fredag 23. januar 2009

IKEA ekstrautstyr

I vår avis var det en artikkel om hvordan man kan fornye sine Ikea møbler. Det er mange nettsider som selger eget utviklet tilbehør til Ikeas salgssuksesser. Hvem har f.eksempel ikke en Billy hylle i huset.

Parts of Sweden - selger duppeditt tilbehør til populære Ikea møbler. Her fant jeg oppdelingsmoduler av Expedit og Billy hyller som jeg likte godt. Og de som liker løvebein på sengen sin, kan få det også:

Jeg har ikke tenkt å lage barskap akkurat, men synes de små inndelingsmodulene var kjempesmarte. Tenk på arbeidsrommet og putte inn noen små fargerike nøster eller stoffbiter her. Eller kanskje noen fargerike krus.


Bemz lager designtrekk til Ikeas sofa og stoler:

4 kommentarer:

 1. Jepp flotte ideer der...Den hylleløsningen kunne kanskje vært noe for meg... skal sjekke... men mangler jo en billy hylle og jeg da...
  ja ja ....
  Drops

  SvarSlett
 2. Så genialt! Jeg leter faktisk etter nye ben til Ikea-sofaen min. Tror at når jeg endrer på dem,vil sofaen få et helt nytt uttrykk.Håper iallefall det.

  ha en fortryllende fredag:-)

  SvarSlett
 3. Smart hylle med mange rom..jeg hadde nok heller ikke laget i stand barskap hihi, men garn og diverse nips hadde vært lekkert!!!
  Jeg har vært inne på Bemz som lager trekk til sofaer og stoler og jeg har en lang liste over fristende sofastoff jeg kunne tenkt meg..
  Her er det fredagskveld hvert øyeblikk! Det blir det vanlige rekka med gode tv-programmer..Nytt på nytt, Grosvold og Skavlan på svensk tv..Herlig at det er helg selv om jeg har hatt noen dager hjemme i sofakroken denne uken..
  Ha en fin helg dere også! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 4. Fiffigt, de företag som kommit på att man kan sälja extratillbehör till Ikeamöbler!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!