søndag 30. august 2009

Nytt kontor, pink celebration og blogging

Tusen takk for kommentarer og tips i forrige innlegg om Katvig stoffet. Jeg skjønte at jeg ikke kunne få tak i mer av det lilla Katvig stoffet, men det er mulig å bestille sengesett fra Katvig i en litt annen lillavalør. Av erfaring er det utrolig dyrt å bestille fra utenlandske web shopper, men hvis noen av dere vet om en norsk Web shop som selger Katvig sengetøy, tar jeg med glede i mot tips.
Det har dessverre ikke vært så mange innlegg fra meg i det siste. Tiden min er brukt på rydding på loft (gjør klart til å pusse opp loftsstuen) og klargjøring av nytt kontor. Det er ikke akkurat så mange spennende bilder å vise fra hverdagen i huset akkurat nå, men jeg skal prøve å ta litt bilder underveis.
På dette lille kontoret, skal det på plass en benkeplate i eik som skal gå fra vegg til vegg. Bredden er bare 2 meter, så her må alt planlegges for å utnytte plassen maksimalt. Vi hadde elektriker som la opp til lampepunkt rett under overskapene slik at lampe kan henges på veggen eller under skapene. I tillegg er det lagt opp til telefon/datauttak og en haug av stikkontakter langs gulvlisten.
I går bar jeg ned alle private papirer og prøvde og sortere litt bedre. Akkurat nå ligger forsikringspapirer, skatteligninger, regninger mm. i en stor haug. Sånne ting synes jeg er så kjedelig, og har lenge kviet meg for å gå i gang med dette.
Her er bilder fra barnebursdag som vi holdt på mandagen. Jeg hadde jo helt glemt å bloggifisere lille M sin barnebursdag. Det meste gikk i rosa, siden jeg vet at 5 åringer sin favorittfarge er nettopp rosa.
Jeg synes disse brusflaskene var så søte, så alle jentene fikk en hver med sugerør oppi. Når jeg åpnet dem skrev jeg navnet deres på slik at de ikke skulle blande dem.

Så til slutt, noe veldig morsomt. I Dagbladets Søndagmagasin er det en artikkel om blogging. Der er det et par av bloggerne jeg "kjenner", blant annet min gode bloggvenninne, Kardemomme. Artikkelen var veldig interessant å lese, og tar for seg hobby bloggere og profesjonelle bloggere. Anbefales.

14 kommentarer:

 1. Hei!

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg!
  Jeg har sett på begge lampene du foreslo tidligere, men de er nok desverre i dyreste laget for vår lommebok nå... Var inne på villaeuropa.com nå, og Caboche-lampen fantes jo i mange størrelser da, og dermed mange prisklasser. Vet ikke hvor stor man må ha over et salongbord...?
  Som jeg har skrevet flere ganger i bloggen min, har jeg "alltid" ønsket meg en ph5 lampe. Men jo flere timer jeg har sittet og sett på lamper, til mer innser jeg jo at det finnes uttallige lamper jeg kunne tenke meg... Vet bare ikke om jeg er klar for å gi slipp på ph'en enda:)

  Skulle ønske man kunne låne alle mulige lamper med seg hjem, og se hva som passet. Men det er visst ikke så enkelt...
  Spurte på Møbelgalleriet i Stavanger, og der kunne jeg låne ph-lampen, fordi det var en lampe de alltid hadde inne. Utenom den var det visst ikke så enkelt...

  Jeg prøver å tenke at vi kan vente med en del, til vi har flyttet inn. Men nå er jo snart høsten her, og lit lys må vi jo ha. Så tror vi kommer til å bestille noe iallfall, så venter vi heller med det som ikke er så viktig!

  Ha en fortsatt fin søndag!:)

  SvarSlett
 2. Hei du :))Skriver noen ord på tampem i det vi er på vei ut døra til bursdagsfeiring..Takk for pene ord om artikkel og bilde. Selv likte jeg ikke å se meg selv på trykk hmmm!!Tror jeg gjør som Kaspara og tar et hjemmebilde av hele meg og legger ut..Jeg så skeiv og rar ut i Dagbladet synes nå jeg..huff!! Jeg skal til svigerinnen min i dag. Hun som har butikk med Katvig produkter. Skal spørre henne om hun har sengetøy inne. Hun har også nettbutikken www.moia.no hvor du kan ta en titt.
  Nå ,å jeg slenge meg i dusjen men takk for omtale på bloggen din :)))

  SvarSlett
 3. måtte kjøpe dagbladet i dag,selv om det er en dritt avis. kjekt å lese.
  og så gøy at bloggen din var nevnt!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for knekkebrødoppskrift og koselig komentar.
  Nå skal det bakes ;o)

  Jeg har ett kontorprosjekt her også,så nå er det vel bare å sette igang skjønner jeg ;o))
  Gleder meg til å få orden på alle papirer, stempel, kartonger, gavepapir, bånd og albumstæsj som jeg føler er over hele huset...

  SvarSlett
 5. Nå må jeg ut og kjøpe Dagbladet :o) spennende!!
  Og spennende med nytt kontor, selv om jeg også misliker sterkt å rydde i slike papirer....kjeeeedelig...men veldig godt å bli ferdig med, da kan man være stolt! :o)

  Nyt resten av søndagen,
  hilsen kosene

  SvarSlett
 6. Kjære Minmill! For spennede ting som du forteller om i dag ;-)) Synes, det er masse arbeid når man pusser opp et rom, men også veldig tilfredsstillende å skape litt ordning og struktur rundt seg, spør du meg. Disse papirhauger som sliter på nervene de kjenner jeg også….Bursdagsbordet var kjempeflott dekket og brusflasker ser deilig ut. Så koselig med artikkelen om Kardemomme og andre norske blogger ☺
  Ha en deilig søndag og en knallbra uke! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 7. Jeg har prøvd å få tak i dagbladet uten hell:( Kanskje det er flere en meg som er interessert i interiør i dagbladet søndagene her på øya mi!!
  Jeg lurte litt på beknplaten du skla bruke som skrivebord. jeg tenker litt på samme ideen . Vurdere å få tak i kjøkkenbenk på Ikea.Er det det du har gjort??
  Jeg har nemelig kontorområde som oppsussingdel neste uke ( uke 37):)

  SvarSlett
 8. Hei! Hmm.. må prøve å få tak i Dagbladet. Kardemomme var en av de damene som gjorde at jeg ble frelst på interiørblogger. Angående sortering av papirer. Kjøpte en genial arkiveringsboks på Granit, hvor jeg legger papirer etterhvert som det trengs. Når boksen blir full, sorterer jeg videre i ulike permer. Funker ganske bra, slipper at det hoper seg opp slik som før. :)

  SvarSlett
 9. Hei! Så fine brusflasker fra Grans.. minner meg om da jeg selv var liten.. er ekstra stas med glassflasker. Jeg har ikke kjøpt Dagbladet i dag, men må ut å kjøpe nå skjønner jeg - på nærmeste bensinstasjon :) Ha en god søndagskveld. Hilsen M

  SvarSlett
 10. Hei! Jeg må visst få tak i Dagbladet fra i dag. Vi har vært langt fra aviskiosk i hele dag, men det er sikkert mulig å oppdrive den i morgen også.

  Fint barnebursdagsbord!

  SvarSlett
 11. Nå (klokken 2248)kom min kjære hjem med søndags-dagbladet, så jeg skal straks fordype meg i det:)
  En flott rosa-bursdag hadde du iallfall stelt i stand:) KJempesøtt med de flaskene, jeg har et utklipp fra et blad av noen småflasker som er strippet for etiketter og pyntet med blomster etc som jeg har tenkt å kopiere til en bursdag for minstemor om noen år, viktig å ha planene klare;)
  Ser ut som om kontoret blir bra også, alltid greit med orden:) Er forresten heeelt enig at sånne papirer er så kjedelige. Jeg liker vanligvis å ha ting på stell, men alle sånne papirer overlater jeg til mannen:) Ha en super uke! Klem B:)

  SvarSlett
 12. Hei hei..
  Syns du er flink jeg:) Kjekt å få litt orden.
  Jeg gikk visst glipp av artikkelen i Dagbladet.Synd..
  Koselig med sånne glassflasker. Litt nostalgisk liksom..

  Ha en fin ny uke:)

  SvarSlett
 13. Herlig barnebursdagsbord du har stelt istand - kjempe søtt - vedder på det var mange søte prinsesser som koste seg!

  Ha en super mandag!

  SmilKKann

  SvarSlett
 14. ...da så du kanskje ikke den svenske bloggeren som hadde deg som sin favoritt på sin bloggliste!!!!
  Les en gang til!!
  Da ble jeg stolt, for jeg "kjenner" jo deg, vet du!!!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!