torsdag 15. januar 2009

TUVA ULLVOTTER OG ET "LITEN" ØNSKESTOL

I to år har min mann ønsket seg et par hjemmestrikkede tuvede votter, som kan brukes i skisesongen. De siste to dagene har jeg strikket og strikket for å bli ferdig til han kommer hjem i morgen kveld. Han vet vi har en overraskelse til han, men han vet ikke hva. Han liker ikke spreke farger på plaggene, så derfor ble det selvfølgelig en sikker vinner, koksgrå. Tok bilde før og etter tovingen sammen med en diktbok om kjærlighet... To my husband with love....

For å få litt farger måtte jeg bruke tulipanbilde i bakgrunnen. (Det ser jo litt freshere ut da)

Og jeg vil også vise dere hva jeg så inderlig ønsker meg her hjemme. En stol i stuen som plasseres foran vinduene med utsikt. Min stoooore drøm. Begynte å drømme om denne den gangen den ble lansert. Hvis jeg ikke husker feil, er det fem år siden. Vidunderet heter Stingray fra danske Fredericia Furniture.

Min ønske utgave er at den er trukket i lyst grått ullstoff. For da kan jeg lett juster utrykket i form av puter, skinn ol.Jeg vet at mitt ønske vil gå i oppfyllelse hvis jeg er flink til å spare....Hi hi, hvor lett er det på en skala fra 1-10?

7 kommentarer:

 1. SPARE ja...det er IKKE lett!fnis :o)
  Mitt største "interiørønske" er Egget men huff så dyrt, vet ikke om jeg hadde orket å ha et så dyrt møbel....Blir bryllup og deretter oppussing av kjøkken her før Egget blir neste spareprosjekt!
  Har akkurat bestilt meg et teppe og et skiiiitdyrt stoff fra DESIGNERS GUILD som jeg har siklet på LENGE :O)GLEDER meg som en unge til det kommer....

  Ønkser deg en toppers helg som snart står for tur!
  KLEM

  SvarSlett
 2. God kveld!
  Nei spare, det er ikke lett! Jeg skal spare til skapet jeg viste for et par innlegg siden(jeg er heeelt "lost" i det skapet), men jeg lurer på hvor mange år det tar?? Er jo såå mye fint å bruke penger på! Stoler ser kjempefin og ikke minst behagelig ut! Et tips; legg av en hundrings i uka(det skal jeg)-mer enn ingenting;-)

  Så deilige votter du har strikker og tovet til mannen, så heldig han er!

  Ønsker deg en fin kveld!
  Mange klemmer fra Livy

  SvarSlett
 3. Så herlige votter du har tovet til mannen, jammen en heldig kar det der! Og du er jammen flink også!
  God natta klem

  SvarSlett
 4. En Stingray prøvesatt jeg lenge og vel på Ilums i House of Oslo i november. Litt forelsket jeg også...men passer ikke inn hos meg for fem flate øre...men om jeg hadde hatt en litt mer urban stil...DA hadde det og Eames-stolen + alle Arne Jacobsenstolene være drømmeobjekter. Så mange stilarter - så få boliger ( = 1 + låve + hundehus)

  SvarSlett
 5. For en flott blogg du har :-)
  Eg har linka deg, å komme plutselig igjen!!

  God helg så lenge!!

  Flotte hjortaknaggar lengre nere -kjøpt på kremmerhuset??

  SvarSlett
 6. Stingray'en er skikkelig lekker, og jeg fikk enda mer lyst på den da jeg så bildet av de to eksemplarene foran det store vinduet..Tenk å sitte der og se utover havet..sukk!!
  Så flink du er som har tovet votter
  til mannen din..Tenk hvor glad han blir over den flotte oppmerksomheten!! Votter og dikt om kjærlighet..
  Angående bildene av hotellet så er nok ikke det standarden vi er vant til heller..Tenkte egentlig at jeg muligens hadde følt meg litt malplassert der..
  Sikkert ikke så mange som sitter
  der og hekler hihi!!
  Et sommartorp er nok mere MEG..
  Ha en fin fredag! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!