mandag 31. august 2009

Kjøkkenkrok

Mitt blogge bidrag i dag, er noen bilder fra kjøkkenbenk kroken. Her henger det en ikea stang, hvor jeg henger opp ting som jeg er glad i. Jeg er veldig glad i fløtemuggen og kjøkkenhåndkle fra København, så de tingene får lov og henge her til pynt. Jeg er glad i kjøkkenhåndklær, og det er en av de tingene jeg sikkert har litt for mange av i skuffen.
Her må jeg flire litt når jeg ser at både malerkoster og støvler til tørk er blitt med på bildet. Jeg så ikke det før jeg lastet opp bildet, og tenkte at sånne ting kan jo også være med på et bloggebilde. Det viser bare at vi har litt "skrot" på benken vårt hjem. Jeg leste et sted på NIB at du er en ekte interiørblogger dersom du har malerkostene framme hele tiden, og det har jeg. Jeg tror de har stått der siden jeg malte noen lilla møbler. Det er jo ingen vits i å rydde bort ting som snart skal brukes. :))) (til dere som lurer, så er støvlene vasket gullende rene med såpe og skrubb, selv om det ikke ser sånn ut)
.
Nå drar jeg til vestlandet et par dager, og er tilbake i blogglandia til torsdag. Det som irriterer meg, er at jeg ikke får sett sesongpremieren av Greys Anothomy, og jeg får heller ikke med meg reprisen til helgen. Kriiiise. Dette er en av de seriene som jeg er hektet på, og jeg har gledet meg over at den kommer tilbake.

14 kommentarer:

 1. Hehe.. Så godt å se at andre også har litt av hvert på kjøkkenbenken. :) Grey`s ja. Jeg er faktisk hjemme, men hold deg fast, det er for seint for meg! Her står vi nemlig opp klokken kvart over fem om dagen.. Satser på å få med meg reprisen jeg da.

  SvarSlett
 2. hm...støvler på kjøkkenbenken..den var ny!

  SvarSlett
 3. morsomt og se at det er litt diverse i krokene hos andre også, moro med sånn bilder som byr litt på hverdagen, med sko til tørk og diverse ;0)
  klem victoria

  SvarSlett
 4. Så gøy at du var anbefalt i avisa i går, da!!:) Og godt å se både støvler og koster på benken. Jeg har hatt en boks trebeis stående der siden i vår, brukte den da jeg beiset en gammel trekasse som skulle stå ute, og har overhodet ikke beiset noe mer... likevel har den stått der i mange måneder. Fikk faktisk gjort MER enn på lista mi denne helga, muren rundt ovnen er nå malt, og det samme er taket i stua (det måtte dessverre til da jeg skulle prøve å vaske litt rett over ovnsåpningen... DET gjør jeg aldri igjen;)
  Kos deg på tur, nå skal jeg se Gray's!;) Klem B:)

  SvarSlett
 5. Det kjøkkenhåndkleet var fint ja!
  Hihi, har visst malingskoster på benken her også...

  God tur da,
  hilsen kosene

  SvarSlett
 6. God tur til Bergen heldige du :))
  Skulle gjerne vært der en tur igjen jeg også! Håper været viser seg fra sin beste side..
  Akkurat det opphenget fra Ikea har jeg også hjemme :)Det vil si at nå er det tatt ned fordi vi pusser opp (og aldri blir ferdig)men det skal nok opp igjen etter hvert.
  Det er så koselig å kunne henge opp ting man er glad i slik at man ser det hele tiden! God tur til vestlandets hovedstad! klemmer fra Kardemomme :))
  PS! Plutselig ble jeg usikker på om du hadde sagt at du skulle til Bergen..hmmm! Alzheimer'n slår visst til på morgenen her men god tur i hvertfall :))

  SvarSlett
 7. Så fin mugge, helt nydelig! :o)

  Nå må jeg bare finmne meg en Biltemabutikk, og sette igang med stolen min!!

  Ps.Takk for bursdagshilsen!!
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 8. Hei Minmill!
  Så gøy å se inn til deg igjen! Heldige du som har hvitt kjøkken! Med krims krams og stæsj i stål dagitt. Herlig å ha ting framme også, som grønn såpe på flaske.friskt! Og jammen skal du på tur, kos deg masse!!!
  klem fra esmaralda

  SvarSlett
 9. Hi-hi, du er en ekte interiør-blogger!!! Ingen tvil! Nydelig kjøkkenhåndkle og mugge! Og nå vurderer jeg også å henge opp en sånn ikea-stang over kjøkken-benken!
  God tur til Vestlandet, må advare om at her regner det konstant.... Ta med de søte, rosa støvlene du...

  SvarSlett
 10. Hei Minmill! Det er jo ikke rart du ikke visste jeg skulle til Kina, jeg fikk jo ikke laget dt fordømte innlegget. Hehe, "Plotselig var hon bare borte!". Vet du, hver gang jeg har vært borte fra Norge lenge av gangen drømmer jeg om laks, potet og rømme til middag. Pleier som regel å spise det samme dag eller dagen etter at jeg har kommet hjem. Denne gangen har i brukt for mye penger, så vi fant ut det var best å tømme frysern, hihi. Men du skulle sett ansiktet vårt da vi var på en tysk restaurant i Shanghai. Da hadde vi vært borte i 3 uker. Og vi fikk servert grovt brød med leverepostei som ventemat!?! Vi heiv det i oss som noen tullinger. Vi må jo ha sett veldig rare ut...Man blir fort lei av søt loff som eneste brød kan man si...
  Jeg likte støvlene på benken din jeg, hihi. en blomsterkvast oppi så hadde det vært en original vase:D Misunner deg alle stoffene dine foresten. Blir moro å se hva du får ut av det:)

  Maya

  SvarSlett
 11. Hello på du==)
  Du er vel på tur du nå...
  Herlig, har kun vært i Bergen en gang jeg gitt...og det er nå ca 10 år siden...jepp...ikke mye ute å reiser jeg med andre ord...
  Herlig livlig kjøkkenbenk Minmill...
  Ja du ...det ser ikke akkurat smæshing ut som regel på kjøkkenbenken her jeg bor heller...akkurat nå ligger det et kamera der, papirer, ladere, vannkanne, ipod-holder, hårbørsten til lille pastill, dynetrekk som jeg nettopp har avbildet, en sitron..en pose...å...nei må rydde litt jeg gitt...
  Ha det fin fint.
  Stor klem fra Drops

  SvarSlett
 12. Ha en knalldag selv Minmill=)
  Her blir det tur ut.
  Klem klem

  SvarSlett
 13. Godt å se litt mennsklige ting på kjøkkenbenken, hehe. God helg!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!