tirsdag 13. januar 2009

Knagger med horn


I minmillsk stil har jeg hengt opp to knagger på veggen på badet, ca ETT år etter at jeg kjøpte dem. Jeg er så vannvittig flink til å shoppe, og ser for meg hvordan det skal bli. Men når jeg kommer hjem legger jeg tingene fint i en hylle. Så går jeg og ergrer meg over at jeg ikke får hengt det jeg har handlet på plass. Dette gjelder spesielt ting som må henges opp i spiker eller skruer. Jeg har vegring for å lage hull i veggene (vet ikke hvorfor).

Men.... fine er de jo disse horn dyrene. De ble plassert på siden av speilet på badet og har fått æren av å holde på juvelene til meg og frøkenene.

Mitt nyttårsforsett bør jo være å henge opp alt på veggene som jeg ikke har hengt opp enda. Må bare si til meg selv at det finnes sparkel og maling i tilfelle jeg gjør feil. :)

13 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen i det at det føles litt vanskelig å lage disse hullene i veggene ja. Derfor jeg ikke kan ha tapeter om jeg synes det er aldri så FINT. Prøvde meg litt på tapoet i det forrige huset. Sliter med å lage hul når det i hvet fall ikke kan sparkles og males over :).

  Hjortekrokene dine var dog altfor fine til å ligge i en hylle da. Så bra du endelig har fått de opp. Jeg holder også på med et opplegg for smykkene mine....holdt på siden i sommer - hehe. En vakker dag - kanskje snart - kommer det etterhvet et innlegg om det :). Tok det faktisk fram "installasjonen" dag, men så bare på den og flyttet det til et annet sted for oppbevaring *S*.

  Nattlige klemmeliklemmer

  SvarSlett
 2. Jepp, ser at vi da er flere som har slik vegring...Har noen slike liggende jeg og..Ligget like lenge i en pose faktisk som dine...Kanskje det er slik det skal være??hi hi...

  Vet liksom ikke hvor jeg skal henge de jeg heller..Skulle hatt de på en vegg i gangen, men jeg som deg vegrer for å gjøre hull.(har tapet jeg da...)

  Ble veldig fint, takk for at du minnet meg på det=)
  klem fra Drops..(som skal ta de frem fra kottet snaaart)

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner meg vel litt igjen i hullvegringen ja...er liksom ikke bare å spikre i vei synes jeg...Kjempe lekkert ble knaggene dine. Jeg har 2 englevinger (knagger) som venter på å bli hengt opp, men det var disse hullene i veggen da...

  SvarSlett
 4. Disse reinsdyrknaggene eller hva slags dyr det er var råtøffe, slike ønsker jeg meg faktisk også, men har ikke funnet det enda.
  Ble veldig dekorativt på den hvite veggen og kult å se på med alle smykkene! Der bør du være fornøyd ja!
  Ha en super dag! klem

  SvarSlett
 5. Akkurat sånn er jeg også! Helt håpløs - mangler masse bilder på veggene enda!!

  Tusen takk for gode ord i bloggen min:-) Ligger en award og utfordring til deg hos meg!

  Mange klemmer fra prikkete Livy

  SvarSlett
 6. Hei Minmill :)Måtte fnise av kommentaren om at jeg blir nedrent av bloggere..Vi får vel se ;)
  Jeg har også en sånn knagg, men i hvitt..Kjøpt på Designtorget i Stockholm..Og jeg har faktisk ikke fått hengt den opp ennå ;)Skruen er så tykk at det er litt vanskelig å få den inn i treveggen hjemme..Lekre smykker du har forresten! Og du! Jeg er også veldig flink til å shoppe :)

  SvarSlett
 7. Hei handywoman ;) Takk for tipset om skruene..Å borre et lite hull først er nok svaret på problemet ja..I dag har vi funnet ut at vi skal rive ned panelet på kjøkkenet og flislegge to av veggene fra benken og opp til taket så da skal jeg vente med å henge opp hjorten til dette prosjektet er ferdig..
  Hjorten ble kjøpt for å holde de fineste klutene på kjøkkenet..
  Kanskje jeg må ha en til hmmm!!
  Takk for innspill..Alltid koselig å dele ideer med likesinnede (les like shoppinggale) hihi!!
  Bordet vi håpet å finne var borte dessverre..Men vi har en lang loppissesong foran oss så jeg krysser armer og bein og håper på flaks :)

  SvarSlett
 8. åhh.. nå er jeg så missunnelig altså, har lett etter de kaggene et halvt år nå!!

  kjempefint ble det.. og ting skal ligge litt før det henges opp, slik at man er helt sikkert hvor det skal være!!

  klem

  SvarSlett
 9. Tusen takk frøken for hyggelig kommentar!! Nå vet jeg hvor ferden går på lørdag.. *S*

  kos deg med ugly betty, den står på her og!


  klem

  SvarSlett
 10. Synes disse er så stilige! :) Har en selv og vil gjerne ha flere.

  SvarSlett
 11. Hvor får man kjøpt slike knagger??
  Leter desperat ;)

  SvarSlett
 12. Hei Tove

  Håper du følger med her inne på svaret mitt. Disse knaggene er kjøpt hos Ting i Stavanger, men jeg regner med at de har de på andre Ting butikker rundt om i landet også.

  Klem Minmill

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!