mandag 2. mars 2009

Bruktfunn

Hei, hei. I dag er det bare ett bilde i bloggen fra meg. Ville så gjerne vise de siste grytelappene jeg fikk tak i forrige uke på Fretex. De to nederste er litt sånn sukkertøy aktige. De er heklet på en sånn utrolig fin måte, som jeg forløpig ikke skjønner noen ting av. Derfor er det jo fint å kjøpe dem ferdig da...

18 kommentarer:

 1. Skikkelig fine var de ja :D Er alltid gøy å finne skatter på fretex!

  SvarSlett
 2. Så søte de var :-) Kjempekosli!

  SvarSlett
 3. Å ja de var søte...
  Søte som bubble gum...
  *fnis*

  Drops=)

  SvarSlett
 4. Så skjønne grytelapper:) Ordentlige sukkertøy! Lurer på hvordan de har heklet dem.. Si ifra hvis du finner det ut da. Alltid gøy med noen nye heklerier;)

  Ha en flott dag!

  Klem:)

  SvarSlett
 5. Snygga grytlappar, man kan nog aldrig få för många sådana karameller i sin samling :)

  SvarSlett
 6. For noen nydelige sarte farger. :) Så fint å finne sånne ting.

  Ang. te-konkurranse; for at jeg skal vinne må nok alle ofre seg.. Jeg har altså aldri vunnet noe. Hehe, får vel håpe på at jeg har hell i kjærlighet i stedet da. Ser sånn ut så langt i hver fall. :)

  SvarSlett
 7. Så søte de var!
  Mamma har maken til de to nederste, bare i blått og hvitt. Det er ikke grytekluter, men kjeleunderlag. Hun har flere i forskjellige størrelser. Fine og dekorative. :D
  Forsøkte engang å knekke heklekoden på de, men ga opp. Tror det først er heklet et rutenett og så er "snirklene" heklet på rutenettet etterpå. (Eller noe sånt...?)
  Ha en fin mandagskveld!
  Hilde

  SvarSlett
 8. Nå kom jeg på sangen om tyggegummikongen:) Sukkersøte :D

  SvarSlett
 9. De var kjempe-søte! Så komplisert ut den heklingen der...

  SvarSlett
 10. Kjempesøte heklerier! Dessuten er de enkle å hekle: hekle først et rutenett med staver. Deretter hekles staver i mønster- antagelig 3 staver rundt hver stav i rutenettet- vrient å forklare, men det er bare å prøve seg fram, så får du det nok til:-)

  SvarSlett
 11. Så søte!
  Dette var en ny hekle vri...iallefall for meg :O)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 12. God kveld, Minmill!
  Litt av et varp på gryteklut-fronten! Herlige sukkertøyfarver og såååå avansert det ser ut! Greit å finne slike ting i stedenfor å sitte å knote selv.
  Takk for lang, koselig kommentar.
  Enig i at det kan være gøy å prøve skikkelig pangfarver på billige loppismøbler. Jeg delegerte bort arbeidet med å male slagbenken til mannen min. (hi, hi) Det var han som foreslo at han kunne male. Tror han fester mest lit til sin egen nøyaktighet og grundighet. Jeg slumser i vei. Maler like mye meg selv som det jeg skal male. Glemmer å lage en hestehale, og dupper håret i malingsbøtta osv.
  Med andre ord; jeg lever vilt og spennende!
  Det blir morsomt å se den med første strøk. Den er nok knapt tørr, før jeg begynner å "style" med diverse farverike tekstiler.
  Du som er så lampeinteressert; hørte akkurat at tantebarnet mitt like oppe i gata hadde kjøpt "Bender-lampa" nå.(Den som er så overdimensjonert) Får ta noen bloggbilder hos henne en dag, dersom jeg får lov.
  Ha en fin kveld og en sprudelende morgendag! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 13. ..flotte - vettu jeg husker mormor hadde slike da jeg var lita..kanskje de finnes enda??

  Herlig - gleder meg til det endelige gryte-lapp/klut prosjektet ser dagens lys..smil!

  Ha en super duper mandagskveld!

  KlemKKann

  SvarSlett
 14. Kjekt med ting fra Fretex. Det er etterhvert blitt en av mine favorittbutikker...kommer stadig hjem med poser derfra..

  Er enig med deg om at Bonytt har skuffet i det siste. Jeg har kjøpt Bonytt siden 1992, men nå har jeg sluttet... Alle reportasjene var helt like, med de samme stolene og sofaene... mulig jeg må ta en kikk i siste nummer ??


  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 15. Hm...det var en artig måte å hekle på. Hadde vært morro å sett det gjort. Kanskje illustrert i en gammel håndarbeidsbok?

  SvarSlett
 16. Takk for hyggelig kommentar fra deg! Det begynner å bli en stund siden vår ferie, men vi koser oss med feriegjester fra Kristiansand.

  Du får kose deg og hekle videre i ferien:)

  SvarSlett
 17. Hei
  Fine grytekluter.....
  Var innom en brukt butikk i dag, fant mange grytekluter, som jeg kjøpte. Kom til å tenke på at det var ei ukjent jente på nett som som sparte på......legger ut på nett så fort jeg får tid. Du kan plukke ut de du vil ha.....ikke alle er like fine...Nesten gratis;-)) god ettermiddag...

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!