lørdag 15. august 2009

Innredning i huset på en regnfull lørdag

I dag fikk jeg ånden over meg til å gjøre en av de tingene jeg lenge har tenkt på. Døtrene mine sine rom har vært rotete og ustrukturerte. Jeg har vært altfor lat til å henge opp lamper og hyller og knagger, så alle leker har blitt liggende på gulvet.
Jeg har jo nevnt tidligere at den største datteren min sitt rom skulla ha lilla og turkis tilbehør. I tillegg skulle hun bytte rom med lillesøsteren, så dette rommet ville jeg ha ferdig i dag. Dermed basta!
Jeg fikk skrudd opp ei av tallerkenhyllene jeg fant på loppis i vår. Det mangler litt innhold i den enda, men mer skal komme. Foreløpig er det Karsten og Petra bøker som får lov å stå i den.
Knaggrekken ble kjøpt inn for 1,5 år siden, og endelig kom den opp på veggen. På knaggene henger ting som ble kjøpt i København, en tre-delt hengekurv fra Rice og kjolen som ble kjøpt hos Liebe.
Denne lese-lampen ble også kjøpt i København i sommer og den ble også skrudd opp på veggen i dag. Jeg bare måtte henge det nydelige Kaspara hjertet på siden av den.
Puter er dandert på sengen. Sengeteppe og turkis pute fra Kid, og en Liberty-stoff pute fra Shabby i Oslo.
Den lille krakken gjør nytte som bord til "stereoen" og her kan hun også gjemme sine små ting i hulrommet under.
Shoppingen i København var som dere sikkert skjønner litt omfattende, og disse knottene ble kjøpt hos Lisbeth Dahl.
Dette rommet er det verre med. Får helt angst av tanken på å begynne her. Dette er den minste datteren min sitt rom. Siden det var rombytte i dag, lempet jeg bare alt midt på gulvet. Når jeg er ferdig med å lage dette innlegget, så skal jeg brette opp ermene igjen og stupe inn i rotet og ordne opp.
Denne sengen ble laget når vi flyttet inn i huset, og den er skrudd fast i veggene og er 120cm bred og det er god plass til en liten overnattingsgjest her inne.
Jeg tror mine barn har altfor mange leker, så jeg skal prøve og sortere ut noen av dem hvis jeg har hjerte til det.
Ok. Da er det fram med skrujern og ryddeånden. Ha det fint så lenge og en fin lørdag til dere alle.

26 kommentarer:

 1. Så heldig du er som fant den tallerkenhyllen på loppis. Jeg leter og leter men finner aldri noen. Man kan jo bare kjøpe seg en, men det er liksom gøyere å finne en brukt en.. Så flotte barnerommene blir! Elsker fargevalgene dine. Inspirerende. Må snart ta fatt på barnerommene her i huset også.....
  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei hei på en regneværsdag!!
  Så utrolig flott det ble med lilla og turkis. 10-åringen min har turkist og blåtoner.. Lurer på om jeg ikke skal lure inn litt lilla og...;)
  Her er det også mange hyller og knagger som aldri kommer opp, kjenner til det ja. Må ta noen skippertak innimellom..

  SvarSlett
 3. Guri så fint dette blei. Eg diggar det turkise og lilla rommet, og har sjølv ei lilla-jente.
  Eg lurte på kor gamle jentene dine er (omtrent) for eg er usikker på kva tid eg skal pusse opp eldstejenta sitt rom. Det er lett blanding.

  Eg gler meg til å se det neste rommet, for du legg vel ut bilete frå det også?

  God laurdagskveld. Ikkje slit deg heilt ut då ;-)

  SvarSlett
 4. Helledussen så nydelig det ble. Lilla og turkis ilag er herlig fargekombinasjon.

  SvarSlett
 5. Så fint rommet ble! Gleder meg til å se hvordan det neste blir!

  Du har forresten en av bloggene jeg er jevnlig innom rett og slett fordi du tar så mange fine bilder og viser inspirerende ting. :)

  SvarSlett
 6. Hello hello=)
  Å de ble fint.
  Liker såå godt lilla og blått sammen som du viser her på jenta di sitt rom.
  Ja guri kan tenke meg det er litt av hvert å gripe fatt i ja når man har to herlige jenter med masse leker...Synes det til tider er vanskelig å rydde opp etter ett barn jeg vettu...Men hun har kanskje ekstra mye leker også min lille pastill siden hun er enebarn..thi.hi.....
  SÅ flink du er som bretter opp armene og legger i vei med arbeidet med rombytte...flinke flinke du.....
  OKI, får liksom ikke ånden over meg med bloggingen jeg gitt...nope...litt tregt her ja...Men har nå blitt færdig med å male gult...(senga vettu...har blitt gul...jippi....den ble såååå kul...angrer ikke det grann...)...
  Legger den kanskje ut i morgen...mangler fortsatt styling i den skjønner du...Men det kommer det kommer.
  Oki, my dear...ha en fin lørdagskvel...Her blir det litt sjokolade...og booooring tv tenker jeg...hihi...
  Klem.
  Drops=) SOm elsker å komme inn til deg min venn=)=)=)=)=)

  SvarSlett
 7. så fint rommet til eldstejenta ble.
  mange fine møbler og farger!

  lykke til med neste rom.
  jeg har også tre soverom som må ryddes og vaskes etter oppussing.
  men har ikke helt ånden over meg:)

  SvarSlett
 8. Hei på deg, Minmill! Synes også, turkis og lila passer godt sammen. Her er det kjempefint vær og vi koste oss med litt shopping i byen. Kjøpte noen rull papir for å fortsette noen puslerier jeg skrev om i mitt siste innlegg :) Ha en fin søndag med bedre vær! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 9. Åh vad man blir glad av alla färger!! Superfint vännen!
  Kram Malin

  SvarSlett
 10. Gud vilken skillnad! Jag skulle inte våga ta bild på min dotters rum som det ser ut nu:)))För att få ordning där behöver jag en regnig vecka:)

  SvarSlett
 11. Heisann!
  Så fiiiint det blir!! Tusen takk for titten - jeg driver også å tenker ut løsninger til barnerom, og det er så fint å bli inspirert!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!
  Klem fra Livy

  SvarSlett
 12. Så flittig du har vært i dag da!
  Send gjerne over litt arbeidslyst til meg...
  Det ble i alle fall flott!
  Ha en videre arbeidsglad helg :)

  SvarSlett
 13. Rommet ble kjempe hærlig. Heldig jente som fikk så mye stasj og artig ting!! Jeg har en gutt på 4 som skal få pusset opp rommet sitt i løpet av høsten eller ihvertfall som en form av julegave. Mange gode tips å hente her. Elsker disse fargekombinasjonene.
  Stikker helt sikkert innom igjen:)
  Ha en trivelig søndag:)

  SvarSlett
 14. Hei på deg etter sommerferien :o)

  Så flink du har vært, rommet ble fin-fint! Har et slikt rom selv her hjemme som skriker etter opprydning...Det er rett og slett for mange leker, vi må bare begynne et sted...fikk litt inspirasjon nå, så får vi se hvor langt det holder, hihi

  Ha en fin søndag,
  klem fra meg og kosene mine

  SvarSlett
 15. Det rommet ble jo kjempe-lekkert! Veldig fint med lilla og turkis tilbehør! Lekker lese-lampe!! Lykke til med stæsjingen av det andre jente-rommet! Gleder meg til å se hva du tryller fram der! Du er så flink!!!

  SvarSlett
 16. Så flink du er! Man må virkelig få ånden over seg for å orke å sette i gang litt. Mye som skal ryddes opp på barnerom... Men utrolig fint har det blitt! Og blir nok like fint på rom nr to når du er ferdig der og ;)

  SvarSlett
 17. Så lekkert det ble :-) Si til datteren din at hun har god fargesmak med lilla og turkis! Hyggelig å ha det fint og litt struktur på barnerommet slik at det ikke blir bare kaos...

  SvarSlett
 18. Heisann....vi har nok hatt den samme tanken i det siste, for gjett hva jeg gjorde på torsdag? Jo, ryddet ut av snuppas rom, og innredet det på nytt. Fikk ny seng, i 1.20, og da går det fint an å ha en overnattingsgjest i den.
  Nå har det seg slik, at alle tingene fra rommet, havnet i stuen, og hun nekter nå å ta alt tilbake, for nå ser det så ryddig og fint ut der inne. Hjelp! Og stuen min som var sååå strøken. nå ser den helt bomba ut....uhu...
  Skal sart komme med bilder av det "nye" rommet, jeg også.

  SvarSlett
 19. Kjempefint rom! Jeg er helt imponert over alt du har gjort denne helgen.

  SvarSlett
 20. Så flott det ble, og det er jo så gøy med like barnerom når man bare årker å sette i gang... Jeg får mere og mere sansen for lilla,og var ikke klar over at det finnes lilla marimekko ;o) i morgen blir det kanskje slike gardiner på kjøkkenet ;o)))

  Håper du har hatt en flott helg, og nok en gang takk for flott innspirasjon ;o)

  SvarSlett
 21. Så fine barnerom!! Ta gjerne en titt inn i min nye nettbutikk www.bomedbarn.no hvor du finner masse i akkurat disse fargene :) Og flere ting kommer fykende inn utover høsten.

  SvarSlett
 22. Så flott rommet ble, kjempefine farger:) Så mye fint, fra krakken/ puffen til sengeteppe og vimpler osv.. Masse lykke til med rom nummer to:)

  klem

  SvarSlett
 23. God morgen :)) Ja så sitter jeg her med kaffekoppen igjen..
  Mandag og ny uke. Helgen var slutt før man visste ordet av det men sånn er det. Sola skinner og humøret er på topp :)
  For noen nydelige barnerom du har stelt istand!! Tenker prinsessene dine stortrives med alle de herlige fargene og morsomme løsningene.
  Puffen med lilla Marimekkostoff er superherlig!!! Har alltid beundret den!! Å pusse opp barnerom er det morsomste i verden og datteren min har hatt mye forskjellig opp gjennom årene. Nå har jeg dessverre ikke noe jeg skulle ha sagt lenger og det er faktisk et savn å ikke kunne slå meg løs med farger og gøy hos henne..
  Synes du er kjempeflink med fargevalg og blanding av gammelt og nytt!!! Blir gøy å se hva du gjør med rommet du snakket om som skulle bli tv-stue!
  Ønsker deg en fin uke :)
  Klemmer fra Oslo i sol :))

  SvarSlett
 24. så fint rommet ble:) fine lillafarger blandet med turkis!
  Ha en fin kveld:)) stor klem fra Lillan

  SvarSlett
 25. Så flott barnerommet ble! Du ligger et par dager foran meg i løypa. Jeg tok minstens rom i går, og får vel fortsette med "skolejenta`s" i ettermiddag, om jeg fortsatt har ånden over meg ;)
  Beppe

  SvarSlett
 26. Superjättesnyggt!!!!!!!
  Antar att hon är hur lycklig som helst!!!
  Är också inne på att ge dotra de lila grejerna jag fixat...en del...för hon ska ju få ett mörklila skrivbord, har hon velat sen i vintras...så det var tänkt att när jag blev less på stilen o lilla skåpet så skulle det få gå till henne!
  Visst är det gott med goa barn man kan möblera hos, och då blir det ju mer plats över att fixa för egen del, mvhahahhaha...hihi...

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!