tirsdag 13. januar 2009

Shopping - again

Hei, her er jeg igjen. I slutten av forrige uke var jeg på jobbreise i Sandefjord, men fikk dessverre ikke tid til å shoppe. Gikk glipp av butikken til Kasparas søster pluss noen andre jeg hadde hørt om.

Men jeg havnet plutselig i Stavanger på lørdag. Søsteren min jobber i NSB, og hun skulle på dagstur til Stavanger med 4 timers opphold, så derfor ble det dagstur dit. Jeg fikk shoppet litt og ungene koste seg. Så er det jo utrolig avslappende og kjøre tog da. Vi hadde hele familievognen for oss selv. Det er jo ikke så mange som tar toget til Stavanger en lørdag.

Stavanger er en utrolig koselig by, med et bysentrum som er helt unikt. Trange gater og masse spennende og koselige butikker. Her er noe av det jeg fikk kjøpt meg.

ELG magneter fra butikken Ting. Jeg har mange av disse fra før av, men ikke i LILLA.

Og, eheeem.... En kåpe fra favoritt merket mitt Odd Molly. Med 50% avslag, ble prisen og betale overkommelig. Synes jeg var sååå heldig som fikk tak i denne.

Odd Molly har så mange detaljer i plaggene sine. Sjekk foret med blondekant nederst, og kraven som har påsydd en liten medaljong.

11 kommentarer:

 1. Hei du :)Ja nå er det noen dager siden sist..De lilla elgene var kjempefine men Odd MOlly kåpa var jo helt fantastisk flott!! Jeg er virkelig misunnelig!!! Tenk at du fikk den for halv pris..Enda mer misunnelig ;) Odd Molly har alltid disse små ekstra detaljene på plaggene sine noe som gjør dem ekstra lekre! Skulle gjerne fyllt opp hele garderoben med klær derfra..Synes det er få steder som fører disse klærne..Har jo faktisk sett dem på Gardermoen flyplass og så i Stockholm selvfølgelig..
  Håper jeg får til en vårtur dit..
  Stockholm er helt herlig..
  Her er det litt hektisk i dag..
  Vi holder på å sette oss inn i nytt regnskap, noe som er både litt pes og samtidig nytt og spennende..Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 2. Takk for innbydelse om å bli med til Odd Molly butikk hvis jeg kommer til Kristiansand :)
  Hadde vært utrolig moro!! Måtte sørget for full lommebok da.. Akkurat nå er den et sørgelig kapittel.. :)Januar er utrolig kjedelig..

  SvarSlett
 3. Ja i Stavanger er det fint gitt. Har to venninner jeg gjerne skulle besøkt der. Og butikkmiksen er jo knall...Og det å gå på salg når man er der har jeg og opplevd...digg.
  Fin kåpe kjære du. Og ikke minst fine detaljer som du sier=)
  Oki dags å hente mann og barn her.
  Ha en fin kveld=)

  SvarSlett
 4. Hei,
  så fin kåpe du har fått deg deg, og på salg da... :o)

  Knekkerbrødet ble kjempe godt, skal lage en ny porsjon i kveld!

  Hilsen Fredrikke :o)

  SvarSlett
 5. Å, så herlig kåpe! Jeg er også svoren tilhenger av Odd Molly; elsker klærne! Utrolig gøy når de er på salg da!!

  SvarSlett
 6. Odd Molly er noe jeg stadig sikkler på men aldrig unner meg. Men hadde gjort som deg hvis jeg hadde kommet over et sånnt salg. Virkelig lekker! Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 7. Fantastisk fin kåpe!!! Grattis:-)

  SvarSlett
 8. NYDELIG KÅPE, dåååååånelekker!:o)Synes jeg ser brosjen su kjøpte av meg på den: bærre lekkert...
  Så gøy at du fikk solgt støvlene!

  Liker lampen jeg har lagt ut for salg kjempegodt men etter diverse utskiftninger/omgjøringer i interiøret så passet den ikke inn lenger....:o(

  Kan ikke du ta deg en tur til Oslo/Bærum fredag 6.februar fordi da er det bloggtreff i Bærum!?Vet det er laaaaangt unna men det kunne jo henne at du "måtte" en tur til Oslo....fnis

  Ønsker deg en flotters uke,
  KLEM

  SvarSlett
 9. Snyggaste kappan!! Älskar Odd molly, men har hitills aldrig känt att jag haft råd med något därifrån. Skulle känna mig som prinsessa i den där vackra kappan!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!