se hva jeg finner :D
  Ha en fin kveld videre Minmill :)

  SvarSlett
 6. Pip pip..
  Så koselig at du lager så fine ting med datteren din da..
  Herlig ide å henge de opp på denne måten da.

  Det jeg har lagt merke til er at hvis jeg sitter å gjør noe, så er det lettere for henne å kreere noe selv..og det er jo så morsomt ¨å se fantasien blomstre...

  Du jeg har lagt ut bilde nr 6 fra bloggensstart jeg..og det får bli med det da jeg ikke har så mye før det. Oki..herlig bilde av vesla di da...Å tida går så fort...

  Ha en fin dag...vi hangler litt her og..ugh...uff..
  Hilsen fra Drops

  SvarSlett
 7. Så fin perlingen ble=) Moro at du har begynt å hekle. Vær forskiktig, du kan bli avhengig:P Hvordan mønster skal du bruke til teppet? Det gule teppet mitt som du kommenterte er heklet i litt modifiserte bestemorsruter. Prinsippet et tre doble staver og ei luftmaske. Det er heklet på pinne 7 og med ubehandlet ullgarn. Da blir det ganske så tett. Jeg bruker garnet Iglo fra Europris da det er det billigste på markedet=) Dessuten har det god kvalitet.
  Lykke til med heklingen! =)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for utfordring, den skal jeg ta! Så koselig ut på tur aldrig sur bilde:) Nå fikk jeg lyst til å stå på ski. Det er et syn for gudene, hihi.

  SvarSlett
 9. Heisann :)Jeg ser at bloggerne rundt oss tenker veldig ulikt angående anonymitet..Det er jo umulig å kjenne igjen folk som har på seg solbriller da..Egentlig er det vanskelig å kjenne igjen folk på små bilder uansett..Mistenker sterkt at det ikke er så mange skumle menn som leser interiørblogger heller :)Datteren min er fortsatt syk så vi skal være hjemme i dag også..
  Har plutselig mistet lysten på å hekle eller lage noe som helst men regner med at dette "anfallet" glir over..Ønsker deg en fin dag der du er! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 10. Hei igjen :)Og takk for opp-piggende ord..Snålt hvordan man er skrudd sammen..jeg er i hvertfall sånn at jeg kaster meg uhemmet over
  nye diller og plutselig uten forvarsel er det slutt..Finito!!
  Neida, jeg tror ikke akkurat at jeg ikke skal holde i en heklenål igjen, men for øyeblikket velger jeg å være litt lat :)
  Ha en fin dag du også :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!