torsdag 31. januar 2013

**Nytt bord i loftsstuen

Jeg har lurt på hva slags bord vi skal ha i loftsstuen. Jeg har tittet på runde hvite bord fra HAY, Norman Copenhagen, House Doctor, BoConsept mm. Alle disse har hatt prislapp på 3.500 kroner og oppover. Men på grunn av at lommeboken er litt for flat etter oppussingen, falt valget på SIGURD bordet fra Ikea. Når sant skal sies så er det egentlig ikke et bord, men en sittebenk (!!) Men jeg synes det fungerer ypperlig som bord. Fordelen er at det er avlangt, og da kan flere legge bena på det samtidig mens vi ser på TV. Høres ikke det fint ut?


En bitte liten Kahler vase står som pynt på bordet. 

Paljett puten fra Sense of Joy er jeg så glad i. De gyldne paljettene myker opp litt i alt det sort/hvite. Jeg har hatt problemer med at paljettene har ramlet av og har endelig fått fikset på den. Hørte nyss om at nettbutikken Nord Design, der jeg kjøpte min pute, snart får inn flere av disse putene etter å ha vært tom en stund.
Øvrig: Pledd og stripepute Ikea, Prikkete pute HM home, Strikkepute no. 1 Kristiansand.

Med dette ønsker alle lesere en fin dag.

2 kommentarer:

 1. Ja, den benken er genial! Har mange slike til styling, og man kan bruke de både som tv-benk, bord, benk osv. Masse fine puter! Digger den paljettputen, har en slik en, og ja, paljettene ramler av hele tiden. Må få fikset min også.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 2. Lekkert ble det!
  Har å sett på den benken på Ikea.
  Fungerer supert som bord da.
  LEKRE puter og da!!!!
  Paljettputen....SMASK!

  Ønsker deg ei riktig god helg!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!