onsdag 4. mars 2009

Back in business

Ferien er over - litt tidligere enn planlagt. Min manns jobb fikk en uforutsett vendig, så vi måtte fyke ned til byen igjen. Men jeg er mer enn fornøyd. Vi har gått masse på ski, rent slalom, spist god mat og kost oss etter alle kunstens regler.
En av dagene skulle vi på skitur på toppen av fjellet. Da måtte vi få dra hjelp av snøscooter for å få med oss pulker og små barn. Det er ikke noe vits i å slite seg ut før turen får begynt, og ødelegge motivasjonen til de små. Og gjett om ungene synes det var gøy å kjøre scooter?

Den største frøkenen gikk en skitur på 1,6 mil en av dagene. Jeg er helt imonert over den lille kroppen. Hun bare gikk og gikk. Jeg slet for å holde følge med henne. Fargerikt med Quality Street godteri. Må jo ha litt knask på hyttetur.

Tulipaner på hyttetur må til for å lage litt trivsel i et "brunt" miljø.

Jeg har stasjet opp sofaen med noen Gant puter. Sånne farger er lov på hytte, men ikke hjemme. Der vil jeg har farger.
Og så må jeg få sagt tusen takk for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått. I kveld skal få tatt meg en skikkelig bloggrunde. Gleder meg til å besøke bloggene rundt forbi nå som jeg er skikkelig online.....

16 kommentarer:

 1. Så søt frøkna de er da.. Og hvilken iver etter gå på tur da.. Helt herlig..Min lille liker og å gå på ski godt. Hun har med seg ski i barnehagen hver dag så... Moro..

  Ja du Quality Street er sååå godt da.. Jeg er jo en liten gottegris så ...liker jo alt.. Kunne heller spist slikt enn mat jeg da.. Men det gåkke vettu...

  Så dumt at dere måtte reise før dere skulle da.. ja ja, litt Storberget over den hihi...

  Ha det fin. Hilsen Meg som skal en tur i kjelleren snart å male noen strøk.. Bare jeg kommer fra så... blir så lett revet med i gode innlegg.
  Drops=)

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem igjen!

  Ja, det er utrolig hva barn kan nedlegge når de har lyst, hihi! Men når de har ikke....

  Det høres godt ut med snøferiene deres, men synd at dere måtte komme hjem før tiden.

  Ha en fortsatt fin dag! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Hørtes koselig ut å få et avbrekk, må si hun er sprek vesla som går så lang tur! Høres ut om om dere har kost dere. *Sjalu* (på jobben..)

  Jeg sitter og drømmer om sommer og varme jeg. Varme.mmmm. Litt kjedelig å være så klar for sommeren når det er en meter snø ute.. Heldigvis blir det lysere hele tiden.

  SvarSlett
 4. Virket som en perfekt vinterferie!

  SvarSlett
 5. Hei igjen!

  Award for deg i bloggen min!

  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Høres ut som du har hatt en nydelig ferie! Har dere egen hytte? Misunnelig!!!

  SvarSlett
 7. SÅ fina bilder från er "hyttetur".
  Vi har sportlov nu, har bara blivit en stadstur ännu, men hoppas på fint väder i fortsättningen av veckan så att vi också kan njuta av sol och snö.

  SvarSlett
 8. Sportlov är en veckas ledighet som alla skolbarn i Sverige har någon gång i februari/mars. Sedan har vi påsklov också i en vecka nära påsk. Kanske kallas lov=ferie på norska??

  SvarSlett
 9. Hei Minmill
  Det hørtes ut som herlige feriedager med mye luft og vind i håret! Supersprek jente du har også! Det så så morsomt ut med hele familien på scooter-tur. Det hadde nok gutta mine elsket også.
  Så spennede med mange bestilte bøker fra Capris!
  Når det gjelder Bender-lampa vet jeg at jeg engang fotograferte den i butikken til søsteren min. Den er hvit med overdimensjonert skjerm, nesten som en bøtte.
  Jeg skal spørre tantebarnet mitt om jeg kan gjøre en liten reportasje fra hjemmet hennes. De har det så fint. Kjøpte et eldre slitt hus i mai i fjor. I dag er det ikke til å kjenne igjen. Det er så lyst og innbydende med masse spennnede ting, mye selvfølgelig fra morens butikk.
  Nå er slagbenken ferdig malt, men vi må vente et par dager før den kan brukes. Fikk en liten malingsflekk på meg til morgen i dag enda.
  Har spurt søsteren min om jeg kan låne en svart toleddet Jielde-lampe fra butikken hennes ,for å se om den kunne bodd i spisestua vår. Når ting blir veldig lyst, nå er jo slagbenken hvit er det fint å stramme det litt inn.
  Så gøy at du vant på Lottens trekning, forresten! Jeg har jo truffet Lotten "live", og hun er så blid og herlig.
  Ha en finfin dag!
  KLem fra Kaspara

  SvarSlett
 10. For et fargesprakende innlegg ;). Angående grytelapper - selve hekleteknikken er jo ikke noe vanskeligere enn bestemorruter egentlig. Greia er jo å følge hvor mange staver, hvor mange luftmasker, hvordan det hele skal bygges opp. Brukte jo bare luftmasker, kjedemasker, halvstaver og staver. Denne oppskriften var på svensk, så det var bittelitt uvant. Med litt krongling (for det driver jo jeg med også) så tror jeg helt sikkert at du kan klare dette ;).

  SvarSlett
 11. Takk for fine ord på bloggen min:) Du er snill du, hehehe.
  Jeg må bare siat jeg skjønner så godt at du ike orket å kjøpe noe, Tunisia er den verste plassen jeg hr vært på når det gjelder mas, holding og "uveinsle" (utrivelige) selgere. Vi var i Egypt i fjor, og der gjorde jeg det samme som deg. Jeg orket ikke å kjøpe noe, orket ikke maset, kranglinga og prutinga...ikke minst. hater å prute hehe

  Men det ser ut til at du har hatt en fin ferie nå da:) Høres så deilig ut med en hytte hvor en kan rømme litt unna. Synd dere måtte dra tidligere hjem,hehe. Er ikek gift med han arbeids og inkluderingsministern vel?? Hihih, fniis

  SvarSlett
 12. Flotte bilder!
  Frøkna er nydelig!
  Morro med scooter!
  Skjønne tulipaner!
  Fargerikt godis!
  Kjempe kjempe kjempe fine GANT puter - misunner deg de!! - har sett på dem ja..men har endt opp med Lexington sine!! Smil!

  Ha en knall torsdag!

  KlemKKann

  SvarSlett
 13. Hej! Vilka härliga bilder, riktiga vintriga och härliga :)

  Nu blev man ju genast sugen på friluftsliv!

  kul att du är tillbaka :)

  SvarSlett
 14. Hei :o)

  Deilig med avbrekk i hverdagen, koselige bilder.

  Bloggen din er SÅ HERLIG!!!
  Blir så glad hver gang jeg kommer inn her, elsker fargene og det du viser frem - fryd for øyet :o)

  Gøy at du var så enig med meg ang. kjøkkenet :o)
  Vi skal ta det over en "lang en" så det blir ikke så mye stress.
  Siden vi skal gifte oss i år så er det egentlig litt dårlig timing men jeg klarte ikke å vente: begynte å pirke på veggen for å se hva som befant seg bak og der var det 2 halve vegger med gammel murstein (JIPPI) og da var det gjort vet du.....fnis

  Klemmer

  SvarSlett
 15. Mycket färg har du på bloggen , så uppiggande!!! Och vilken fin liten dam!!!

  SvarSlett
 16. Hei du :)Føles som en evighet siden jeg var her inne..Har mistet helt gløden til å blogge og vurdert å gi meg men skal forsøke en liten stund til for å se om bloggkrisen gir seg..
  Herlighet så mye fint du har lagt ut i det siste! Tolix stoler og Jieldelampe er mine greier også..
  Dessuten er de fargerike Pantonstolene utrolig lekre.
  Gøy å se bilder fra fjellturen deres og jeg må si at jeg lengter til påske! Da reiser vi på fjellet uansett..
  Min engelske svigermor kjøper alltid med Quality street og det er virkelig lekkert! Bedre enn Twist :)Ønsker deg en fin fredag og helg videre..I kveld får vi besøk av noen venner fra Oslo som flyttet til Arendal for et år siden..Det er Karamellas beste venninne og endelig skjer det noe hyggelig her i huset..Legene har gitt klarsignal på at det ikke er smittsomt så da kan vi åpne dørene her igjen..Skal øyeblikkelig sette en bolledeig som skal bli til vaniljeboller..
  Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!