torsdag 13. august 2009

Sommerens shopping i København

I går fikk jeg ånden over meg, og fant fram kameraet igjen, og tok meg en liten runde i huset på jakt etter ting som har blitt med meg hjem fra København. Det var mye å bli fristet av, så det jeg viser her, er bare noe av det som ble med meg hjem :) Denne lille lysestaken klarte jeg ikke å motstå. Den er fra Liebe. Jeg kjøpte også noen veggknagger der, men de må jeg vise senere.
En liten skjønn fløtemugge fra Grønlykke.
Den lille turkisgrønne thermosen fant jeg hos Akimbo, og den passet jo veldig bra til det "gamle" Rice servicet jeg har hjemme. Thermosen er akkurat passe størrelse for å ha et par-tre kopper med kaffe utover formiddagen. Men jeg kunne godt tenkt meg en stor en også.
Denne vasen er fra Girlie Hurly og kommer fra House Doctor. Jeg likte godt mønsteret og fasongen på den.
Lotusblomstene er også fra Girlie Hurly. I norge har jeg letet etter slike lenge, men bare funnet "triste" farger, så når disse fargebombene dukket opp måtte de bare ha de.
Tallerkenhyllen min er for tiden stappet med papir ruller og tapet ruller. Mange av tapetrullene til høyre er fra Akimbo. Disse er originale retrotapeter, og de gleder jeg meg til å finne et brukssted for. De andre rullene er kjøpt hos Grønlykke.
Rie Elise Larsen teppet i lilla og oransje er så skjønt, og det har jeg ønsket meg lenge. Det er fra Grønlykke. Det er jo ikke rart man går amok i danmark når de har så mye som ikke selges i Norge.
På kjøkkenbordet ligger nå en voksduk fra Susanne Scherning. Jeg likte best denne varianten med lilla, orange og røde farger. Den er jeg blitt skikkelig glad i, og den frisker opp vårt hvite kjøkken. Jeg er ikke noe glad i fargen på stolene, og har lyst til å få sprayet dem i en annen farge.
Jeg måtte ta et bilde av bordet fra en annen side også for å få med meg skoleplakaten som jeg er blitt så glad i. :)

10 kommentarer:

 1. Nå vil jeg på København shopping også! Favoritten min var helt klart vasen fra girlie Hurly. Utrolig lekker.

  :)IfraLahell

  SvarSlett
 2. Åååååå, sukk så mye lekkert! Likte velidg godt det lilla teppe og voksduken din!

  SvarSlett
 3. Heihei, lenge siden sist! SÅ mye fint du har fått kjøpt deg i køben. Digga termosen :)

  klem!

  SvarSlett
 4. Åh, hvor mye jeg liker alt sammen! For nydelige ting du har fått kjøpt på tur til Køben. R E L -teppet og voksduken liker jeg mest. For nydelige farger! Kjøkken ditt ser deilig ut. Nå skulle jeg bedre pile for å hente yngstemann fra fotball-camp. I morgen er det fridag igjen for meg og vi kan kose oss den siste gang før skolen begynner fra nytt på mandag. Ha det fortsatt bra! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 5. Verkar finnas så mycket fint att shoppa i Köpenhamn, dit vill jag!

  SvarSlett
 6. mange fine ting til å bli glad av her!

  SvarSlett
 7. oj så flotte ting!! kjempefint kjøkkenbord med helig lampe og plakat.Køben er en fin by atlså..

  SvarSlett
 8. Men huttemegtu såååå mye fint du har med deg hjem!!!! Jeg har lurt på om du ikke handlet noe i København siden det ikke kom noe innlegg men gudskjelov hadde du full koffert ser jeg hihi!!!
  Alt sammen er ting som jeg digger rått!!! Teppet i lilla og oransje fra Rie er så nyyyydelig og jeg vurderte STERKT å kjøpe det jeg også..Så nydelig vase fra Girlie Hurly og MASSE lekkert papir til høstens papiraktiviteter!!! Nå kom jeg på at jeg har glemt å legge ut bilde av alt papiret jeg selv kjøpte på Grønlykke og jeg synes jeg drar kjensel på noe av det du har kjøpt!! Helt nydelig alt sammen!!! Jeg må gå gjennom bildene dine en gang til kjenner jeg...sukk!!! Ikke rart folk blir påvirket til å dra til Køben.. :)
  Det er så moro å se hva andre har med seg i kofferten hjem!
  Termosen var også superduperfin og jeg som har en hang-up på termoser får den helt store skjelven her!
  Dere har det helt nydelig på kjøkkenet med PH lampe og lekker voksduk fra Scherning! Hestemønsteret er helt fantastisk!! Du har gooood smak ;)
  Takk for titten :))
  Vet du at nå MÅ jeg bare få sagt det her men jeg har funnet min industrilampe i ettermiddag!
  På bruktlåven for 15,-!!!
  Må gjøre noe med gullfargen men fasongen var HELT som jeg hadde ønsket meg! Føler at jeg har hatt rimelig mye lampe-flaks i sommer og dette var virkelig toppen! Ta deg en tur innom bloggen min når du får tid..Jeg fant fram kameraet med en gang jeg kom inn døra og familien måtte vente på middagen her haha!!! Men jeg er så stolt vet du!!!
  Håper ikke du har hatt for mye jobb med lister og slikt ennå for nå faller liksom oppdraget ditt bort her ;)Men tusen takk for tilbudet i hvertfall!!
  Ha en fin kveld! Lykkeklemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 9. Ååååååå, me like!
  Den lysestaken hodlt jeg nesten på å kjøpe...nå angrer jeg enda mere når jeg ser den igjen...
  Blir IKKE lenge til jeg skal en tur dit igjen, jeg simpelten ELSKER København :)

  Klemmer

  SvarSlett
 10. Underbara, underbara grejer du visar!!! Älskar de där papirerna!!! Men visst har inte Akimbo en webshop?!? Annars hade man ju kilat in till denna fortare än kvickt!!!

  En rolig grej!!!
  Termosen du visar!!!
  Jag köpte en precis likadan till en god väninna här uppe i Luleå...för hon blev så kär i de jag fann på semesterresan...precis en likadan gav jag till henne, hihihii...tala om lika dig jag känner mig ibland..

  Kramisar Lycke

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!