søndag 15. mars 2009

Postpakke gøy

Denne uken kom premien fra Lotten. Se så heldig jeg har vært. Og ja, Lotten, den faller virkelig i smak. Helt herlig liten pung som kan brukes til så mye. Denne er jeg stolt av å eie.

Bloggen hennes Nästet - et hem att trivas i, kan jeg varmt anbefale. Hun lager mye fint med spreke farger i stoffene. Akkurat nå holder hun på å pusse opp sitt lille syrom.
Dette har jeg kjøpt meg, grå og lilla sokker og tuva lilla votter. Jeg oppdaget denne bloggen tidligere i uken, som selger masse herlig hjemmelaget strikketøy. Jeg kan anbefale dere å besøke Bohemian Princess. Her legger Anette ut sine ting og selger dem.
Jeg må innrømme at jeg absolutt ikke har tid og anledning til å lage alt selv, og spesielt ikke nå når hånden min er dårlig. Og når jeg blir frisk, vil jeg bruke tiden til å hekle igjen.
Nå er vel kvelden mer eller mindre overe for min del. Jeg har hatt en produktiv søndag, men skal heller vise det i morgen.

2 kommentarer:

  1. Ja, lotten har mycket fin smak, den tjejen!
    Vilka härliga stickade saker du köpt, bara så fina.

    SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!