onsdag 18. mars 2009

Gule shoppingtips


Se på dette herlige sengesettet med digre polkadotter i gult. Og det er vel stor mulighet å få kjøpt det her i Norge, siden det er en norsk produsent som står bak de. Disse herlige nyhetene kommer fra Høie. Dette sengesettet kunne jeg veldig gjerne tenkt meg i vår seng. Tenk å være trøtt og bare stupe opp i en stor dyne med gule prikker.
Pleddet må jo vises fram. Det er et syn. Tror pleddet også finnes i blått og rødt.

13 kommentarer:

 1. Det er jo helt vildt lækkert det sengetøj. Uhhh, lige min smag også.Og så kan man da umuligt vågne op morgensur i det sengetøj.

  Klem Maria.

  SvarSlett
 2. Dette var herlig!
  Friskt og fint!
  Det er ingen ting som er som å stupe oppi en nyoppredd seng med nytt sengetøy!

  SvarSlett
 3. Jeg har fremdeles ikke fått kjøpt meg noe nytt sengetøy så nå ble jeg atter en gang inspirert til å gjøre det takket være deg :o)
  Det teppet var bare megafiiiint....

  Hadde skikkelig sansen for det du hadde gjort under her med kortene dine Minmill, knalltøft!!!!

  Nå tror jeg jammen meg at våren har kommet hit hvor jeg bor, tør nesten ikke si det høyt i fare for å våkne til snø i morgen....

  Fikk sms fra interiørbutikken i dag om at teppet og stoffet fra Designers Guild som jeg hadde bestilt var kommet. Siden det er litt langt unna så får jeg ikke hentet det før på tirsdag (som forresten er min bursdag når jeg tenker etter)så jeg må smøre meg med tålmodighet....Gleder meg- det er såååååå fint!

  Nå gjelder det bare å finne en ny sofa, hadde egentlig tenkt å trekke om en gammel som svigerforeldrene min har som er skikkelig lekker i formen men det blir jo nesten like dyrt som en ny med de stoffene jeg har falt for så jeg har bestemt meg for å gå for å kjøpe en ny...Vanskelig synes jeg! Er mange fine men det er noe inni granskauen dyrt som vi sier her hvor jeg bor!!

  Nei nå må jeg se å slutte fordi jeg har vel "sprengt" kommentarfeltet ditt helt med denne bablinga mi!

  Klemmer,
  Vibeke.

  SvarSlett
 4. Oj det var finfint! jeg har kjøpt gul voksduk med polkadotter på fra stoff og stil. den er veldig fin. Kunne fint ha hatt flere gule polkadotter i huset mitt ja!!

  SvarSlett
 5. Næh så kult! Skikkelig fresht! Takk for råd ang bordet forresten, tror jeg lar det være som det er ja. Og da blir nok sambo glad også, for han var helt enig med deg ;)

  SvarSlett
 6. Vilken vitamininjektion! Super fräscht.

  SvarSlett
 7. Hva kan jeg si... Gult ER kult! Blir snart litt gult i stua mi til påske:) Herlig tid! Kos deg:-D

  SvarSlett
 8. Snyggt! Gult är så fräscht, har bestämt mig för att ta in mera gult i hemmet, det är så vårfint!

  Det var verkligen ett fint tips som gärna hade fått flytta in till mig :)

  Ha det fint!

  SvarSlett
 9. Sier som de andre her; "gult er kult" og en "vitamininnsprøyting"! Fant ikke noe bedre måte å si det på. :)

  SvarSlett
 10. Wao, så knallfint dette var. Både sengkleda og teppet. teppet minnar meg forøvrig sterkt om eit babyteppe eg hadde som liten. Berre at mitt var oransje og kvitt - ellers heilt likt :)

  Ha ein flott torsdag!

  SvarSlett
 11. Hei Minmill!
  Tenk at jeg skulle begynne å like gult som var min hat-farve nummer en! Gult og grønt har alltid vært farvene jeg elegant har svinget utenom. Det er ikke så mye gult og grønt hos meg nå heller, men innstillingen min til de farvene er helt annerledes. "SÅ herlig!" kan jeg tenke der jeg ser f.eks. bloggen Farvesirkelens knallgule gyngestol eller som nå dette sengetøyet med gule bomber.
  Gult føles som en glad farve med mye solskinn i, og jeg merker at den gjør noe med meg, når den dukker opp på bilder.
  Ja, både Jielde og jeg kamperer bra sammen, og i går kveld fikk jeg endelig i pære så den kunne gjøre annet enn bare å stå å ta seg ut.
  Her stråler solen ustoppelig, og det er helt herlig.
  Ha en lys solskinnsdag du også!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 12. Ja, det er bare en ting å si til dette, GULT ER KULT! :)
  Står i stil til sola utenfor vinduet mitt akkurat nå :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!