mandag 9. mars 2009

Garn som pynt


Her har jeg eksperimentert litt med garn som pynt. Her er de i en glassvase, og hvis man vender den rundt forandrer fargene seg.

Den største vasen min var ikke stor nok til alle nøstene. Jeg kjøpte en haug fordi jeg holder på med et prosjekt som jeg trenger veldig mye garn til, og er lei av å kjøre ned på Nille så ofte for å handle.
Nøstene blir nok liggende oppi denne kurven. Tidligere hadde jeg bare en haug av rot oppi denne kurven. Jeg likte bedre at garnnøstene fikk lov til å blomstre oppi den.
De blir nok liggende der en veldig god stund, for jeg har fått skikkelig betennelse i håndleddet nå. Så heklingen må dessverre utsettes til jeg blir bedre.
Så nå må jeg sitte og bare jobbe med venstre hånden på PC'en og det går jo såååååå sent.
Ønsker alle som er innom en fin kommende uke.

18 kommentarer:

 1. Hei! Så mange herlige farger! Er det bomullsgarn? På Nille nær meg har de bare ullgarn... Håper du blir frisk fra håndleddsbetennelsen. Det er noe herk, men er vel et velkjent fenomen hos folk med hekle- og strikkedilla. *Glede*

  SvarSlett
 2. Så fint det var med alle fargene i kurven. Den var forresten også fin.

  Jeg også sliter med litt betennelse når jeg strikker for mye, men har en slik håndstøttebandasje (med stang/brett inni) som jeg bruekr litt og det hjelper godt på.
  Lett å bli for ivrig når man er igang, ja.

  SvarSlett
 3. God morgen, Minmill!
  Garn i herlige farver er kjempefin pynt, synes jeg. Blikket mitt henger ved de lyserosa nøstene. Er de også fra Nille tro? Mangeler lyserosa bomullsgarn i samlingen min. Får sjekke om de har fått inn noen nye farver på Nille her i byen. Det var i hvertfall ikke den delikate lyserosa der sist.
  Synes det var veldig fint å ha garna i den åpne kurven.
  Jeg har garn i kurver et par steder i stua, og det er HELT bevisst hvilke farver og nøster som ligger øverst. Å, man er litt gal ..... hi,hi
  Ha en glad dag! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 4. Deilige farger! Jeg synes det var spesielt lekkert oppi kurven! Jeg kjøper alt for mye garn, rekker ikke bruke det... Men det er jo sååå vakkert med garn i forskjellige farger! Jeg har akkurat begynt med et nytt garn-prosjekt nå... Som hverken innebærer strikking eller hekling... Ganske gøy... Hi-hi... Vent og se!

  SvarSlett
 5. Å for en herlig bukett..
  Det er fint å pynte med slikt...nå kom jeg på noe jeg har glemt å legge ut...(kommer straks..følg med...)

  Ja er det ikke rart at de blir eldre mens vi liksom står stille i alder...eller???..uff å uff...tida går og jeg henger liksom ikke med skjønner du..

  Jeg ringte til min far i sted og måtte gratulere selvfølgelig og når jeg sa "gratulerer med 60 års dagen" så var det noe som skjedde inni meg...litt sånn "ups"..er du så gammel blitt pappan min ja...

  Ja ja...her er kakestykket fortært på morgenkvisten... og mandag starter slik den ikke burde...men jeg koser meg jeg og gidder ikke telle kalorier...hi hi...

  Ha en fantastisk strålende dag solstråle...her er det dessverre magesyke på Mr.Karamell så han er hjemme idag..*sukk*, skikkelig syk mann skjønner du...ja ja...

  klem fra Drops=)

  SvarSlett
 6. Kjempelurt..Og det pynter skikkelig opp med en sånn fargebombe!! Ha en strålende dag! :o)-Linda-

  SvarSlett
 7. Garn er dekorativt ja, ingen tvil om det:) Og for noen koslige frokostbilder i forrige innlegg, en kjempesøt jente du har!!

  Og desverre hjelper ikke med en stor/ bred seng.. når Hannah kommer inn om natta så skal hun mer eller mindre ligge oppå meg, og jeg må nærmere og nærmere kanten.. Og på kanten er det nesten halvannen meter ned, så hvis jeg detter ut en dag tror jeg at det kommer til å gjøre ganske så vondt..:)

  God bedring til håndleddet ditt, hørtes både vondt og frustrerende ut.

  klem

  SvarSlett
 8. Som en sommaräng...läcket!

  SvarSlett
 9. så herlig! Likte spesielt godt den kurven! Kjempefint. Hihi..jeg har også garn på pynt. Og faktisk har jeg for øyeblikket veldig lyst å ha bare grønne garnnøster oppi kurven min..til pynt.Må vel finne på noe lurt å hekle i grønt da;-)

  Så kjedelig med betennelse!! Huff og huff. Håper du blir bedre snart!

  SvarSlett
 10. heihei, så hærlige bilder!! Deilige friske farger :) Håper du snart blir bedre i hånden da, blir spennende å se hva du skal lage!

  SvarSlett
 11. Garn kan verkligen vara dekorativt.
  Så många fina inlägg du gjort sedan jag var här sist...Härliga stolar bl a.

  SvarSlett
 12. ÅÅH. så mange fine farger!!;) Hva skal du lage?;) teppe?

  SvarSlett
 13. Så masse deilige farger!!!

  Ønsker deg god bedring ;-)

  SvarSlett
 14. Jeg og har fått litt vondt i høyre hånda, så er litt forsiktig med pinnene om dagen. Har faktisk maken kurv som jeg også bruker til garn. Da jeg kjøpte den i fjor tenke jeg at den var den ble perfekt å hente egg i om jeg noen gang skulle komme til å ha noen høner og kanskje en hane. Jeg har nemlig litt lyst til å ha høner en gang i livet - bor jo på et småbruk. Time wil show. Pass på hånda nå!!!

  SvarSlett
 15. Du å du...så hyggelig...
  Takk for besøket...Si i fra neste gang så spanderer jeg kake...

  Oki, tar kvelden jeg når er så søvnig zzzz..tror det er år og dag siden jeg la meg sååå tidlig...

  Jepp i morgen kommer flere fargerrike innlegg fra meg....

  Du hadde virkelig et dropsinnlegg her hos deg i dag altså...
  natti natti...

  SvarSlett
 16. Hi hi...sånnt gjør jeg også, har garnnøster til pynt, både i vaser og kurver. det er så hyggelig, og dem trenger man ikke vanne heller!

  SvarSlett
 17. Inspirasjonsbildene av tapetene er av det dyre slaget, som jeg ikke har muligheten til å ta meg råd til, men har funnet noen alternariver som jeg vil publisere snart ;-)

  SvarSlett
 18. Hei! En utfordring til deg inne hos meg, om du tar den og om du ikke har hatt den før. :) Ha en fin dag!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!