søndag 1. mars 2009

Tallerken collage


Her på hytta har jeg allverdens med tid til å lese blader og hekle. Hadde med meg Bonytt, som jeg motstridig er abonnent av. Venter egentlig på at jeg skal blir ferdig, og si det opp. Det har skuffet meg så mye i det siste. Blitt litt kjedelig på en måte. Denne utgaven overrasket meg "litt" positivt. Ser ut som Bonytt har vært og myset på bloggene for å få med seg trender. Kan iallefall virke slik. Se bare på bildet ovenfor av deres tolkining av tallerkencollager som vi har sett så mange på nettet det siste.
Fra Apartment Therapy. Jeg har kjempelyst til å lage noen lignende hjemme hos meg, men må først skaffe meg mange tallerkener. Er konstant på utkikk etter noen når jeg er på gjenbruktsbutikken.Denne har jeg sett på mange blogger det siste halvåret, og har funnet ut at den er fra kunstneren Lisa Congdon. LINK.
Bilde fra Bonytt. Herlige farger.
Enda et bilde fra Bonytt. Liker fargene og løsningen på sengeplass. Den som bare hadde hatt et sånt bjelkeloft. Sukk.
Jeg får ikke så mye mulighet for å legge igjen kommentarer rundt forbi mens jeg er her på hytta. Må snike meg til å lage et innlegg. Familien reagerer når jeg sitter for lenge og blogger, og det har jeg all respekt for. Kommer på besøk så snart jeg kan, og ihvertfall etter at jeg har kommet hjem.

16 kommentarer:

 1. Fat er også kunst, og det vises så mye bedre når man henger de opp på veggen. Herlig da:) Synes også Bonytt har vært veldig kjedelig siste årene,stramme former, 0 farger og ikke noe nytt synes jeg. Tidligere var favoritten Elle Interiør, men synes faktisk de har tapt seg også. Nå er det Rom123 og Bolig+ som gjelder:)

  Maya

  SvarSlett
 2. Det er stilig med slike tallerkenvegger altså! Og bonytt abbonerte jeg også på for noen år siden... har ikke kjøpt det siden..

  Kos deg videre på hytta:)

  klem

  SvarSlett
 3. Herlige bilder!
  Flott fat kunstverk ¨på veggene!

  Ha fortsatt en fin søndag!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. Ja jeg har og sagt opp Bonytt. Litt enig med deg. Det blir litt for "hyttete2.. ja misforstå meg rett...
  Ser at det er fler her som er enige med oss. Men altså denne gang så overrasket de..Typisk

  Herlige tallerkenhyller... FIn ide.. Slik vil jeg og lage på hobbyrommet el no...
  Ha det fortsatt fint. Ikke tenk på kommenteringa du..

  Klem fra Drops

  SvarSlett
 5. Grattis! Du vann utlottningen på min blogg! maila mig din adress så skickar jag börsen till dig!

  Kram Lotten

  nastet@hotmail.com

  SvarSlett
 6. stilige bilder i glade farga :-)

  SvarSlett
 7. Hei Minmill!

  Herlige bilder og massevis inspirasjoner! Gratulerer så mye med vinsten av vesken! Den er kjempeflott!

  Synes at våren er endelig her! Vi var litt på tur i går og i dag. Det var deilig med 13 plussgrader i dag og solskinn :)

  Ser du var på hytta igjen! Håper du hadde det fint! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 8. Grattis du har jo vunnet konkurranse jo... lucky girl... herlig... herlig....

  Drops.

  SvarSlett
 9. Åå.så herlig det virket å kose seg på hytten med et glinsende interiørblad og mye tid. Herlig. Finfine bilder. Tenker også på tallerken-oppsamling. Har faktisk det blå med påfugl på som er avbildet. usikker på hvordan jeg skal henge dem opp, men finner vel det ut.

  Kos deg :-)

  SvarSlett
 10. Så mange inspirerende innlegg du har lagt inn i det siste :) Herlig :) -og du er en heldiggris som har hvitt kjøkken. Jeg holder på å kveles av vårt bjørkekjøkken...gudameg så godt det skal bli med et nytt :)

  SvarSlett
 11. Mye fint asså!! Jeg trenger absolutt noe nytt og forfriskende til kjøkkenet! Kanskje tallerkner er en ide...?
  Høres sååå deilig ut å ha en hytte! Heldige Minmill!

  SvarSlett
 12. Hei Minmill
  Boblende bilder!!! Bonytt var mitt første bekjentskap med interiørblader for mange, mange år siden. Så etter mange års lesing, sviktet jeg bladet og hoppet over på andre magasiner jeg fant mer spennende. Har nesten ikke vært borte i bladet de siste årene. Hadde for meg at det var litt "satt" og kjedelg, noe jeg må revurdere etter dine bilder.
  Likte aller best bildet med alle tallerknene i ulike farver på veggen. Herlig inspirasjon!
  Jeg samler også iherdig på ulike tallerkner med tanke på noe lignende.
  Ha en fin kveld. Håper batteriene er ladet maks opp på hytta!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 13. Jeg er så enig med deg. Slutta og abonere på Bonytt for et år siden, var lei av å få et likt blad i postkassa hver uke. Abonerer nå på Rom123, var fler som sa det var kjipt fordi det bare viste "billige og vanlige" ting. Men jeg må si jeg finner mange fler kilder til inspirasjon i dette bladet, og masse bra linker til nettsider.

  SvarSlett
 14. Heihei, så flotte bilder! Blir riktig glad av å se på :) Smykkeskrinet mitt det er faktisk også fra Kina! Jeg har arvet det etter bestemoren min som fikk det av min bestefar som var sjømann, og seilte mye i Asia. Det er en liten søt ballerina som danser inni når man åpner lokket, og spiller en fin melodi :) Er utrolig glad i det, en av mine favoritt ting! Morsomt at du også har hatt et sånt! Men synd det har blitt ødelagt da...

  Ønsker deg en fin start på uka!

  SvarSlett
 15. Ja, her ble jeg også imponert over Bonytt! Flotte tallerkenformasjoner, og digget de fargerike innslagene nederst...det er ikke noe Bonytt har vært veldig opptatt av tidligere... :o)

  SvarSlett
 16. Hei, utrolig tøft med de tallerknene på veggen!! Gøy med litt ny inspirasjon:) Var koselig her inne hos deg..-Linda:o)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!