fredag 4. januar 2013

Tine K ***elsk eller ikke

I går publiserte Tine K både på blogg og facebook bilder av deres vårkolleksjon. De er fantastiske til å style å få produkter til å se innbydene ut. Tine K er har vist seg å være en trendsetter mange ganger så vi kommer sikkert til å se mange av disse produktene i blogginnlegg og i magasiner. 

Jeg liker den luftige svevende lampen i tynt bomullsstoff. Det har vært noe lignende på markedet i fjor,  men denne likte jeg bedre.

 Brunt og korall har jo svevet litt i lufta i fjor også. Mulig jeg må prøve meg litt fram. Det er litt annerledes enn  det jeg er vant til, men jeg er veldig åpen for noe nytt.


Jeg ser det har kommet lokk til de nydelige glasskrukkene. Selv har jeg den største varianten hjemme og det utvider bruksområdet dersom man kan skaffe lokk til dem.

Kjempekult med lamper uten skjerm, bare en stor lyspære.

Batikk er kult, veldig kult. Jeg må bare få satt i gang hjemme med å lage egen batikk. I går fant jeg fram metervis med hvitt stoff fra syskapet. Da mangler jeg farge og vilje til å sette i gang.


Kobber var også en av fjorårets farsotter. Jeg tror vi kommer til å se mer av gyldne metaller i 2013. Fjoråret var bare en begynnelse.

Jeg elsker definitivt Tine K sine vyer for våren.

6 kommentarer:

 1. Enig med deg, jeg er super glad i tine k :)

  SvarSlett
 2. Elsksmelsk sier jeg bare !!
  Gleder meg til å se batikken du skal lage !
  Takk for hilsen, sofabordet er fra Living.
  God helg !
  Klem

  SvarSlett
 3. Heisan Minmill
  Jeg er sånn midt i mellom jeg....ikke betingelsesløst elsk ikke hat heller, definitivt ikke. Jeg LIKER lampene uten skjerm og er vill etter batikk og korallfargen.'
  Det er så koselig når du svinger innom bloggen min, gamle kjente..liksom.
  I dag har jeg malt et høyt skap mørke grått og er overstadig fornøyd, nesten litt høy, hi,hi.'
  Det er såååå nydelig til nude og korall!
  Jeg liker heller ikke insekter og holder meg unna det som dekor og pynt,
  Glad helg til deg,søte Minmill!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Så fin blogg, følger deg videre!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Eeeeelsker Tine K!!! Liker veldig godt korallfargen som er så lekker til sort, grått og spesielt hvitt.

  Kobber er lekkert. På Olivias Hus på Slottet har de nå fått store flotte lykter i kobber. Fine!

  Og hvis du som jeg liker bambusmøbler, har de fått foldebord og en fin skohylle som kan brukes til så mangt på Living. Til en billig penge...

  Gleder meg til batikkprosjektet ditt. Er ikke helt batikkfrelst da det minner meg om hippieklær som en venninne av meg gikk med på 90-tallet. Grøss... men man skal aldri si aldri. Og kjenner jeg Tine K rett blir det vel laget med stil. Jeg gleder meg i hvert fall til å se kolleksjonen live.

  Anna

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!