tirsdag 17. mars 2009

Tusen takk Line Juhl Hansen

Jeg har så lyst til å blogge en kjempe stor tusen takk til Line Juhl Hansen. Jeg fikk en søt mail av henne i forrige uke. Hun var så takknemlig for at jeg hadde lagt henne i bloggrollen min, og ville derfor sende meg noen postkort. Disse nydelige postkortene dukket opp i postkassen min i dag. Tusen takk, kjære Line. Det var en herlig gest.
Jeg kan ikke huske hvordan jeg kom over Line's blogg (du finner den her). Jeg likte bloggen hennes så godt, og for å huske å stikke innom igjen, pleier jeg å linke i bloggrollen. Hun og en annen kunster har et galleri i Århus som heter Kjærlighetsstien 7. Kikk på linken, for her er det bilder fra galleriet, og se hvor yndig det er. Neste gang jeg er i Århus kommer jeg garantert til å stikke innom galleriet.
Jeg fant ut i dag, at Line har en Etsy shop. Den finner du her. Her vil jeg ta meg en titt iallefall. Kunne gjerne tenkt meg et Line Juhl Hansen bilde i storformat på en av stueveggene våre.
Postkortene kan forresten bestilles på hennes blogg.
Jeg lekte litt med postkortene hennes i dag, for jeg har jo lyst til å ha dem fremme på et vis. Det ble nokså stilig å feste dem til et lerret.
Men til slutt gjorde jeg det slik. Jeg monterte alle tolv postkortene inne i en hvit ramme. Bildet som var i rammen fra før var utgått på dato, og jeg synes dette ble mye, mye bedre.

13 kommentarer:

 1. Så hyggelig en gave da! Og det ble jo riktig så fint i rammen.

  Hilsen Marihøna - som er ofte innom din fine blogg :)

  SvarSlett
 2. Så heldig du har vært da :) Og en morsom og fin måte å få hatt kortene fremme på!

  SvarSlett
 3. Kjempekule kort! Og så ble det jo utrolig fint i den hvite rammen, passet jo perfekt!!
  Jeg måtte selvfølgelig finne ut hvor de fra Mani hadde flyttet, og skal si de hadde mye fint!!! Kjøpte teskjeer og hårspenner fra Rice, også også at de hadde de putene som jeg hadde lyst til å prøve å sy selv, men nå frister det litt å kjøpe istedenfor...:-) Var innom Kreativ Design og kjøpte kjøkkenkluter også, der har de jo vanligvis ikke så mye med farger på, men nå hadde de fått inn kluter i maaange fine farger:-)
  Klem B:-)

  SvarSlett
 4. Hei :o)

  Nei (desverre) så har jeg ikke noe galleri. Men fytti, det hadde vært moro. Har tenkt mer og mer over uttrykket "just do it" og har mer enn noen sinne lyst å satse litt den kreative veien.

  Klem

  SvarSlett
 5. kule kort.
  og så tøft det ble inni den rammen!

  SvarSlett
 6. Tak for det fine fine indlæg : )
  Hvor er det fint med kortene i rammen!!
  Line

  SvarSlett
 7. Oj så flott med gave! - og vettu det blei så fint!

  KlemKKann

  SvarSlett
 8. God formiddag, Minmill!
  Utrolig stilige og herlig kort jeg likte umiddelbart. Så gøy å få hele denne ladningen i postkassa. De gjorde seg utrolig godt sammen i den lange smale rammen. Virkelig noe å hvile øynene på.
  Får ta en tur innom denne bloggen og Etsy senere.
  Ja, nå er valget tatt. Jeg knuger meg fast til franskmannen for alltid! Mr. Jielde skal få bo hos oss har vi bestemt. Mannen min liker også Jielde godt, dessuten strammer den jo litt inn.
  Solen stråler her i dag, og minstemann skulle stå på ski i det nydelige været på skolen.
  Jeg har planer om å rydde sy/datarommet som ser ut som jordskjelvsområde. Her er det stoffer, garn, trådsneller, knapper, viktige papirer, ungenes dataspill i skjønn (uskjønn) forening.
  Ha en finfin dag!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 9. Så fine kort....
  Så utrolig snilt av henne...
  Synes det ble så fint i rammen jeg...

  Du å du...du har altså lagt merke til at jeg ikke var innom i går ja...
  Jeg har kastet opp i to dager jeg nå...YOHO...Men men...skal det være slik a??? skal man ha to slike runder i løpet av vinteren??? Jeg hater det jeg...værste sykdommen altså...

  Men jeg har vært på "trening" i dag så vidt...syklet fem minutter og øvd litt balanse...yoho...Jeg er flink jeg...

  Ha en strålende dag kjære du...
  Du er så god=)
  Klem fra NINa

  SvarSlett
 10. Det ble stilig :O)
  Og så snill en dame da, tror jeg må legge henne i rollen min nå altså, hihi

  Kaninen er helt borte nå...varer lengre det du lager gitt ;)

  SvarSlett
 11. God morgen Minmill!
  Utrolig flotte bilder, kjempelekre! Ser at hun bruker samme teknikk som meg i bildene sine! Jeg har visst ikke fått lagd bilder på en stund, så nå er det vel snart på tide. Takk for koselig hilsen fra deg! Så heldig du er som har to barn.
  Kos deg med dagen din!
  klem fra esmaralda

  SvarSlett
 12. ps: likte godt at du satte kortene inn i den rammen.

  SvarSlett
 13. Det ble jo kjempe fint!! en postkort-collage :) smart!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!