tirsdag 8. januar 2013

Vårens must have: YES**StringPocket

Jeg bare kunne ikke la være. Det er så mange ting jeg ønsker meg på interiørfronten, men jeg synes det er vanskelig å velge. Men nå har jeg bestemt meg. Jeg gleder meg til å hente YES plakaten på posthuset.  Jeg er fullstendig forelsket i store grafiske prints for tiden og denne gangen ble det Therese Sennerholt sin YES plakat. Denne fikk jeg tak i hos Nord Design.


I tillegg bestemte jeg meg for å skaffe meg en String Pocket Hylle. Jeg kunne godt tenkt meg tre stykker av dem og henge dem over hverandre, men foreløpig ble det bare en. Beste pris fant jeg hos Scandinavian Designcenter. Jeg gleder meg virkelig til å henge den på plass. Følg med på bloggen dersom du vil se resultatet, for det kommer garantert et blogginnlegg.


6 kommentarer:

 1. Jeg har også lyst på String-hylle:) Vet du om de sender varene fra Norge, slik at man slipper toll?
  Hilsen Jeanette

  SvarSlett
 2. Hei Jeanette.

  Det sto på nettsiden at det var tollfritt til Norge. Kjenner selv at jeg er litt skeptisk, men vi får se. Skal si fra om det når jeg mottar pakken.

  Astrid

  SvarSlett
 3. Jeg er så glad i String-hyllene. Har allerde en litt større en i stua, men øsnker meg en Pocket også. Og den plakaten er kul!

  SvarSlett
 4. På min ønskeliste også. De er så fine!

  SvarSlett
 5. Hva er forskjellen på String og String Pocket?

  Noen i Kr.sand som fører disse?
  Lyspunktet? Møbelgaleriet?

  Anna

  SvarSlett
 6. Da regner med at det ikke er toll, når de skriver det i nettbutikken. Til anonym: Møbelgaleriet i kr.sand kan bestille de inn:)

  Hilsen Jeanette

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!